![]() |
bayaa zorlu bi maç olcak sanırsam ... |
öncelikle Ankara dan slmlar ne kadar zor olsa da Ankara da yaşamak sevdamız Beşiktaş diyor ve diyeceğim tek şey her zman söylenen şey 92-93 sezonunda iki takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu Ankara da 8-0 ı unutma.... hadi kartalım nefret ediyorum gayse den ve fb den inş. Alıcaz maçı:adore::adore: |
walla bu galatasara gol atmamız lazım adamlarda servet war hiç bir sey yapamıyorsan ona ustune git o zaten penaltı yaptırıyor |
umarım DElgado macı alır ona guvenıoz... koray da gol falan atsa cok iii olur |
Bana göre bu mac porto macindan da daha önemli, ama tabikide porto macida önmeli, fakat bu maci alirsak porto macinda bir hayli morelli cikariz allahin izniyle |
Alırsak olacakları söylim ; Porto maçınıda alıcaz Moraller yerine gelicek Hadi Be kartaLım uçur Bizi.. Kazma Servet Ve song'u indirme vaktidir. Gün bügündür ! |
Maç bizim için çok önemli Liderlikten çok kazandığımız vakit oyuncuların kendilerine özgüvenini kazandıracak. Zor ve önemli bir maç. Ama yeneriz gibi geliyo. |
yenemessek bile en azından berabre kalmamız gerek bu da cok önemli yenilirsek puan farkı 5 olacak |
Delgadodan ümidim yok benim arkadaşlar, bence ertuğrul sağlamın kafasındaki oyuncu tipine hiç uymuyor, hoca sağlam ve savaşan futbocu istiyor, bence gs maçında orta sahaya serdar özkan, tello, serdar kurtuluş, ibrahim akın, ve korayı koymak gerek, gs o baskıya dayanamaz, bence ertuğrul hoca yeni 10 numarasını kendisi yetiştiriyor, o da serdar özkan |
inşallah yenicez bunları! |
Türkiye`de Saat: 05:37 . |