![]() |
Galatasaray-Beşiktaş http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...alatasaray.jpg http://www.tff.org/Resources/TFF/Ima...golari/bjk.jpg Galatasaray--Besiktas Tarih:29-09-2007 Saat:20:30(TSi) Hakem: Stad:Ali Samiyen stad seyirci kapasitesi:23785 (Mac seyircisiz oynanacak) |
CİSSEsiz zor olucak ama bu maçıda alıcaz ALLAHın izniyle inancım sonsuz Hele bugunku futboldan sonra artık yeneriz diyorum |
kesinlikle almamız gerek bizim olacak o mac.. |
Ezmemiz lazım...Sadece..! |
O maçı aldıgımız Takdirdi büyük ihtimalle Liderlige oturuyoruz hadi görim sizi be.. |
dur bakem o hafta hangi hakem batıracak maçı federasyona güeniyorum kendilerine layık ve bizi rezil edecek bi hakem atayacaklar... |
bu maç bi dönüm noktası bence..yenersek çok rahatlayacağız.. |
ve liderlik koltuğuna oturup şampiyon olmak için bu maçı almalıyız. |
Alıntı:
Ve o maçta bi hatA çıkarsa o zaman cidden katliam olurr |
O defansa gol atamazsak yazık olur valla.Bugünkü gibi değilde geçmiş maçlardaki gibi savunmada yaparsak maçı alırız.Tabi lincoln faktörü var ortada.Delgado biraz olsun hırs yapsında oynasın bare bu maçta.Lincolne rakip olduğunu göstersin.Başka yolu yok bunun... |
Ligin başından beri bu maçı bekliyorum. Yeneceğiz Allah' ın izniyle. Bu takıma sonuna kadar güveniyoruz.... |
bu hakemlerle biz gs yi yenemeyiz ayrıca ertuğrul hoca her maça aynı ilk 11 i çıkartmalı oyuncular birbirine alışmalı kim nereye kaçacak kim nerede ne yapacak ezberlemeliler beşiktaş sahaya çıktımı rakipleri korkmalı oyuna hükmetmeli beşiktaş ama her maç farklı oyuncular oynarsa bu iş olmaz |
Alıntı:
hakemi bırakta her maç farklı 11le çıkmak dengeli alt üst ediyor Forvetlere cok iş düşüyor Kazma servet ve songu geçersek bu iş tamamdır |
Hem Hakemlere Hem Federasyona Hem Rakibe Hem Tekmelere Karşı Oynamak Biraz Zor Oluyor.. Cisse Cezalı Duruma Düştü Çok Kötü Oldu ama Alıcaz Cinconu Yeneriz.. |
cissenin olmaması çok kötü bugün çok ii oynadı bir orta saha oyuncusu nasıl olmalı onu gösterdi.. higuan gs maçında ilk 11 de başlarsa çok iş yapar çok rahat adam geçiyor |
---hakan--- kurtuluş--zan--toraman---tello özkan--delgado--koray---i.akın bobo----higuan Bu kadro bana göre en iyisi |
bence de iyi kadro matias özelliklede sol bekte ibonun olmaması çok ii olur bu ne işkencedir kardeşim ibo her maç deli ediyor beni ne orta yapar ne şut çeker skora yönelik hiçbir şey yok |
adam futbol oynamio ki sağa sola dön tamam 2 golde biri bile yoktu o adam bomboştu ibo kesilmeli bencee bu kadro Bana göre en idaali |
böyle türk hakemlerin a.q , cisse olsa olmasa fark etmez , koray oynar .... yinede cissenin yoklugu belli olcak .... GS ye dur demek lazim |
cisse yok ama kurtarıcaz inşallah bu durumu inşallah!!! |
ibo ilk golde ön direkte golü önleyemedi 2. goldede adam bomboş topa vurdu karşısında solbek olması lazım ibo ceza yayında geziyor birde diğer oyunculara bağırmazmı deli oluyorum sen önce kendine bak kardeşim |
İbo ile gitmicek bu belli oldu Artık ertugrulda görmesi lazım |
yenmekten cok yenilmemeyi dusunelim defans cok dagıldı bu aralar sadece diatta oynuyor ibo yoktu denizli macında |
beraberliği düşünmek şu an için içimden gelmiyor ilk önce biz takımımıza güvenelim ki onlarda kendilerine güvensin ama maç başlar gol yeriz dakika 85 olur o zaman beraberlik beni de mutlu eder ama ilk hedef tabikide galibiyet olmalı |
önceki maçlardaki görüntümüzle oynarsak tipik beraberlik maçı, eğer beşiktaş o maçta açık futbolu tercih edrse gol rekoru en azından pozisyon rekoru kırılabilir... |
cissesiz zor olacak ama ben olsam oraya gecen seneki gibi serdar koraydan olustururdum bu mac |
cisse yoksa koray var serdar var.inşallah delgadoda olur.. |
gs nin yumuşak bölgesi defansı bunun için orta sahayı kalabalık tutup orayı sağlama almalıyız.bu sefer şikecileri kesin yeneceğiz |
ibrahim artık o bölgeyi savunamıyor.ibrahim kaş oynayabilir.bence çık iyi bir savunmacı.veya tello yu oraya çekip önüne ibrahim akınıda koyabilir.ama beni üzen rakip sert oynarken bizim onlara bu konuda ayak uyduramamız. |
diatta - zan ikilisi oynasın baştan beri bu görüşteyim onlarda da servet mutlaka kadroda olsun kalas kereste herif F5 = Gayse hiç bi fark yok 2 side " edit " |
bayaa zorlu bi maç olcak sanırsam ... |
öncelikle Ankara dan slmlar ne kadar zor olsa da Ankara da yaşamak sevdamız Beşiktaş diyor ve diyeceğim tek şey her zman söylenen şey 92-93 sezonunda iki takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu Ankara da 8-0 ı unutma.... hadi kartalım nefret ediyorum gayse den ve fb den inş. Alıcaz maçı:adore::adore: |
walla bu galatasara gol atmamız lazım adamlarda servet war hiç bir sey yapamıyorsan ona ustune git o zaten penaltı yaptırıyor |
umarım DElgado macı alır ona guvenıoz... koray da gol falan atsa cok iii olur |
Bana göre bu mac porto macindan da daha önemli, ama tabikide porto macida önmeli, fakat bu maci alirsak porto macinda bir hayli morelli cikariz allahin izniyle |
Alırsak olacakları söylim ; Porto maçınıda alıcaz Moraller yerine gelicek Hadi Be kartaLım uçur Bizi.. Kazma Servet Ve song'u indirme vaktidir. Gün bügündür ! |
Maç bizim için çok önemli Liderlikten çok kazandığımız vakit oyuncuların kendilerine özgüvenini kazandıracak. Zor ve önemli bir maç. Ama yeneriz gibi geliyo. |
yenemessek bile en azından berabre kalmamız gerek bu da cok önemli yenilirsek puan farkı 5 olacak |
Delgadodan ümidim yok benim arkadaşlar, bence ertuğrul sağlamın kafasındaki oyuncu tipine hiç uymuyor, hoca sağlam ve savaşan futbocu istiyor, bence gs maçında orta sahaya serdar özkan, tello, serdar kurtuluş, ibrahim akın, ve korayı koymak gerek, gs o baskıya dayanamaz, bence ertuğrul hoca yeni 10 numarasını kendisi yetiştiriyor, o da serdar özkan |
inşallah yenicez bunları! |
Türkiye`de Saat: 00:55 . |