![]() |
nobreyi beşiktaşta istermisiniz ? arkadaşlar nobreyi beşiktaşın transfer edeceğini duydum hatta anlaşıldığı bonservisinin alındığı söyleniyor yorumlarınız nedir bence çok büyük hata artık toplamaya devam ediyoruz bence kaldıki kalitesiz artık yorumlarınızı bekliyorum........ |
EVET - EVET - EVET |
Bu herifin nesini beğendinde evet diyon wolf? içi geçmiş karaktersiz oyuncuları toplayalımda gene febe-gese karmasımı olalım? ayhan akman da gelsin mi? |
HAYIR_HAYIR_HAYIR bin kerede HHHAAAAAYYYYIIIIIIIIRRRRRRR |
HAYIR_HAYIR_HAYIR bin kerede HHHAAAAAYYYYIIIIIIIIRRRRRRR |
Bu herifin nesini beğendinde evet diyon wolf? içi geçmiş karaktersiz oyuncuları toplayalımda gene febe-gese karmasımı olalım? ayhan akman da gelsin mi? |
geldi bile adam |
geldi bile adam |
ONU ALANIN ............. |
arkadaslar nobre gıbı kalıtelı golcu kadromuzda varmı yok haklısınız ılk basdan antı patık gelıyo ezıklerden geldıgı ıcın ama sunu bı unutmayınkı nobreyı onlar yolladıgı ıcın almadık onlardan hızlı davranıpda aldı yonetım cıkar adam gıbı topunu oynar bızde hakkını verırız aksı olursa saten iş olucagına varır |
Arkadaşlar bu saatten sonra ne nobreye karsı durmak bısı getırır nede burdan geri donerler artık nobre alındı transfer bıttı adam bıraz ewwel saglık kontrolundende gectı 3 yıllık ımzaladı bonservsyle alındı adam hemde bence bunda sonra yapılması gereken sey daha fazla febe den wede gese den adam toplamamaları ıcın maıl le fax la tepkı koymaktır dıe dusunuorum... |
tamam nobre ii bir oyuncu ama bu sadece misilleme bişey yoksa cok gerekli bir transfer değildi eeee birde fenere 1 gol atarsa muhabbete bakarmısınız kendi silhınızla vurduk sizi diye bence iii yaptılar ama verdikleri miktarı bilmiyorum esas gerekli olan o..ona göre eleştiri yapılırr.. |
Alıntı:
|
çok büyük bir stratejik hata. 1-Fenerbahçe adamı 2.5 yıl bonservis bedeli olmadan kullandı.Ve daha iyisini alabilmek için sözleşme yenilemedi. 2-Fenerbahçenin daha iyisini alabilmek için yabancı kısıtlamasından dolayı gönderdiği bir adama biz 3 milyon dolar sadece bonservisine vererek transfer ediyoruz. 3-Ve Bobo nun ve bundan sonraki yabancı kontenjanının durumu.Büyük olasılıkla Bobo yu kaybedeceğiz ve malesef kendi yıldızımızı yaratma yerine fenere gol atma edalarıyla 20 yasında gelecek vaaddeden bir oyuncudan olacağız.Şayet Bobo kaldığı taktirde runje-kleberson-nobre ve bobo ile(elden çıkarılmayan ailton-pancu-franı saymıyorum bıle) 4 yabancımız mevcut olacak.Geriye iki mevki kalıyor.Ve belkide takımın en fazla ihtiyacının olduğu defansa bir lider oyuncu alınmıyacak. 4-nobrenin Beşiktaş taraftarı ile yıldızı bir türlü barışmıyacak.Beşiktaş taraftarı dolayısıyla bizler onun üstünde Beşiktaş forması olmasına rağmen nobre ye o formayı bir türlü yakıştıramayacağız. Peki nobre değilde Aurelıo transfer edilseydi neler olurdu. 1-Öncelikle Beşiktaş ihtiyacı olan bir mevkiye Klebersonun yanına saglam istikrarlı takıma büyük güç katabilecek bir oyuncu kazanabilirdi 2-Bonservis parası ödemezdik. 3-fenere indirici bir darbe asıl bu olurdu.apiah-aurelio ikilisi bir şekilde fenerin orta sahası ile birlikte dağılabilirdi. 4-Aurelio yeni sezonda Türk statüsünde oynayabileceğinden diğer meevkilere özellikle savunmanın ortasıana akıllı bir transfer yapılabilirdi. Kısacası su alan bir gemiyi andıran fenerin batmaması için kıvanc oktaydan bayragı bu sene devralan murat aksunun ve buna karar verenlerin yapmış olduğu cok önemli bir stratejik bir hata olarak görüyorum malesef. |
valla gerkli bi adam değildi..gene saçmaladın yönetim !! ama bu saatten sonra yapjak bişe yok...biz cisse beklioduk nobre geldi...hayırlısı olsun ne dielim... |
ii transfer bence bu sezonun en iyi transferi diyebilirim |
Alıntı:
ailton pancu fran bunlarin ücü öyle böyle gönderilecektir..zararina olsa bile gönderilécektir |
ayduranumut sana katılıyorum. ama burada sadece stratejik hata değil sağduyusuzlukta var. sezon başında yaşadıklarımızdan alınan okadar febe-geselilerden sonra ruhsuz takımdan hiç mi hiç ders almamış bir yönetim var. kim ne derse desin alınmışta olsa benim içimden nobreye karşı hep bir tiksinti olacak. onun ayağına top geldiği zaman heyecanlanmıyacağım ve gol atarsa sırtımı döneceğim. gittiği gün bayramım olacak. ve bugün ve hergün nobre yi protesto için yönetime mail ve fax yollamaya devam edeceğim. |
Bence iyi oldu.Yararlı olacağına inanıyorum...Beşiktaşımıza hayırlı olsun... |
yaaa yapmayın nobre nin ne işi var bizdee hayret bişey şaşırdık yine bu transfer dönemi geldimi kimi alacamızı sasıryoz |
ewet istiyoruzzz...sonuçta nobre her sezon yaklaşık 13 gol ortalama ile oynuyor gs derbisinde bile adam anelkayı kesti...herkes fener forması giymiş dio sergen de giydi tayfur da fenerden geldi önemli olan kumaşı ki zaten nobre sözlü olarak ne gs ye ne de BJK ye tuncay gibi laflar söylemedi...Tomas da fener forması giydi ama gs ye şampiyonluğu getiren kilit adamlardan!!!SEVİNİN ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞA UZUN ZAMAN SONRA KAFA İLE GOL ATABİLECEK BİR OYUNCU GELDİ!!! |
Hiç istemedim gelmesini ve yönetime acaip uyuz oldum gene ama bu saatten sonra yapacak bişi yok KENDİMDEN ÖNCE BEŞİKTAŞ |
Arkadaslar artik o formayi giydi bi kere nobre,tamam bende sevmiyorum ama artik bjk li,büyüklügümüzü gösterip adama sahip cikalim,bize yakisan budur,bize karsi herhangi bi ters davranisinda tepkimizi verelim,biraz sabir diyorum ben.. |
Bencede olumlu bir transfer,nasil bir oyuncu oldugunu hepimiz biliyoruz,yirtici hirsli ve golcü. I Mansizdan sonra dogru dürüst bir forvetimiz oldumu? Duygusalliga gerek yok bence, sona bu adamlar Profesyonel. Zamaninda SERGENIMIZDE bütün formalari giymisti!!!! Saygilar:) |
ıstesekte ıstemesekte artık ıs ısten gectı arkadaslar.artık o sanlıformamız ıcın ter dokecek oyuzden destek |
Nobre bence çok yararlı olacak, Kadiköyde fenere çakacak bi kafa ;) |
Süper golcü dedikleri bu ise yazıklar olsun.... Yine toplama bişiler yapıyorus bu sezonda... Belki tutar misaliyle:(((( Tek sevindirici olan şey; Eziksporlu taraftarların elindeki sarı-lacivertli nobre isimli formalar çöpeeeeeeeeee...... |
olan oldu napalım zaman destek zamanı. |
djibrıl cisse seni sectim |
Forumda ki nicklerle kısa bir msn konuşması… titi_1903:SEN NE DUSUNUOSUN NOBRE HAKKINDA sathraconiac: abi benim tek korkum fenerde yaptığı bazı hareketleri burda yapacağı elle gol atma kendini yere atma vs. titi_1903: YAPMAZ YAPAMAZ YA sathraconiac: umarım titi_1903: ORASI FENER BURASI KARTAL YUWASI sathraconiac: orası öyle haklısında bizdede öyle birşey olursa ceza verecek bi yönetim yok kıyamıyolar oyuncalara titi_1903: YA WERIRLER MERAKLANMA O KONUDA ICIM RAHAT EGER BU SEZONDA BASARISIZLIK OLURSA SATEN BIRAKCAKLAR GITCEKLER SIMDIDEN TOLERANS GOSTERMEK GEREKIR SON KREDILERI sathraconiac: babamda kombine vardı babam nobre olayında sonra almam bi daha dedi umarım böyle kötü etkileri olmaz titi_1903: BIRCOK ARKDAS OLE DIOR AMA BILMIORM EGER ADAM BJKLI OLMUSSA BSY DIYEMEM KI SAYGI DUYARIM sathraconiac: abi bize forma aldırmaları ürünlere dikkat çektirmeleri stadı doldurmamız için adamlar almaları gerekirken..! bilmiyorum abi bence boşuna yabancı kontenjanı.. titi_1903: YA BNCEDE OYLE AMA BIDE SOLE DUSUN ADAM FBDEN AYRILDI KENDINI KANITLAMAK ISTEYECEK TAMM KIRALANMASINDAN YANAYDIM PARA WERMEK HATA IDI AMA BILMIORM WALLA BAKALIM HAYIRLISI 1 DALLAMA YUZUNDEN BJKYA MI KUSCEZ sathraconiac: yane.. akıllansın şu yönetim başka dileğim yok anca o şartla güzel günler bekler bizi titi_1903: 1 NOBRE GIDER 1 NOBRE gelIR YONETIM AKILLANMAZ sathraconiac: o zaman şmdden geçmiş olsun bizlere.. titi_1903: OLE BN BU SEZONDAN BSY BEKLEMIORM ACIKCA sathraconiac: şu transferleri bi görelim ama bende umutsuzum uzar.. gider.. |
BEŞİKTAŞ'LI NOBRE'YE GÜVENİYOR MU?.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0519141819.jpg Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe'den transfer edilen Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre'nin siyah-beyazlı takıma faydalı olacağı görüşünde birleşti. İnternette Beşiktaş ile ilgili haberler yayınlayan karakartal adresli sitede süren ''Sizce Nobre Beşiktaş'a faydalı olacak mı?'' konulu ankete katılanların çoğunluğu ''evet'' şıkkını işaretledi. Şimdiye dek 12 bin 973 kişinin katıldığı ankette olumlu görüş belirtenlerin oranı yüzde 69.5 (9 bin 12 kişi) olurken, Nobre'nin Beşiktaş'da faydalı olamayacağını düşünenler ise yüzde 30,5'te (3 bin 961 kişi) kaldı. |
Sizce Nobre Beşiktaş'a faydalı olacak mı? a.)Evet 70,1 % http://www.karakartal.com/images/oran.gif 10527 b.)Hayır 29,9 % http://www.karakartal.com/images/oran.gif 4488 Toplam Katılım : 15015 son durum böyle |
Alıntı:
|
sevsenizde sevmesenizde nobre artık beşiktaşlı oldu ayrıca çok iyi bir golcü tam aradığımız herkez demiyormuydu bize nobre gibi futbolcu lazım diye yönetim adamın kendisini getirdi yinede karşı çıkıyorsunuz |
Alıntı:
|
bence çok iyi bir transfer eski, ahmet dursun gibi |
Dediginiz Gbi Olur Insallah Arkdaslar:d |
Bu noktadan sonra yapabilecek birşey yok maaalesf... Hayırlısı olsun. o formayı giydikten sonra benim için konu kapanmıştır. |
Bizimkiler takıma faydalı adam almanın peşinde değiller,tek dertleri fenere nasıl transferde oyun yaparım,oyuncuyu galatasarayın ellerinden nasıl kaparım.Böyle saçma sapan işler yapan bir yönetim hayatımda görmedimYetti artık,yaptığınız bir tane mantıklı hareket yok.Derdim Nobreyle değil,Nobre yi alan zihniyetle. |
ooo geldi bileeee.:D |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |