![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Beşiktaş kulübü yönetimi; Biz taraftar olarak fener ve Galatasaray forması ile özdeşleşmiş oyuncuları takımımızda görmek istemiyoruz. Ayrıca siz bunlarda gelecek vaat etmeyen yaptığı çirkefliklerle kamuoyunun gündemine oturmuş Marcio Nobre takımımıza transfer ediyorsunuz. Biz ne Nobre, ne Rüştü, ne Ergün ne de Anelka yı istemiyoruz. Gençleştirme operasyonu riskli olmasına rağmen gelecek adına taraftar size destek vermiştir. Ama bu transferler bu operasyona zıtlık oluşturmaktadır. Geçtiğimiz senelerde yaptığımız hataları tekrarlamayacağız derken aynılarını yaptığınızı görüyor sizi hayretler içinde izliyoruz. Tüm taraftarların sizden istedikleri taraftarın sesini dinlemeniz ve düzenli şekilde bizleri resmi olarak bilgilendirmenizdir. LÜTFEN; resmi olarak NOBRE, Rüştü, Ergün transferlerini yalanlayınız. Taraftar mantığı ile duygularını birbirine karıştırmaz. ad-soyad Buda benim mailim |
Olan olmuş artık yapacak bişey yok. Yönetimin eline sağlık takımda bitane gerçek beşiktaşlı kalmayacak yakında |
Olan olmuş artık yapacak bişey yok. Yönetimin eline sağlık takımda bitane gerçek beşiktaşlı kalmayacak yakında |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logoyeni Nobre Beşiktaş’ta 18.05.2006 15:35 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Central Espanyol'un futbolcusu Marcio Ferreira Nobre ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. resmi sitenin açıklaması (konu kapanmıştır) |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logoyeni Nobre Beşiktaş’ta 18.05.2006 15:35 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Central Espanyol'un futbolcusu Marcio Ferreira Nobre ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. resmi sitenin açıklaması (konu kapanmıştır) |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logoyeni Nobre Beşiktaş’ta 18.05.2006 15:35 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Central Espanyol'un futbolcusu Marcio Ferreira Nobre ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi.BEŞİKTAŞ RESMİ SİTESİNİN AÇIKLAMASI (KONU KAPANMIŞTIR) |
Nobre Beşiktaş’ta Nobre Beşiktaş’ta 18.05.2006 15:35 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Central Espanyol'un futbolcusu Marcio Ferreira Nobre ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. |
hayırlısı ne dıııelım arkdaslar ya bakalım neler olcak ? |
hayırlısı ne dıııelım arkdaslar ya bakalım neler olcak ? |
bence harika bir oyuncu görürüsün yeni bi pascal olacak.tekmeye kafa uzatan süper yıprratıcı bi forvet.İyi forvet değil diyen arkadaşların futbol bilgilerinden şüphe ediyorummm |
erken tepki vermemeli lucescu geldiğinde de aynı tepkiyi görmüştüm. yabancı oyuncunun fenerlisi falan olmaz kim parayı verirse ona giderler. pascal bile yapsınlar teklif anında uçar fenere .... |
Alıntı:
|
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9052&tipi=Kişte bjk formasıyla marcio nobre |
Alıntı:
|
http://img47.imageshack.us/img47/5251/thumbnail6iy.jpgBAK MARCİO NOBRE BEŞİKTAŞ'TA SENİ BENDEN BAŞKA DESTEKLEYEN YOK , GÖREYİM SENİ BENİ MAHCUP ETME... |
http://img47.imageshack.us/img47/5251/thumbnail6iy.jpg Beşiktaş'ın yeni transferi Marcio Nobre, transferiyle ilgili konuştu. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Nobre, "Fenerbahçe'de iyi günlerim geçti. Ancak artık Beşiktaş'ın başarısı için mücadele edeceğim. Kleberson'la aynı takımda oynayacağım için çok mutluyum. Bu sezon şampiyon olmalıyız. Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geldim" dedi. |
Alıntı:
yok abi bende desteklyorum basta karsiydim ama turkiye ye uyum problemi olmicak hem bol gol atyo |
|
Alıntı:
yok abi bende desteklyorum basta karsiydim ama turkiye ye uyum problemi olmicak hem bol gol atyo |
fb den gelmiş bi yabancı iş yapmazz.çok üzüldüm |
Alıntı:
Ya benim sahsen Nobrenin Futboluna diyecek biseyim yok. Tamam kabul iyi bir golcü. Ama bazi etik düsünceler bazi seylerin önüne gecebiliyor. Bu durumda oldugu gibi. Dünyada bir sürü Forvet adam var. Iyi Futbolcular. Niye Nobre? Niye eziklerden bir oyuncu? Niye Maclarda küfür ettiyimiz adami simdi "Kartal" diye bagrimiza basalim? |
hayırlı olsun başarılı olur işallah |
fb den gelmiş bi yabancı iş yapmazz.çok üzüldüm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9051&tipi=KBU FORMAYI GİYEN HERKESİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR HOŞ GELDİN NOBRE |
Gozunuzu seveyim ya, bu adamdan daha garanti ve daha iyi bor forvet gelebilirmiydi? Ailton, Carew gibi adamlar Turkiyeye ayak uyduramadi, Nobre gibi genc, yirtici, Turkiye ligi icin ideal, basarili olmus bir oyuncu nerden bulabilirdik? Fenerden gelmesi kotu birsey, o ayri, ama bu oyuncunun istatistiklerine bakip, iyice dusunup sonra konusalim. |
Haber tamamen doorudur bjktv den de gectiler imzayi atti 19:30da da açiklamalri gelio bjktv de ekrana |
Haber tamamen doorudur bjktv den de gectiler imzayi atti 19:30da da açiklamalri gelio bjktv de ekrana |
Şampiyonluk için Geldim Nobreye 3 Yıllık imza Beşiktaş´ın Fenerbahçe´den transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Marcio Nobre, büyük bir takıma şampiyonluk için geldiğini söyledi. 18.05.2006 FANATİK Siyah-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Nobre, ilk açıklamasını yeni kulübünün resmi internet sitesine yaptı. Nobre açıklamasında, büyük bir takıma şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirterek, ‘Umarım oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi cevabı verip, Beşiktaş´a faydalı olacağım. Türkiye´de bulunduğum süre içerisinde Beşiktaş´a karşı çok forma giydim ve her açıdan bu büyük kulübü çok iyi tanıyorum’ dedi. Özellikle vatandaşları Kleberson ve Bobo ile birlikte oynayacak olmasının kendisine büyük avantaj sağlayacağını kaydeden Brezilyalı oyuncu, ‘Artık bu dakikadan sonra Kleberson ve Bobo ile birlikte Beşiktaş´ın başarısı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Önümüzdeki sezon Turkcell Süper Ligi´nde, UEFA Kupası´nda ve Türkiye Kupası´nda çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Yeni takımarkadaşlarımla çok iyi bir grup olup bu hedeflerimize ulaşacağımıza vetaraftarlarımıza büyük sevinç yaşatacağımıza inanıyorum’ diye konuştu. Nobre, Beşiktaş´ı tercih etmesindeki en büyük nedenin, şampiyonluk iddiası olduğunu belirterek, ‘Hedefim Türk futbolseverlerinin bildiğiNobre´nin bugüne kadar gösterdiği performansının daha üzerine çıkıp, Beşiktaş´ın başarısı için katkıda bulunmaktır’ diyerek sözlerini bitirdi. Öte yandan bu sabah Acıbadem Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirilen ve daha sonra 3 yıllık sözleşme yapılan Nobre, daha sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri´ne giderek siyah-beyazlı formayla objektiflere poz verdi. Bu arada, Nobre´nin bu akşam İstanbul´dan ayrılarak ülkesine gödenceği bildirildi. |
allah sonumuzu hayır etsin |
Niye Nobre ile ilgili 60 tane topic var? Fazla topic olunda forumun kalitesi mi artiyor? Topicleri birlestirsek daha kolay olmaz mi? |
Niye Nobre ile ilgili 60 tane topic var? Fazla topic olunda forumun kalitesi mi artiyor? Topicleri birlestirsek daha kolay olmaz mi? |
Tüüüüüüüh ulan bu günleride mi görcektim arkadaşım kaldır o resmi ya allah aşkına bakamıyorum ya hepsinin allah belasını versin YÖNETİM İSTİFA :mad: |
Hayirli olsun mu diim yoksa baska bisey mi, bilemiyorum artik. Bu arada Forma ona hic yakismamis. |
allah sonumuzu hayır etsin |
Türkiye`de Saat: 17:26 . |