![]() |
Ligin başından beri bu maçı bekliyorum. Yeneceğiz Allah' ın izniyle. Bu takıma sonuna kadar güveniyoruz.... |
bu hakemlerle biz gs yi yenemeyiz ayrıca ertuğrul hoca her maça aynı ilk 11 i çıkartmalı oyuncular birbirine alışmalı kim nereye kaçacak kim nerede ne yapacak ezberlemeliler beşiktaş sahaya çıktımı rakipleri korkmalı oyuna hükmetmeli beşiktaş ama her maç farklı oyuncular oynarsa bu iş olmaz |
Alıntı:
hakemi bırakta her maç farklı 11le çıkmak dengeli alt üst ediyor Forvetlere cok iş düşüyor Kazma servet ve songu geçersek bu iş tamamdır |
Hem Hakemlere Hem Federasyona Hem Rakibe Hem Tekmelere Karşı Oynamak Biraz Zor Oluyor.. Cisse Cezalı Duruma Düştü Çok Kötü Oldu ama Alıcaz Cinconu Yeneriz.. |
cissenin olmaması çok kötü bugün çok ii oynadı bir orta saha oyuncusu nasıl olmalı onu gösterdi.. higuan gs maçında ilk 11 de başlarsa çok iş yapar çok rahat adam geçiyor |
---hakan--- kurtuluş--zan--toraman---tello özkan--delgado--koray---i.akın bobo----higuan Bu kadro bana göre en iyisi |
bence de iyi kadro matias özelliklede sol bekte ibonun olmaması çok ii olur bu ne işkencedir kardeşim ibo her maç deli ediyor beni ne orta yapar ne şut çeker skora yönelik hiçbir şey yok |
adam futbol oynamio ki sağa sola dön tamam 2 golde biri bile yoktu o adam bomboştu ibo kesilmeli bencee bu kadro Bana göre en idaali |
böyle türk hakemlerin a.q , cisse olsa olmasa fark etmez , koray oynar .... yinede cissenin yoklugu belli olcak .... GS ye dur demek lazim |
cisse yok ama kurtarıcaz inşallah bu durumu inşallah!!! |
Türkiye`de Saat: 05:37 . |