![]() |
rizede agressifdi, ve bence basrili, insallah büyük takimda oynamanin yükünü taiyabilir... |
tek sözüm ezik selçukdan iyi bi ön libero. o milli takımda oynuosa fahri hayli hayli oynar. hep destek tam destek fahriye |
bncede biraz agresif ve sanırım yanılmıyosam le mans maçında son dkkika golunu ofsayt saydılar die küfür etti:D agzını okudum tabii :D |
forma ıstıyorsa cok calısmak zorunda.le mans macında ızledıgım kadarıyla vasattı |
beyler geleceği çok iyi birisi ağagında topu çok iyi oynuo yararlı olucaktır görceksınız |
acaba büyük takımda oynayabilecekmi anadolu topçusu gibi geliyor bana |
Fahri 10 sene milli takımın ve besiktasın degişmezi olur kimse suphe etmesin. Topu cok ıyı sokuyo oyuna ve rakıbıde cok bozuyo onun gelısı klebersonada cok yarayacak ve rahatlatacak |
fahri walla bence turk transferlerden en ıyısı fahrı cok ıyı olacak ınanınyaorum kıa mıllı takımda bıle oynayacak tugayın yerı hala bos |
fahri'yi hiç tutmazdım, oyunu beni sıkardı ama süper kupa maçında gerçek bir yıldız gibi oynadı, umarım böyle devam eder, zaten kondisyonu yüksek bir adam... |
Rizeli olarak Fahriyi iyi bilenlerdenim. Tabi Beşiktaşa gelmesi en cok beni sevindirdi. Fahri bu bocalama devrini atlatsın takımım degismezlerinden olacak inşallah... |
Türkiye`de Saat: 02:30 . |