![]() |
Trabzon Çok Olmaya Başladı... İBRAHİM AKIN TRANSFER LİSTESİNDE Trabzonspor yönetimi bir yandan teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmaya çalışırken bir yandan da güçlü bir kadro oluşturmak için bazı futbolcularla temasa geçiyor. Öncelikli olarak yerli transferi bitirmeyi amaçlayan bordo - mavililer Ankaragücü' nden Umut, Malatyaspor' dan Bilal, Sivasspor' lu Hayrettin, Gaziantepspor' dan Lazarov, İstanbul Büyükşehir Belediyespor' dan Murat Ocak, Ankaraspor' dan Musa Büyük ve Gençlerbirliği' nden kaleci Ömer için girişimlerini başlatırken şimdi de gündeme Beşiktaş' lı İbrahim Akın girdi. Genç futbolcunun, Teknik Direktör Jean Tigana ile arasının açık olduğu, bu nedenle Trabzonspor yönetimine mesaj gönderdiği öğrenildi. Yönetim bu teklif sonrası hemen harekete geçerek İbrahim Akın konusunu çözüme kavuşturmak için temaslarını sıklaştırdı. WİGAN VE EVERTON' UN FATİH ISRARI SÜRÜYOR İngiliz kulüpleri Wigan Athletic ve Everton Trabzonspor takım Kaptanı Fatih Tekke' yi transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Wigan Athletic kulübünün Fatih için devre arasında önerdiği 6 milyon Euro' luk teklifi tekrar kulübe sunmaya hazırlandığı, Eventon' un ise 5 milyon Euro teklif edeceği ancak duruma göre bu fiyatı yukarılara çekebileceği gelen haberler arasında. Kaynak: AA Not:Trabzon Çağdaş'ı istedi olumlu yanıt verdik, Lazarovdan çekilin dedi olumlu yanıt verdik.Yeter bu kadar şımardılar bir kampanya falan düzenleyelim şu Yattara'larını aldıralım sonra bakalım ne halt yicekler.Ayrıca her istediğimiz oyuncuya talip oluyolar. |
iyi para verilirse satılsın |
yaaa ne satılması ibrahimi tigana adam edecek |
Alıntı:
|
İ.Akın'ın Bonservisi:Arsenal 6,5 milyon euro önermişti ama bizimkiler 10 milyor euro istedi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
fiyatı duyunca paslarına baktıktan sonra bıraktı |
Alıntı:
düşünsene alman gol kralını cıleden cıkardı :) ben geliişim beklemıyorum valla onun yerıne baska adamlarla ugrassa cok daha ıyı olur zaten junu bile iboyu kesdi bazen |
trabzon fatik tekke gökdeniz ve yattarayı versin ibrahim akını vrmeyei düşünürüz o da sadece ayakkabısını yani veremeyiz kısaca :) |
alman gol kralı ama boy 1,68 kilo 80 düşün artık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla sağlam paraya satsınlar..i.akın bencil oynuo bence...ilk geldiği zaman süperdi,sonra bi tarafı kalktı... |
Bence de Tigana bırakmaz bu adamı iyi topçu |
Alıntı:
|
2012ye kadar toramanla imza atçak galba |
SATALIM İKİ SENE SONRA 10 MİLYON DOLARA ALAMAYIZ... |
İbrahim Akın ın kulagı biraz cekildimi kendine gelir ben güveniyorum ona...Trabzonda kendine baksın önce kimse bu haldeyken onlara gitmes cünkü bi isimleri bile yok daha... |
trabzona adammı verilir yaaa.safsata seyler bunlar inanasım gelmiyo. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
trabzon aç karnını duyorsun önce:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yönetim yurt içinden hiç bir takıma vermez ancak avrupadan iyi para veren olursa 10 milyon euro ve üzerinde o zaman verirler |
ibrahim akın satmak için erken bi sezon daha beklenmeli baktık olmuyo satılabilir. |
İbrahim Akın Trabzon'a mesaj Tigana ile arası açık olan genç futbolcunun haber göndererek, Trabzonspor’da forma giymek istediğini bildirdiği ileri sürüldü. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta geride bıraktığımız sezonda teknik direktör Jean Tigana ile sorunlar yaşadığı için son maçlarda fazla şans bulamayan İbrahim Akın'ın Trabzonspor yönetimine olumlu mesaj gönderdiği ileri sürüldü. Bu nedenle bordo mavili yönetim de hemen harekete geçerek İbrahim Akın konusunu çözüme kavuşturmak için temaslarını sıklaştırdı. Nuri BEKAR/DHA |
versinler yattara´yi,alsinlar ibrahimi.yada Tigana onu solda denesin.forvette onun yeri yok. |
yaa allahınızı seviyosanız ne ibrahimden bahsedeiyosunuz siz yaa gonderin gitsin adam ayagında topu tutamıyo yaaa çıldırtıyo bizi hemen gondersinler hiç durmasınlar ondan gelen parayıda delgadoya versinler rica ediyoruz su delgadoyu alın yaaa |
TİGANA İBRAHİM i hiçbiryere bırkmaz bence... |
TARAFTARINI İBRAHİM AKIN GİBİ BİR SÜPER STARLA AVUTUYOR... |
zmekle degıselım olmaz mı l? |
anlamadımki arkadaşlar ibrahim akın iyi oyuncu. uzaktan şutları ve kontralara çıkışları bence iyi. oynamasa bile mükemmel bir yedek olur. hani uefa yı düşünüyoduk? kulübemiz boşmu duracak? |
satsınlar iboyu alsınlar govou gibi bi adam bi daha i.akın demez kımse |
bu trabzon cok olmaya basladı harbiden |
Türkiye`de Saat: 11:01 . |