![]() |
Ferreria Beşiktaş`da Nobre Beşiktaş'a mı gidiyor? Cruzeiro'nun 2,5 sezondur Fenerbahçe'de oynayan Marcio Nobre'yi satışa çıkarmasının ardından Beşiktaş'ın harekete geçtiği ve Cruzeiro ile Brezilyalı futbolcu için anlaştığı öğrenildi. Alex'in de menajerliğini yapan Juan Figgeri daha önce Nobre'yi Sporting Lizbon ve Benfica'nın istediğini açıklamıştı. Öte yandan Beşiktaş'ın Wigan santraforu Jason Roberts ile de ilgilendiği öğrenildi. Haber: Ahmet Sivaslı / Superspor.com 17.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : SuperSpor.com |
Bu haber yalanmis... Cok sükür! |
ne nobresi yaaa güldürmeyin beni...:D allahın cobanı ne yapcak bizde.. |
haber yalansa sevinirim grçekten ilgileniosak üzülürüm wallahi |
Yeter artık şu ezik medyasının gazına gelmeyin artık yaaaa |
arkadaslar Bu Haber 99% Gerceklesecek Cunki Tigana Bu Adami Cok Istiyor Transfer Etmek Icin..bu Haber En Gec Yarin Bombasi Patlar Ve Gerceklesir.. |
Alıntı:
|
allah korusun |
Nobre ve Beşiktaş görüşleriniz arkadaşlar bu adamı istiyormuyuz.ya da beşiktaş bu futbolcuyla ilgileniyor mu.Biraz bu adam çirkef yani yakıştıramadım ben |
sahtekar ve emek hırsızlrının beşiktaşta yeri yok ... defol git nobre |
bence de gereği yok bizde kiler daha iyi bobo yeter |
ne ezıklerden ne saıbeden topcu ıstemıyoruzzzzz yeterrrrrrrrrrrrr |
Bu da kim, ben tanımıyorumkine.. Bizimkiler tanınmadık futbolcu almazlar arkadaşlar, merak etmeyin..... |
Ya Insallah Gelmez Ya!bizim Takimimiza Yakismaz Elleri Kollari Oynayan Adam Ilk Once Ahlakli Olsun Sonra Takimimiza Almayi Dusunuruz Sahtekarlarla Isimiz Olmaz!aslinda Ii Penalti Kazandirir Bize He Orta Sahadan Atar Kendini Sonra Ceza Alanina Duser Cuppp Penalti Aman Allah Korusun Nober Gelme!! |
Son dakika... Nobre Beşiktaş'ta Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı. Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Nobre, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 200 bin avro alacak. kaynak:kartalhaber.com Herkesden yorum bekliyorum! |
Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı. Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Nobre, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 200 bin avro alacak. Gelişmeler www.kartalhaber.com'da. |
Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı. Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Nobre, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 200 bin avro alacak. Gelişmeler www.kartalhaber.com'da. |
saka mı yapıyorsunnnn |
Yok abicim. Bu Yönetim o kadar cok saka gibi seyler yapiyor ki artik icimizden hic saka yapmak gelmiyor. |
balon haberdir bu yaa ne nobresi güldürmeyin beni allah aşkına :D:D nobre gibi türkiyede 30 tane santrafor var |
evet arkadaslar haber az once son dakika olarak elimize gecti:)herkese gecmis olsun....rezil olduk cumle aleme...biz delgado,cisse beklerken kim geldi......allah sonumuzu hayir etsin... |
Bu yönetim dengesiz gerçekten öyle ya akıllanmadılar hala işte bi ezik daha hemde yabancı ezik |
BU TRANSFER DOGRUYSA YÖNETIMIN ALLAH BELASINI VERSIN!!! TIGANADA BEYENDIYSE BUNU VE ISTIYORSA BUNU ONUNDA ALLAH BELASINI VERSIN!!! BIZ ISTEMIYORUZ |
haber kesin ve doğru nobre bence çok iyi bir forvet siz önceden ezik olduğu için belki beğenmiyorsunuz ama yırtıcı her topa kafasını ayağını sokan iyi bir forvet bence hayırlı olsun kartalıma ;) |
şakadır şaka.yönetim yaparda tigana böyle bir salaklık yapmaz.inşallah |
ya şaka değil galiba bende gördüm haberi. Ben bi türlü siyah beyaz formayla Nobre yi düşünemiyorum. İsterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun, ezik formasından ve yaptıklarından sonra alınmamalıydı. Ya biz cisse wiltord derken ne yaptılar ya kafayı yiyecem. Hiçbirini almasalardı da razıydım, eğer Nobre alınacaksa. 2 , 3 senedir eziklerden gelenler yüzünden ne haldeyiz. Hala kimleri alıyorlar. Zaten Nobre nin ömrü Kartalımda çok olmaz. Bakalım nasıl kabul ettirmeye çalışacaklar taraftara. İlk maçta yuhalanırsa kimse şaşmasın. |
yok arkadaslar haber dogru :@ |
ben istmeiyom |
haber 1000000% dogru artik nobre besiktasta malasef :mad::mad: |
Alıntı:
|
arkadaslar bu transferin kimin tarafindan istenildigini ve hangi maksatla yapildigini yonetimin acilen aciklamasi lazim bence....cunku kesinlikle taraftarimiz kabul etmez nobreyi...ama yinede besiktasima en ufak bi hayiri olacaksa kabul etmek gerekir... |
Alıntı:
|
hayırlı olsun bir seneyi daha kaybediyoruz. Ayıp artık yaptıkları. Acaba yönetim kaç nobre forması satmayı düşünüyor. Ben kesinlikle, onu ezikliğinden sonra, yaptığı onca sahtekarlıktan sonra gönülden destekleyemeyeceğimi biliyorum. Adam mı kalmadı yazık.... |
hayırlı olsun bir seneyi daha kaybediyoruz. Ayıp artık yaptıkları. Acaba yönetim kaç nobre forması satmayı düşünüyor. Ben kesinlikle, onu ezikliğinden sonra, yaptığı onca sahtekarlıktan sonra gönülden destekleyemeyeceğimi biliyorum. Adam mı kalmadı yazık.... |
ya nobrenin iyi futbolcu olduğu doğrudur belki de o kadar adam warken nobreyemi kaldık yaaaw... |
hayırlısı olsun dicem ama ne kadar hayırlı olabilirki... |
Ya Nobre iyi veya deyil! Dünyada Nobreden baska Forvet mi kalmadi? |
yönetimin taktiği bu demekki yıldızları sayıyolar sonra bi bakıyon nobre ne biçim iştir bu yaw...daha ismi geçmeyen kimleri alcaz kim bilir |
yannız yönetim bobonun yerine aldı nobre yi cisse veya wiltord la görüşmeler sürüo seneye beyenmezseniz oynamaz ama ben şahsen korkarım bu heriften her sene 15 gol atıo etkili yırtıcı bir santrafor fenere büyük darbe demek bu adamlar aurelio yu da kaptırmışlar |
Türkiye`de Saat: 00:55 . |