![]() |
Nobre Türkiye Ligi için iyi olabilir ama Avrupa için yeterli değil bana göre. |
bırak ya avrupa için yetmezmiş.. senin yüzünligde kaç defa güldü...adamlar 16 etti biz. bizdaha ondayız... beni türkiyedeki şampiyonluklara doymadım.ve nobrede çok iyi bir gölcü.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar eleştirmekle biryere varırız, hemde öyle yerlere varırız ki keşke diyorum bu sene başında sözü geçen birileri çıkıpta demirören tayfasına kardeşim sen ne yapıyosun , böyle transfer politikasımı olur deseydi. dünyada hiçbir takım bir golcüyü karambolden iyi gol atar diye almaz ama maalesef biz saadece bu özelliği olan nobreye beşiktaş forması giydi diye sahip çıkalım. kusura bakmayın 3 maç saç baş yolup 10. maçtan sonrada bu nobre zaten uymazdı demek istemiyorum. Gerçekçi olmak en iyisidir. Bazılarının dediği gibi kafa toplarında çok etkili sözünede katılmıyorum. Nobre her özelliğide 1yıldız düzeyinda vasat bir golcüdür. eğer her an nobreyi yedeğe çekebileceğimiz kaliteli bir yabancı golcü daha almazsak bu sezon çok zorlanacağımızı da düşünüyorum. |
Alıntı:
|
ne 10'u, 12 sampiyonlugumuz VAR!!! |
Alıntı:
türkiyeye göre düşünürsen biz çoktan kaybettik.Çünkü geçen sezon başında almanyanın gol kralı bizdeydi. Ayrıca adam hem karambol ustasıydı hemde topları bekletmeden ağlarla buluştururdu:p Kusura bakma ama ben nobreden vazgeçince youla`ya düşmem bir kademe yukarıya bakarım. Şu yazdıklarımı da yönetiminde öyle bakmasını dilediğim için yazıyorum. Demek istediğim Beşiktaş`ım nobre ile yetinmemelidir. |
kim ne derse desin bence bu nobre beşiktaşta iş yaoar...herkes görecek!!!! |
bencede coşturcak gibi gelio |
Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun,2 ay önce sahtekar dediğimiz,küfürler ettiğimiz,emek hırsızı dediğimiz bi adamı transfer ettik.Ayıptır artık ya,Beşiktaşı bu kadar küçük düşürmemeliler ya.Hala fenerden adam alıolar.Çok yazık... |
Maliyeti 6.6 milyon dolar! Brezilyalı futbolcunun yüksek maliyeti siyah-beyazlı camiada büyük tartışmalara neden oldu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın F.Bahçe'nin elinden aldığı Nobre için kasasından tam 6.6 milyon dolar çıkacak. Brezilya takımı Cruzeiro'ya 3 milyon dolar verirken bu futbolcuya da her yıl için 1 milyon 200 bin dolar ödeyeceği öğrenildi. Nobre'nin maliyetinin bu kadar fazla olması siyah- beyazlı camiada rahatsızlık yarattı. Şu ana kadar transferde hız kesmeyen ve kelimenin tam anlamıyla kesenin ağzını açan Beşiktaş'ın sadece bir futbolcu için 6.6 milyon doları gözden çıkarması muhalefette tepkiye neden oldu. kaynak:kartalhaber |
O kadar maliyeti varmıymış ya. O zaman muhalefet haklı. O kadar para verilmez hele bu eski bir ezikbahçeli futbolcu ise. Paylaşım için saol çağla |
Maliyeti Toplam 6,3 yıllık 1,1 3 yıldan bonservis 3 |
nıe bız fenerın artıklarını alıyoruz hep ıstemıyoruz nobreyı |
ArakadaŞlar ŞÖyle BİrŞey SÖylemek İstİyorum Ben Nobrenİn Alinmasina KarŞi Bİr İnsanim.ama YapilŞicak BİrŞey Yok Nobre Alindi Ve O Formayi Gİydİ. Şİmdİ Onu Desteklemelİyİz. Nobreyİ İstememenİn Nedenİ Herkes Gİbİ Duygusal(fener BahÇelİ Olmasi)ama Nobre Kalkİtelİ Bİr Oiyuncu.onun BeŞİkltaŞta Feberden Daha İyİ Performans GÖstereceĞİne Emİnİm. Şİmdİ Bİze DÜŞen Onu KÖtÜlemek DeĞİl Sonuna Kadar Desteklemek. |
milyonlar uçup gidior inşallah işe yarar bu adam.ailton gibi olmasın bu da deliririm walla |
OlmayacaĞina İddaya Gİrerİm.eĞer Orta Sahaya İyİ Bİ Adam Alir İsek Bu Adam Gol Krali Bİle Olur. |
tahminime göre başarılı olurrrrrrrr |
Cimbom da devredeydi... F.Bahçe'de forma giydiği son dönemde Brezilyalı yıldız Marcio Nobre için G.Saray yönetiminin de girişimler içinde olduğu ve bu oyuncuyu transfer etmek için el altından çalıştıkları öğrenildi. Belçikalı teknik adam Eric Gerets'in de çok beğendiği Nobre için G.Saray'ın da devrede olduğunu öğrenen Beşiktaş yönetimi, erken davranarak Sambacı'yı renklerine kattı |
bu adam feybe maçlarında alexten anelkadan daha fazla korkutuyordu beni fenerde oynadığı 93 maçta 58 gol attı (ben TV8 den böyle duydum) adam bence kaliteli kafa hakimiyeti belli ama feybe forması giydi bu da yeter objektif olacak olursak adam bomba gibi BEŞİKTAŞ'a hiç bu kadar formda bi golcu gelmedi Türkiyedeki butun defans oynuncularını da tanıyor basarılı olur ama objektif olamıyorum işte :mad: :mad: :mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaa bu baslıgı yenı okuyorum ve o kadar cok tepkı gelmıskı ınanamadım yanı sonucta yonetım karar vermıs ve bu adamı almıs bu adam artık BESIKTASlımı evet BJK.lı... yanı yapıcak bıseyımız yok umarım Nobre besıktaslı olmanın farkına varır ve hakkıyla formamızı gıyer... solıcek soz yok yapıcak bısıde hayırlısı olsun.. |
beŞİktaŞ Im Oley |
nobre transferi, teknik açıdan değil duygusal açıdan çok eleştrildi eğer duygusal açıdan eleştri yapacaksak nobreden önce tonca isim var, başta efsanevi sergen yalçın teknik açıdan eleştriye girmeyeceğim çünkü her sitede olduğu gibi burdada havada kalmış teknik eleştri nobre olayını zamana bırakacağız, bana göre başarılı olacaktır, özelliklede kanatlarımız iyi olursa çok daha başarılı olacaktır, nobre klasik iç saha maçlarında çok tehlikeli bi oyuncu, kapalı defanslarda çok iş yapıyor yeni sezonda umarım 2.5 senenin acısı ile başlamayız, tribün baskısını ortadan kaldırmöalıyız, sezona kötü başlayıp ipi göğüsleyen onca takım görüyoruz her yıl, umarım 2007 bizim yılımız olcak, buna ben inanıyorum... |
arkadaşlar nobre bjk yle 3 yıllık sözleşme imzaladı.inanın gelecek sene 20 gölün altına inmez. |
bundan sonra forza nobre |
nobre son olaylardan sonra sana daha çok ısındım..inş. yüzümüzü kara çıkarmassın...göster kendini.... geçir fenerede,p.ç tümer'ede.... |
Ben Hoş Karşılamıyorum. Belki Futbol Anlayışım Yanlış Ben Büyük Bi Takımda Oynayan Futbolcunun Para İçin Diğer Bir Büyük Takıma Geçmesine Karşıyım.. |
Valla arkadaşlar onu bunu bilmem ama bi nobre üç tane tümer eder, hem adam savaşçı hemde sürekliliği var tümer 3 maç parlıyo bu adam her maç rakip için tehlike zaten istatistikleri de ortada... Ama bize iyi kanat oyuncuları şart gibi yoksa nobre aynı carew gibi olur... |
Valla arkadaşlar onu bunu bilmem ama bi nobre üç tane tümer eder, hem adam savaşçı hemde sürekliliği var tümer 3 maç parlıyo bu adam her maç rakip için tehlike zaten istatistikleri de ortada... Ama bize iyi kanat oyuncuları şart gibi yoksa nobre aynı carew gibi olur... |
koçum FERRERİA be geçir şu g.t oğlanlarınada beşiktaşa misilleme neymiş görsünler...NOBRE FENERİN ANASINI S... |
Nobre Forvet Hattında Çok kaliteli topçu tekniği yok ama her pozisyonu gole çeviriyor Gelen adamı Yuhalamak yerine Onu bağrımıza basarak KARTAL yapmalıyız !!! |
arkadaşlar biraz önce ajanssporda okudum ezikbahçenin ezik kalecisi rüştü 'FERRERİA' yı kaybetmelerinin büyük hata olduğunu söylemiş,,hatalarını farkediyor ezikler ama geç oldu |
diyorumda su nobrenin ismini degistirsek diyorum topic de acan arkadas rica etsem freirra olurmu |
nobre kim onun öldüğünü bilmiyonuzmu arkadaşlar? ceza olarak hepiniz stadda ferreria diyeceniz. |
degsitirildigi icin tesekkürler |
Türkiye`de Saat: 00:30 . |