![]() |
bak alonewolf kardeşim,icraatlarını beğenirsin beğenmezsin ,yorumunu yaparsın ,eleştirirsin,tartışırız. ama o koltuğa oturmuş bi kişi hakkında sen bu şekilde konuşamazsın,bi anlık hırsla sölemiş olabilkirsin ama ,bu pişman diilim lafını da bi anlık hırsla sölediğini umuyorum... |
Kardeş hoşlanmasan nolucak bide ben onu merak ettim ortamı germe gereksiz yere eleştiri yap ama burda Beşiktaş camiasından olan kimseye hakaret etme heleki eşlere o zaman karşında beni bulursun ve banada düşer cevap vermek |
Alonewolf haddini fazla azmışsın abicim..... Şimdi ben gelip burda; senin o söylediğin sözleri (formda Tokatspor amblemi olarak kullandığın) logoyu, o değer verdiğimiz örf ve adetlerle seni kıyaslasam nolucak???? Düşün taşın tart ve öyle kullan sözlerini!!!!! Hepimiz burda birer aileyiz.. Tıpkı Beşiktaş'a iyi ve kötü emeği geçmiş herkes gibi... 100. Yıl formamız gibi... Sevgimiz ve saygımız sonsuz.... Bekle ve gör politikası uygula... Senin gibi (bende dahil) sevmiyorum bu adamı ama kimsenin anasına, eşine küfretmiyorum... Herşeyin bir zamanı var unutma... Bu yıl onun için son fırsat, günahlarıyla sevaplarıyla tartmasını bizde biliyoruz...... |
bu kadar samimiyet olmazki:( |
Alıntı:
DEMİRÖREN BİZİM BASKANIMIZDIR HERŞEYİN ÖTESİNDE ÖRF VE ADETLERİMZE BÖYLE ŞEYLER YAKISMAZ !!! İSTEDİGİNİ SÖYLE AMA HAKARET BOYUTUNDA OLMASIN ... |
kesinlikle çıtayı aşmışsın ve ayrıca avatarınıde değiştir ! Beşiktaşımızın başkanlık koltuğuna kim oturursa otursun ne kadar kötü icraat yaparsa yapsın ancak eşlerine kimse ama kimse laf edemez kınıyorum |
Alıntı:
|
Alonewolf Birisi Senin Hakkinda Bole Konussa Ne Dersin ? Dusun We Ole Konus Abicim Ltfn Yani Saygisizlik Yapamassin Kimse Yapamaz Sonucta O Bizim Kulubumuzun Baskani Umarim Solediklerimi Dikkate Alirsin Ki Yasin 42 Imis Dogru Ise Hic Yakismio Sana Solediklerin! |
KARABEYİN UYARISIYLA YORUM DEĞİŞTİRİLDİ,İSTERSENİZ FAZLA UZATMAYIN ... |
Bence bu davranışın tek sebeb artık Türk futbolcunda şiddetin kalkmasına katkıda sağlamak için yapılmış olabilir |
Türkiye`de Saat: 19:40 . |