![]() |
daha yeni ve etkili olabilecek fax numaraları: (0212) 2588194, (0212) 2364876, (0212) 2595152 |
Bence gereksiz. Bobo var, keske onu elde tutsaydik. Tamam Nobre kotu de futbolcu degil, ama istemezdi, herneyse Insallah Basarili olur |
Hadi arkadaşlar mail ve faks bombardımanı yapalım |
Burada sorun nobre nin golcülüğü değil karakteri. adam hakemi kandırarak penaltı yaptırması,çirkef oynaması ,elle gol atması vs..vs.. fenerde bunları yapıp golleri atarken küfür ettiğiniz adamın Beşiktaşa gelmesine nasıl sıcak bakabiliyorsunuz yahu. Ya fenerde oynarken küfür etmeyecektiniz,yada beşiktaşa gelmesini kabul etmeyeceksiniz. |
sana %100 de %100 katılıyorum kardeş fransız ekolü diye bizi kandırdılar asıl kendini kandırıyolar unutmasınlar ki bu kulüp taraftarlarıyla ayakta demirören le deil bende mail atıyorum ve beşiktaşlıları bu göreve cağırıyorum ... |
sana katılıyorum kardeş ve bende girişimlere başlıyorum. Bu yönetim taraftarın varlığın hiçe sayıyor resmen ya |
sana %100 de %100 katılıyorum kardeş fransız ekolü diye bizi kandırdılar asıl kendini kandırıyolar unutmasınlar ki bu kulüp taraftarlarıyla ayakta demirören le deil bende mail atıyorum ve beşiktaşlıları bu göreve cağırıyorum ... |
aynen ve protestomu maille yaptım. Herkezi bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum bende. taraftarın sitelerine okumamazlıktan gelselerde mailleri mecburen görecekler. Sayısal coğunluk sağlamak için mail bombardımanına devam... |
bunlar niye dogru durust transfer yapmiyo ? bobo nobre den daha iyi daha genc bir oyuncu onu gonderip nasil nobre yi alirlar gitmisler rustu,ergen alacaklarmis dayaklik bu yonetim ya milleti cildirtiriyo moruklardan futbolcu mu olur simdi utanmasalar giderler alpayi da alirlar bu kekler |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |