![]() |
allah sonumuzu hayır etsin |
Tüüüüüüüh ulan bu günleride mi görcektim arkadaşım kaldır o resmi ya allah aşkına bakamıyorum ya hepsinin allah belasını versin YÖNETİM İSTİFA :mad: |
Tüüüüüüüh ulan bu günleride mi görcektim arkadaşım kaldır o resmi ya allah aşkına bakamıyorum ya hepsinin allah belasını versin YÖNETİM İSTİFA :mad: |
Niye Nobre ile ilgili 60 tane topic var? Fazla topic olunda forumun kalitesi mi artiyor? Topicleri birlestirsek daha kolay olmaz mi? |
Ulan ölmeden mezara koydular bizi yazıklar olsun... |
malesef haber doğrudur....bu yönetimin kafası çalışmadığı apaçık ortada...ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum....bu Beşiktaş taraftarına yapılan bir hakarettir...çünkü böyle sahtekar bir futbolcu Beşiktaş'a yakışmamaktadır....YÖNETİM İSTİFA... |
Yönetimin akıllandığı falan yok bence bu yönetimdekilerin ıq'su 50'yi geçmez....resmen bizle alay ediyorlar...böyle bir transfer yapılamaz...yönetim istifa... |
Alıntı:
|
hayırlı uğurlu ossun ne kadar hayırlı olcaksa... |
yorum yok :) |
kimse nobreye bişey diyemez çünkü adamın istetistiğine bir baksanıza 119 maçta 62 gol kaydetti ve 17 gol pası verdi. |
nobre besıktasta basarılı olur mu? |
İnşallah ne diyelim söylenecek sözmü bıraktılar insanda,hangi zihniyet hangi akıl giderde fenerin bıraktığı bir adamı alır,sözde birde fenerle yarışacağızya onlardan iyiyizya,onların oyuncularından daha iyisini almak yerine gidiyoruz onların bıraktığı adamları topluyoruz,ne desek azdır bu yönetime,yazıklar olsun oysaki okadarda hevesliydik tiganadan bu adamda söz geçiremedi,rızanın suçu neydi sayın yönetim anlaşıldıki tüm transferleri siz yapıyorsunuz,oyuncular kötü çıkıncada antranörleri yolluyorsunuz,defolun gidin artık,futboldan anlayan bir yönetim istiyoruz,rezilsiniz rezil!!!!!!!!1 |
Alıntı:
|
nobre hakkinda 7635678574976987368586056808609 defa konu acildi walla |
Alıntı:
Nobre'nin Beşiktaş'ta başarılı olmasından ziyade BEŞİKTAŞ takımının komple başarılı olabilirmi sorusuna cevap vermek isterdim aslında... Bu yönetimle biraz zorrrrrrr... İnşallah yanıltırlarda beni yüzümü kara çıkarırlar... İlk defa yüzümün kara olmasına da bu kadar çok sevinirim bende..... |
Alıntı:
bekleyelım gorelım arkadasım |
Artik gelmis oldu besiktasa. basarili olmasini bekleriz artik. |
NOBRE TİPİK BİR SANTRAFOR.her gol pozisyonunun içinde varolan, her türlü gol vuruşunu yapabilen bir santrafor. Ayırıca karşı takımın defansını sinirlendiren, her pozisyona ayağını ve kafasını sokan bir futbolcu. Tek handikapı üzerine iğrenç formayı geçirmiş olması ve o iğrenç forma ile attığı elle go ve haksız aldığı penaltı. Beşiktaşformasıyla zaten bunları yapmaya kalkarsa kırmızı kart almaktan oynayamaz. Bençok gol atacağına inanıyorum. İlk maçta tribüne çağırıp Nobre Fenerin ......... deyipgörevini öğretmek şart. |
valla bunu kendısı gösterecek ama son donem dekı transferlerın genelıne bakınca kım basarılı oldukı oda olsun gıbıde bır durum söz konusu ne dıyeyuım hayırlısı |
fenerbahçedeki gibi kanatlardan beslenirse belki olur ama ben bu adama ısınamadım giti. Birazda sahtekirliği çok kendini çok atıyor. hayırlısı |
merak etmeyin artık o kadar atmaz bizimkiler BEŞİKTAŞ Aşısını vururlar ! |
arkadaslar nobre artik besikrasimizin oyuncusudur...bence destek zamanidir...ayrica bu is profosyonellik isi...cikar babalar gibi oynar gollerini siralar...bakalim bi onumuzdeki seznu bekleyelim...lutfen on yargili olmayalim....dusunun bi delgado kleberson ikilisini ileride nobre bobo ikilisini muthis olacak gibi geliyo bana...lutfen destek...HERSEY BESIKTASIMIZ ICIN... |
beşiktasta basarılı olur bence ama ne kadar olur o sorun |
nobre 2. sınıf bir oyuncu türkiye için belki ama beşiktaş avrupada bununla bi cacık yapamaz tabi fenerbahçenin artığı olması da var ama herşeyden önce fb bunu avrupa için yeterli olmadığı için elden çıkardı fb nin yeterli bulmadığını biz yeterli görüyorsak yazıklar olsun ne diyeyimki ufkumuz bukadar küçüldümü arkadaşlar tiganadan beklentim nobre değildi açıkçası hayal kırıklığı oldu ki iyi oyuncuları bulup yıldız yapmasıyla ünlü birinin böyle sıradan bir forveti alması üzücü biz 2. bir pascal bulmasını bekliyorduk...... |
nobre beşiktaşta başarılı olabilir ama bence bu transfer bize yakışmadı etik değerlerimize aykırı 2-3 senedir izlenen transfer politikasından farklı değil son 3 senedir yaşadıklarımız ortada umarım bu sefer ben yanılırım ama bu transfer asla bize yakışmadı |
yönetim istifa |
hayırlı olur inş |
Alıntı:
|
Nobre ülkesine döndü! Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre, ülkesine gitti. Atatürk Havalimanı'nda Brezilya'ya hareketinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Marcio Nobre, şampiyonluğa oynayan bir takıma transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Öncelikle, bu benim işim. Herkes bunu böyle kabul ederse her şey daha kolay olur. Benim bir ailem var ve onlar için para kazanmak zorundayım'' dedi. Nobre, Beşiktaş'ta en az Fenerbahçe'deki kadar başarılı olmayı hedeflediğini de söyleyerek, "Hatta daha da fazlasını yapmak istiyorum. Taraftarımızı memnun etmeye çalışacağım. Taraftarlar bazı şeyleri sorgulamak isteyeceklerdir. Rakip takımdan geldiğim için onların da kafasında sorular olacaktır. Bu her zaman olur ama bu baskıları çözmeye çalışacağım'' diye konuştu. Nobre ayrıca, geçen sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kazanması için elinden geleni yaptığını, bundan sonra da Beşiktaş'ın şampiyonluğu için çalışacağını sözlerine ekledi. http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : İHA |
Nobre Beşiktaş`da http://www.imagestr.com/imagestr/518...3496206479.jpgArkadaşlar artık Nobre'yi iyi ve kötü yönleriyle burda tartışalım. |
Bence bu transfer iyi oldu çünkü bütün oyuncular en yararlı oyuncunun Nobre olduğunu söylüyordu.Tigana'da bu açıklamayı yapınca yönetim devreye girip transferi yaptı. |
TEK KELİME MÜKEMMEL... |
muhahaha yinemi ya bu forumda kac tane nobre topici acildi walla ben sayamadim ) |
Bide Nobre'nin Bjk formasını giydiği anın filmi supersporda var |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu adamdan forvet olmaz madem böle forvete ihityacı vardı tigana nın neden ailton u gönderdi. bırakın yaa bu adam beleşcinin birisi ben bu nobrenin adam geçerek gol attığını görmedim gören varsa beri gelsin. ezikler daha şimdiden bizlen kafa geçmeye başladılar. suç onların bu adamın değil kıvançın yerine gelen murat aksunun anlaşıldı kıvanç oktayı arayacaz. |
Alıntı:
|
Artık Nobre Beşiktaş'ımızın oyuncusu. Bu yüzden sahip çıkmalıyız ona. Karambolden çok goller buluoyr. Uzun süredir bu tarz bir oyuncumuz yoktu |
Alıntı:
http://i.karakartal.com/images/haber...re001_2005.jpgŞU ANDA FENERLİLERİN İÇİ YANIYOR İÇİ... |
Türkiye`de Saat: 11:51 . |