![]() |
Eger bu transfer dogruysa allah belalarını versin...O kadar.. |
nobre iyi golcü özellikle hava toplarında cok iyi.uyum sorunu olmıcak olması daha iyi. zaten cisse,kanoute,saha gibi adamları biz alamayız hayal görmeye gerek yok. bence yararlı olur ama taraftar arkasında durursa. sergen ve tayfur da fb de oynadı bu arada.... |
BU ÖZEL HABERİ SADECE FENERHABER VERİYOR.... FLAŞ..FLAŞ... FENERBAHÇE'DE NOBRE ŞOKU !!!... NOBRE BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI... İŞTE FENERHABER FARKIYLA SON GELİŞMELER !!!! Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu'nun, Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attırdığı öğrenildi. Nobre, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 200 bin avro alacak... Gelişmeler sadece Fenerhaber'de !!!... www.fenerhaber.net |
nobre gelsede tutunamaz beşiktaşta en geç ara transferde gider...ama niye geliyooooooo??Gelmesin kardeşim istemiyoz yaa |
yaaa istemiyorız adljnasdkljdas , |
abi ciddi ciddi aldık adamı yaaa... |
oooof of ne işi var bu adamın bizde ya bu kadar mı akıl yok yaa yazıklar olsun.. |
ben bu yönetimin yaptığı işlere akıl sır erdiremiyorum. deli olcam yaaa. |
Ya belki takım su an cok iyi durumda olsa Nobrenin gelişine bişey demezdim ama bu kötü günümüzde Eziklere sembol olmus bir ismin Beşiktaşıma kurtarıcı olarak gelmesini içime sindiremiyorum en cok buna kızıyorum...İns bu haber balon haberdir.. |
yaninda tuncay,alpay ve ayhani alirsak tam olur yani tam kadro:mad::mad::mad: |
onlarıda almayız işşallah... |
tungay da gelsın madem servet umit ozat felan gayse dende ayhan ı alalım |
beyler bırseyler yapmak lazım artık yeterrrr |
Nobreyi Almak Isteyenlere Yaziklar Olsun |
"müthiş" transfer .P |
ben dün demiştim cisse delgado beklerken bunların başımıza geleceğini. Toplamaya başladılar gene ezikleri ve beceriksizleri |
Alıntı:
++++++++1903 |
yav kafayi yiyecem, ne bu be bütün cöplükleri topluyoz yeter artik ulan |
inanmıyoum bun adane bu yavvvvvvvvvvv |
Bu haberi duyunca kan beynime sıçradı. Umarım yalandır. Böyle bir transfere imza atanlar BEŞİKTAŞ a ihanet ederler. Bu transfer gerçeklerşecek olursa bu transfere imza atan yönetim kurulunun BEŞİKTAŞ tan ihraç edilmesi gerekir. Bu yönetim bu kadar aptalca bir olaya imza atmaz umarım. fb ve gs forması giymiş hiç bir futbolcuyu ŞANLI BEŞİKTAŞ forması altında görmek İSTEMİYORUM. Bu transfer gerçekleşecek olursa Beşiktaş Store lardan aldığım formalarımı (10 kadar) kargo ile BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ ne göndereceğim. Alsın başta yönetim kurulu başkanı yıldırım demirören olmak üzere tüm yönetim giysin. bu yönetim unutmasın ki, yönetimler gidicidir, KALICI OLAN BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ'dür. herkes bir gün toprak olur ama untulmasın ki, böyle bir ihanet kolay kolay unutulmaz. |
yazıklar olsun sadece bu pascal ada ihanetdir yazık yazık.............ezik şerefsiz ve çirkef futbolcu istemiyoruz bobo 10 basar pascal 100 basar ne diyeyim yazıkyazıkyazık |
Bu haberi duyunca kan beynime sıçradı. Umarım yalandır. Böyle bir transfere imza atanlar BEŞİKTAŞ a ihanet ederler. Bu transfer gerçeklerşecek olursa bu transfere imza atan yönetim kurulunun BEŞİKTAŞ tan ihraç edilmesi gerekir. Bu yönetim bu kadar aptalca bir olaya imza atmaz umarım. fb ve gs forması giymiş hiç bir futbolcuyu ŞANLI BEŞİKTAŞ forması altında görmek İSTEMİYORUM. Son olarak bu transferde emeği geçen herkesin ALLAH BELASINI VERSİN. Attıkları son İMZA olsun. |
FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A! 17 Mayıs 2006 22:03http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0517220555.jpg Son iki sezondur hep olduğu gibi bu sezon da transfere çok hızlı giren Beşiktaş şimdi de Fenerbahçeli yıldıza kanca attı. Kartal, Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre ve bonservisini elinde bulunduran Cruzerio Kulübü ile her konuda anlaştı. Nobre ile 1 milyon 200 bin avro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Cruzerio Kulübü'yle de 2 milyon avro bonservis bedeli konusunda anlaştığı öğrenildi... Nobre'nin yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor... |
Son iki sezondur hep olduğu gibi bu sezon da transfere çok hızlı giren Beşiktaş şimdi de Fenerbahçeli yıldıza kanca attı. Kartal, Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre ve bonservisini elinde bulunduran Cruzerio Kulübü ile her konuda anlaştı. Nobre ile 1 milyon 200 bin avro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Cruzerio Kulübü'yle de 2 milyon avro bonservis bedeli konusunda anlaştığı öğrenildi... Nobre'nin yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor... Gelişmeler Maraton.Com.Tr'de olacak... |
Yönetim ve Tigana nedense beni hiç yanıltmadı. Tencere dibin KARA,senin ki benden kara deyimi cuk uyuyor .. 2007 yılının sonunu bu kafa ile giderse Tigana görebilecekmi acaba... |
Haydaa nobre nerden çıktı yaa şimdi.Ne gerek var?çok iyi bir santrafor değil bence.Hemde 1milyon 200 avro yuh beaaa... |
Allah bu yöneticilerin zaten belasını vermiş.bu ne ya.ikinci başkan olarakta mahmut usluyu alsın.hatta maçlarda kadıköyde oynansın.yazık ya hem de çok yazık |
böyle bir şey umarım olmaz,bu kadar da değil yaa delimi etcek bunlar bizi,ismi bile anılmasın beşiktaşımla hiç bir eziğin... |
Yeter Ya Of Ya Yeter Be Fenerin Bütün çöplüklerini Topladiniz Daha Adam Olmadinizmi Nobre Ve Aurelio Gibi Adamlar Türkiye Liginde Yiğinla Nobre Ve Aurelio Nun Iyi Futbolcu Oldugunu Soyleyenlerede Sasiriyorum Bana Kalirsa Siradan Futbolcular Bu Futbolculari Almak Beşiktaşa Ihanettir.. Delirecem Be Uykum Kacti Insallah Yalan Haberdir |
Alıntı:
+1903 dilim tutuludu konuşamıorum ağlıcam sinirimden bu nedir ya bu nasıl bişey hiçmi taratarımızın tepkisi ne olacak die düşünmüolar,bunları alcaktınız da bizimkiler nie gitti,sergenin hesabını kim werecek??allah sizi warya bildiği gibi yapsın,o kazandığınız paranın hakkını görmeyin inşallah... |
Alıntı:
ekleyecek birşey yok aynı fikirdeyim.... Yeter ulan yeterrrr |
Tövbe Tövbe Allahim Sen Koru Bizi.yakinda Inönüyede Ezik Formasiyla Gideriz Heralde.ki O Formayi Giyecegime ölürüm Daha Iiyi |
tiganayada güvenim kalmadı artık |
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBeşiktaş'tan Nobre bombası Siyah-beyazlılar transfer bombasını patlatıp, F.Bahçeli Nobre'yi renklerine bağladılar. Brezilyalı futbolcuyla üç yıllığına anlaşan Beşiktaş, Nobre'ye yıllık 1 milyon 250 bin dolar ödeyecek. *** Kartal'dan 2. Gol Türkiye Kupası'nı ezeli rakibinin elinden kapan siyah-beyazlılar, Marcio Nobre'yi de transfer ederek Fenerbahçe'ye bir gol daha attı. Transfer sezonuna fırtına giren Beşiktaş, durulacak gibi de gözükmüyor. Siyah-beyazlılar, 1.5 ay önce haber gönderip, "Sezon sonunda seni takımda görmek istiyoruz. Eğer Fenerbahçe istemezse kapımız sana her zaman açık" dedikleri Marcio Nobre ile kesin olarak anlaşmaya vardılar. Sarı-lacivertli kulüpte kiralık sözleşmesi biten ve dün sabah Fenerbahçeli yöneticilerle masaya oturan Brezilyalı futbolcu anlaşma sağlayamayınca siyah- beyazlı kulübe yöneldi. BONSERVİSİMİ ALIN Öğleden sonra Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelen Nobre, "Kulübümle görüşün. Benim için sorun yok. İmzayı atarım. Ancak artık kiralık oynamak istemiyorum. Ait olduğum http://www.fotomac.com.tr/2006/05/18...3905F7802b.jpgkulüpte forma giymek istiyorum" şartıyla siyah-beyazlılara 'evet' dedi. Brezilyalı futbolcuyla yıllığı 1 milyon 250 bin dolara 3 senelik prensip anlaşması yapan ikinci başkan Murat Aksu, rotayı Nobre'nin kulübü Cruzeiro'ya çevirdi. KONTROLDEN GEÇTİ Sambacının bonservisini isteyen Aksu, 2.5 milyon dolara Brezilyalı kulüple de el sıkıştı. İki taraf paranın ödeme koşullarını görüştü ve anlaşma sağlandı. Nobre gece Acıbadem Hastanesi'nde Dr. Yalçın Yavuzer tarafından kontrolden geçirildi. Sambacının bugün imza Beşiktaş'a imza atması bekleniyor. Haberi duyan Fenerbahçe yönetiminin, fiyat arttırmak için girişimlerde bulunduğu dile getirildi. |
Pes Yani Bukadarda Olmaz Yaniiiiiiiiiiii |
arkadaşım tiganaya güvenim kalmadı diyorsunda bu transferi yönetim yapıyor geçen sene del bosque rıza çalımbay dönemin de oldugu gibi bütün oyuncuları aldılar ellerinde patladı bu yönetim akıllanmadan takım düzlege çıkmaz nobre gibi bir sürü adam war ama yönetim nobreye aldı saglık kontrolünden de geçmiş bu gün imza atması bekleniyormuş bu arada bide rüştüye teklif yollamışlar rüştü kabul etmemeiş zaten rüştüyü isteyen kim kabul etmemişmiş ..... |
Sadece inanmak istemiyorum bu adamı biz nasıl alırız ben çözemedim walla.Resmi imzayı atsın beşiktaş'ı tutmayacağım nedir bu cilem ya.Ne zaman toplama kampı olmaktan kurtulacağız ne zaman paramıza kıyıp güzel bi oyuncu alacağız ben cok merak ediyorum.??????? |
Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu'nun, Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attırdığını açıkladı. Brezilya'lı futbolcu yarın Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçecek. |
ya ne nobresi.........yazıklar olsun bu yönetime..... |
Allah ım bu kabustan uyanmak istiyorum. |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |