![]() |
eger kelble beraaber oynarsa yararlı olur tek oynarsa faydalı olacagını zannetmiyorum |
tigananın şuandaki sistminde oynasada başarılı olamayacak zaten ama bir kapasite var en azından,milli maçlar haftasıdnan sonra belki kleb le brbr oynayabilir... |
çok savaşçı bir adam ama çok pas hatası yapıyo topu iyi kullandığı an değişilmezlerden olur. |
Hala niye oynamadığını anlamadığım futbolcu |
çok hırslı ama cok hata ypıo |
ışık veriyor... |
geleceğe yönelik iyi bir transfer ama bugünü kurtaracak bir adam değil bence |
iyi iyi oyuncuda ayaklarına birazdaha hakim olmalı heyecandan heraldeama bence olumlu pasları gibi top çalmalarıda artmalı |
fahri kaliteli bir futbolcu değil bence. ya nedendir anlamam, bu adamları niye beşiktaşa alırlar ya. |
adam rizede tek basına oynuyodu resmen burda kımıldayamıyo pas hataları yazık ya... |
Alıntı:
|
her gelen aynı şeyleri söylüyo.ama arkadaşın dediği gibi hiç olmazsa kazma değil |
beklediğimiz verimi alamıyoruz fahriden |
sağ kanatta oynatio tigana adami nassi istediğimiz verimi alalım serdar la yer deişseler herkes yerine geçse olmuo tigana tüm takımı harcıo hala uyuyoz olan fahri gibi yeteneklere olcak sora başka takımda çatır çatır oynicak mal mal izlicez bizde |
onun gibi çok adam var beşiktaşta işe yaramaz bence |
Fahri'ye ilk 11 göründü Rizespor maçının son dakikalarında şans bulan Fahri'nin G.Birliği mücadelesinde de oynayacağı belirtiliyor. Kleberson'dan beklediği verimi alamayan Tigana'nın, Brezilyalı oyuncudan umudu kesmesiyle Fahri'yle daha yakından ilgilendiği görülüyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
Kleberson olmadığı zaman oynaması gerekiyordu ama hocanın SERDAR ısrarı ve sonrasında SERDAR ın oradaki süper oyunu şansını bitirdi .. |
Alıntı:
|
sanırım böyle yedek kalacağını bilse GS falanda istiyordu oraya giderdi...açıkçası bence çok büyük bir transfer de değildi...ne bileyim takımda yeri yok aslında....yedek kalır sadece....sakatlıklarda flaan belki oynayabilir işte... |
Fahri'ye talip çok Teknik direktör Tigana'nın şans vermediği isimlerden biri olan Fahri'ye teklif yağıyor. Birçok Süper Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuyu en azından yarım sezonluğuna kiralamak için Beşiktaş Kulübüne teklif götürdüğü, ancak bugüne kadar net bir yanıt alınamadığı öğrenildi. Kaynak:Fotomaç |
cok pas hatası yapıyor orada haklılar adamı zaten cok az izledim ben... ama neden alındığını anlamadım zaten... kimin yedeği kleb'in mi gereksiz bence... |
kleberson cezali yada sakatken fahriye sans verilmeli.. |
Fahri’ye teklif var Sezon başında Jean Tigana’nın isteğiyle Çaykur Rizespor’dan transfer edilen ancak ligde sadece 7 maçta 313 dakika oynayabilen Fahri Tatan’ı Ankaragücü istiyor. Bir açıklamada bulunan Sarı-Lacivertli ekibin hocası Hikmet Karaman, “Devre arasında Fahri’yi transfer etmek amacındayız. Çok kaliteli bir oyuncu. Umarım Beşiktaş bize transferde kolaylık sağlar” dedi. Kaynak:Fanatikhttp://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gif |
bu cucuk mutlaka degerlendirilmeli |
|
klebersondan kat kat daha agresif oynadı,çok top kazandı ama böyle de oynarsa çok kırmızı kart görür |
bence de çok kırmızı kart görür |
ben fahriyi beğendim şans verilierse daha da iyi olur. |
Klebersondan daha iyi olduğu kesin ama ilk onbir için yetersiz iyi bir yedek olur |
fahriyi ben de beğendim bencede şans verilirse daha da iyi olur. ancak bu günkü gibi kontrolsuz ve faullü oynarsa kirmizi kart görür, bu mac hazirlik maciydi hakem ortami germemek icin göstermedi ikinci sariyi.. |
Fahri: Kamp mükemmeldi Beşiktaş’ın sezon başında Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği Fahri Tatan, Antalya kampının çok iyi geçtiğini ifade etti. Galatasaray maçında Kara Kartal’ın gerçek kimliğini ortaya koyduğunu dile getiren genç yıldız, “Takım ruhu gelişti. Artık birbirimizi tanıyoruz. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş fırtınası esecek. Siyah-Beyazlı formayı yıllarca giymek istiyorum” diye konuştu. |
ya anlamak mümkün değil biraz formanın ağırlığını kaldırın |
gercek kımlık cıncon macındakı kımlıkse yandık desenıze:( aslında cok kosuo ps yuzdesınıde klebersondan ıı ama tıgana yeterı kadar bıle sans wermedı fahrıye kleberson sadece adıyla o kutsal formayı gıyıo buda besıktas ıcın bı handıkap |
www.fahritatan KARTAL'da teknolojinin imkanlarından faydalanan son isim Fahri Tatan oldu. www.fahritatan53. com adlı sitesini açan Fahri, "Her türlü eleştiri ve sorulara açığım. Artık taraftarla daha iyi iletişim kuracağım" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Turkcell Süper Lig'de ikinci yarıya 3-0'lık Vestel Manisaspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, rakibiyle 31 Ocak Çarşamba günü bu kez Fortis Türkiye Kupası'nda yapacağı çeyrek final ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. BJK Ümraniye Nezat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Jean Tigana yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, Vestel Manisaspor mücadelesinde forma giyen oyuncuların koşu yapmakla yetindiği, diğer oyuncuların ise pas çalışmasının ardından minyatür kale maç yaptıkları bildirildi. Siyah-beyazlıların çalışmasına, tedavilerine devam edilen Ali Güneş, Kleberson ve Fahri Tatan'ın katılmadığı, Mustafa Doğan'ın ise takımdan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde çalıştığı ifade edildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, dünkü karşılaşmada sakatlanan Fahri Tatan'ın sol arka adalesinde lif yırtığı tespit ettiklerini ve genç oyuncunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın öğlen yapılacak idmanla tamamlayacak olan Beşiktaşlı oyuncular, ardından tesislerde kampa girecek. tam kazandık derken kaybettik :( |
Sirf kosmakla olmuyor maalesef. 4. dakikadaki hareketi direkt kirmizi kartti, bu tur gereksiz hareketleri hep yapiyor Fahri. Acikcasi ben henuz ilk 11 icin yeterli gormuyorum, su an Serdar-Koray ikilisi daha iyi gibi geliyor bana. |
kendini göstermek mi istiyor bilmiyorum ama sert oynuyor |
son macta fena degildi, bence önlibero cikarmak lazim bu adamdan, daha da olmadi kaleci yedegi olsun.. |
Fahri'de yırtık! Turkcell Süper Lig'de ikinci yarıya 3-1'lik Vestel Manisaspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, rakibiyle 31 Ocak Çarşamba günü bu kez Fortis Türkiye Kupası'nda yapacağı çeyrek final ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. BJK Ümraniye Nezat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Jean Tigana yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, Vestel Manisaspor mücadelesinde forma giyen oyuncuların koşu yapmakla yetindiği, diğer oyuncuların ise pas çalışmasının ardından minyatür kale maç yaptıkları bildirildi. Siyah-beyazlıların çalışmasına, tedavilerine devam edilen Ali Güneş, Kleberson ve Fahri Tatan'ın katılmadığı, Mustafa Doğan'ın ise takımdan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde çalıştığı ifade edildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, dünkü karşılaşmada sakatlanan Fahri Tatan'ın sol arka adalesinde lif yırtığı tespit ettiklerini ve genç oyuncunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın öğlen yapılacak idmanla tamamlayacak olan Beşiktaşlı oyuncular, ardından tesislerde kampa girecek. 29.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Fahri'nin şanssızlığı Vestel Manisaspor maçında sakatlanan Fahri'nin uzun süre yeşl sahalardan uzak kalacağı belirtildi Vestel Manisaspor maçında sakatlanarak sahayı terk eden Fahri'nin üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Karşılaşmanın 26. dakikasında oyundan sedye ile ayrılan siyah - beyazlı futbolcunun sol arka adalesinde lif yırtığı tespit edildi. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, MR çekimleri sonunda yırtık belirlenmesi üzerine Fahri'nin hemen tedavisine başlanıldığını belirtti. kartalhaber.com |
Türkiye`de Saat: 12:27 . |