![]() |
ibo ilk golde ön direkte golü önleyemedi 2. goldede adam bomboş topa vurdu karşısında solbek olması lazım ibo ceza yayında geziyor birde diğer oyunculara bağırmazmı deli oluyorum sen önce kendine bak kardeşim |
İbo ile gitmicek bu belli oldu Artık ertugrulda görmesi lazım |
yenmekten cok yenilmemeyi dusunelim defans cok dagıldı bu aralar sadece diatta oynuyor ibo yoktu denizli macında |
beraberliği düşünmek şu an için içimden gelmiyor ilk önce biz takımımıza güvenelim ki onlarda kendilerine güvensin ama maç başlar gol yeriz dakika 85 olur o zaman beraberlik beni de mutlu eder ama ilk hedef tabikide galibiyet olmalı |
önceki maçlardaki görüntümüzle oynarsak tipik beraberlik maçı, eğer beşiktaş o maçta açık futbolu tercih edrse gol rekoru en azından pozisyon rekoru kırılabilir... |
cissesiz zor olacak ama ben olsam oraya gecen seneki gibi serdar koraydan olustururdum bu mac |
cisse yoksa koray var serdar var.inşallah delgadoda olur.. |
gs nin yumuşak bölgesi defansı bunun için orta sahayı kalabalık tutup orayı sağlama almalıyız.bu sefer şikecileri kesin yeneceğiz |
ibrahim artık o bölgeyi savunamıyor.ibrahim kaş oynayabilir.bence çık iyi bir savunmacı.veya tello yu oraya çekip önüne ibrahim akınıda koyabilir.ama beni üzen rakip sert oynarken bizim onlara bu konuda ayak uyduramamız. |
diatta - zan ikilisi oynasın baştan beri bu görüşteyim onlarda da servet mutlaka kadroda olsun kalas kereste herif F5 = Gayse hiç bi fark yok 2 side " edit " |
Türkiye`de Saat: 09:34 . |