![]() |
Eger bu transfer dogruysa allah belalarını versin...O kadar.. |
nobre iyi golcü özellikle hava toplarında cok iyi.uyum sorunu olmıcak olması daha iyi. zaten cisse,kanoute,saha gibi adamları biz alamayız hayal görmeye gerek yok. bence yararlı olur ama taraftar arkasında durursa. sergen ve tayfur da fb de oynadı bu arada.... |
BU ÖZEL HABERİ SADECE FENERHABER VERİYOR.... FLAŞ..FLAŞ... FENERBAHÇE'DE NOBRE ŞOKU !!!... NOBRE BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI... İŞTE FENERHABER FARKIYLA SON GELİŞMELER !!!! Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu'nun, Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attırdığı öğrenildi. Nobre, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 200 bin avro alacak... Gelişmeler sadece Fenerhaber'de !!!... www.fenerhaber.net |
nobre gelsede tutunamaz beşiktaşta en geç ara transferde gider...ama niye geliyooooooo??Gelmesin kardeşim istemiyoz yaa |
yaaa istemiyorız adljnasdkljdas , |
abi ciddi ciddi aldık adamı yaaa... |
oooof of ne işi var bu adamın bizde ya bu kadar mı akıl yok yaa yazıklar olsun.. |
ben bu yönetimin yaptığı işlere akıl sır erdiremiyorum. deli olcam yaaa. |
Ya belki takım su an cok iyi durumda olsa Nobrenin gelişine bişey demezdim ama bu kötü günümüzde Eziklere sembol olmus bir ismin Beşiktaşıma kurtarıcı olarak gelmesini içime sindiremiyorum en cok buna kızıyorum...İns bu haber balon haberdir.. |
yaninda tuncay,alpay ve ayhani alirsak tam olur yani tam kadro:mad::mad::mad: |
Türkiye`de Saat: 15:34 . |