![]() |
nobre son olaylardan sonra sana daha çok ısındım..inş. yüzümüzü kara çıkarmassın...göster kendini.... geçir fenerede,p.ç tümer'ede.... |
Ben Hoş Karşılamıyorum. Belki Futbol Anlayışım Yanlış Ben Büyük Bi Takımda Oynayan Futbolcunun Para İçin Diğer Bir Büyük Takıma Geçmesine Karşıyım.. |
Valla arkadaşlar onu bunu bilmem ama bi nobre üç tane tümer eder, hem adam savaşçı hemde sürekliliği var tümer 3 maç parlıyo bu adam her maç rakip için tehlike zaten istatistikleri de ortada... Ama bize iyi kanat oyuncuları şart gibi yoksa nobre aynı carew gibi olur... |
Valla arkadaşlar onu bunu bilmem ama bi nobre üç tane tümer eder, hem adam savaşçı hemde sürekliliği var tümer 3 maç parlıyo bu adam her maç rakip için tehlike zaten istatistikleri de ortada... Ama bize iyi kanat oyuncuları şart gibi yoksa nobre aynı carew gibi olur... |
koçum FERRERİA be geçir şu g.t oğlanlarınada beşiktaşa misilleme neymiş görsünler...NOBRE FENERİN ANASINI S... |
Nobre Forvet Hattında Çok kaliteli topçu tekniği yok ama her pozisyonu gole çeviriyor Gelen adamı Yuhalamak yerine Onu bağrımıza basarak KARTAL yapmalıyız !!! |
arkadaşlar biraz önce ajanssporda okudum ezikbahçenin ezik kalecisi rüştü 'FERRERİA' yı kaybetmelerinin büyük hata olduğunu söylemiş,,hatalarını farkediyor ezikler ama geç oldu |
diyorumda su nobrenin ismini degistirsek diyorum topic de acan arkadas rica etsem freirra olurmu |
nobre kim onun öldüğünü bilmiyonuzmu arkadaşlar? ceza olarak hepiniz stadda ferreria diyeceniz. |
degsitirildigi icin tesekkürler |
Türkiye`de Saat: 02:09 . |