![]() |
balon haberdir bu yaa ne nobresi güldürmeyin beni allah aşkına :D:D nobre gibi türkiyede 30 tane santrafor var |
evet arkadaslar haber az once son dakika olarak elimize gecti:)herkese gecmis olsun....rezil olduk cumle aleme...biz delgado,cisse beklerken kim geldi......allah sonumuzu hayir etsin... |
Bu yönetim dengesiz gerçekten öyle ya akıllanmadılar hala işte bi ezik daha hemde yabancı ezik |
BU TRANSFER DOGRUYSA YÖNETIMIN ALLAH BELASINI VERSIN!!! TIGANADA BEYENDIYSE BUNU VE ISTIYORSA BUNU ONUNDA ALLAH BELASINI VERSIN!!! BIZ ISTEMIYORUZ |
haber kesin ve doğru nobre bence çok iyi bir forvet siz önceden ezik olduğu için belki beğenmiyorsunuz ama yırtıcı her topa kafasını ayağını sokan iyi bir forvet bence hayırlı olsun kartalıma ;) |
şakadır şaka.yönetim yaparda tigana böyle bir salaklık yapmaz.inşallah |
ya şaka değil galiba bende gördüm haberi. Ben bi türlü siyah beyaz formayla Nobre yi düşünemiyorum. İsterse dünyanın en iyi futbolcusu olsun, ezik formasından ve yaptıklarından sonra alınmamalıydı. Ya biz cisse wiltord derken ne yaptılar ya kafayı yiyecem. Hiçbirini almasalardı da razıydım, eğer Nobre alınacaksa. 2 , 3 senedir eziklerden gelenler yüzünden ne haldeyiz. Hala kimleri alıyorlar. Zaten Nobre nin ömrü Kartalımda çok olmaz. Bakalım nasıl kabul ettirmeye çalışacaklar taraftara. İlk maçta yuhalanırsa kimse şaşmasın. |
yok arkadaslar haber dogru :@ |
ben istmeiyom |
haber 1000000% dogru artik nobre besiktasta malasef :mad::mad: |
Türkiye`de Saat: 02:15 . |