![]() |
Sergen Ve Tümerin Yaptiği Kötülük Arkadaşlar sizleri hayretle izliyorum... beşiktas taraftarının yaptıklarını şaşkınlıkla takip ediyorumm. sergen için yaptıklarını gördükçe şu taraftarın inanın içim kan ağlıyor... biz 10 şampiyonluk yaşadık arkadaşlar başkaları 16 etti.. bunun tek sebebi taraftardır..... evet en büyük suçlu taraftar... futbolu bilmeyen taraftar bizde....onlardan tek farkımız arebesk bir kültürün oluşu... herhalde bu kadar şampiyonluk kaçtıktan sonra bunun olması kaçınılmaz.. esas konuya gelelim... ben sergen oyuna girdiği zaman gözlerinin içine bakardım...YALVARIRCASINA... Allahım bu akşam oynamz mı diye. bize gerekli olan oyuncu az olsun ama istikrarlı olsun...artık ben yalvarırcasına bakmak istemiyorum..ve SERGENDEN nefret ediyorum.. tigana akıllı ve tümerde bu kategoriye giriyor...... ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZÜ GÖRMEK İÇİN BUNLARDAN KURTULMAK GEREK.. AMA SİZLER SERGENİN KİLOLARI İÇİN ALLAHA DUA ETMEYİ ISTİYORSUNUZ.. HEP SİZİN YÜZÜNÜZE İMZA KAMPANYASININ ALLAH BELASINI VERSİN |
Işte Sen Gerçek Beşiktaşli Olsan Futbolcunun Iyisinden Vee Kötüsünden Anlarsin Diyorum Vwe Başkada Bişey Demiyorum Sergenin Kramponlari Tüm Takimlara Yeter Vee Ayrica Tümerindee Varliği Yeterrr En Kötü Oynadiği Maçta Bilee Bir Golü Vardirr |
Sen Ayni Kafayla Gİt.. Ben KÖtÜ Futbolcumu Dedİm Sana Be ArkadaŞim.olaĞanÜstÜ Oyuncu... Ama Karİyerİ Boyunca 300 MaÇ OynamiŞ Sergen.. Burasi KÖy Takimi DeĞİl... Oynamadan Olmaz....bİr Sezonu Sen Bu Adamlarin ÜstÜne Kuramazsin... Ama Sen Şİmdİ Sergene Bİr Beste HazirlamiŞsindir..avunmak DÜŞer Sana Veya Bİze Sadece Avunmak... B |
kime bela okuyo lan bu lavuk ne diyon olum sen |
Sen Nickini Degistir Be Kocum.ve Bir Daha Burada Bela Okuma.duusuncene Saygi Duyarim Ama Bela Okumani Kabul Tme Kulaklarini Ckerim |
bela okuduğumdan dolayı hemen özür diliyorum... yazıyı hemen kaldırabilirsiniz... fakat ben de sizin sevdiğiniz kadar beşiktaşımı seviyorum.. ve sizin arzuladığınız. oyuncular önümüzü tıkıyor... o sinirle yazılmış bir yazıdır.... kusurabakmayın.. hemen sergen ve tümer konusun da aynı düşüncelerimi savunuyorum |
10 değil 12 şampiyonluk + şerefli ikincilikler... ne demek onlardan tek farkımız arebesk bir kültürün oluşu ? Beşiktaş ın taraftarı da kendısıde bi klupten cok daha otedir. |
[quote=KRTL_BJK]bela okuduğumdan dolayı hemen özür diliyorum... yazıyı hemen kaldırabilirsiniz... fakat ben de sizin sevdiğiniz kadar beşiktaşımı seviyorum.. ve sizin arzuladığınız. oyuncular önümüzü tıkıyor... o sinirle yazılmış bir yazıdır.... kusurabakmayın.. hemen sergen ve tümer konusun da aynı düşüncelerimi savunuyorum[/quo Fikirlerini savun kardeşim her görüşe saygımız var ama bela okumak ne oluyor ya ayıp ettin yalışmıyor hiç |
Hrkes Dusuncesini Soylemekte Ozgurdur.ben Sergenin O Kutsal Formayi Uzerinden Cikardigi Gun Futbolu Biraktigi Gun Olmasini Isteyenlerdenim Bu Benim Dusuncem Ve Lutfen Dusuncelere Saygi Cunku Farkimiz Bu.ozur Dilemek Bile Olgunluktur Tsekkurler |
krtl_bjk bu forumdan da o imzaya destek veren bi cok kişi var bi anlık sinirinle bizide zıvanadan cıkarıosun |
tekrar özür diliyorum.. ve bunuda fazla kafaya takmayın arkadaşlar biz her maçta kendimize zaten BEŞİKTAS İÇİN BELA OKUYORUZ... şunu görmemiz lazım.. biz sergene güveniyoruz...fakat o bizi yarı yolda bırakıyor.. yüzüncü yıl hariç tabii.oradada sinan engin afedersiniz neredeyse onun altını almadığı kalmıştı. MODERN VE HIRÇIN FUTBOLDA BUNLAR KALMADI... GÜRSOY FENER BİZİ GEÇTİ DEDİ....YERYERİNDEN OYNADI.. BEŞİKTAŞIMI KALE ALAN YOK YA.... VE BENDE DİYORUM Kİ.BU İKİ KLÜB BİZİ ŞUAN GEÇTİ.... beşiktaşı ayakta tutan kendisene sonderece sadık olan biz taraftartardır... kimse bana bu klübün değerlerini anlatamasın.. biliyorum... beşiktaşın hikayesi aslında türkiyenin hikayesidir... maalesef bu ülkeden farklı değil |
arkdasım.sergenın ölüsünü koy sahaya taraftar yıne alkışlar yıne bagırır sergen dıye.bu goruşlerını old tramford cehesea ye attıgı ıkı gol sonrasında da savundun mu he.gelelım tumere;tumer zamanında mıllı takımıda taşımadı mı he.mıllı takımın en zor zamannında cıkıp attgı gollerle mac kazandırmadımı??gecen ezıklerle kupa macında golunu atmadı mı okadar transfer konuşmaları olmasına ragmen.bak arkadasım burda herkez bıseylerı eleştırıyo ama ölçüsünü kacırmadan saygısızlık yapmadan.sen takımı eleitırmeyı bırak bızede bela okumuşsun.senın bır beşıktaşlı oldugundan bı suphemız var.cunku besıktaslı boyle bı duruşu savunamaz.. |
Alıntı:
ben Beşiktaş için Bela okumadım okumam da... sinan engın diyosun da o insanlar bizi nerelere tasıdı düşünmüüosun? Gürsoy-fener bizi gecdi dmişssin bunu nası bi Beşiktaş lı söyler? BEŞİKTAŞ ımızı kimse kale almıo diosun ne demek bu? ne demek maalesef türkiye nın hikayesi Türklüğümüzle de Beşiktaş lılıgımızlada gurur duyuoruz biz .. Ayrıca senden ricam yazıda ki bela kısmını cıkarmandır ! Bi insan Kardeslerine nası bela okur !!!!! |
bela okumakla çok ayıp etmiş arkadas.ama fikirlerine saygılıyım.ve destekliyorum. |
Arkadaşlar kimsenin BEŞİKTAŞ'A olan sevgisinden kuşkum yok ancak gereksiz heyecanlar yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor.Ben 2 klübün bizi geçtiği fikrine kesinlikle katılmıyorum.12 tertemiz şampiyonluğu değil 16,116 şaibeli şampiyonluğa değişmem.Bu yüzden BEŞİKTAŞLIYIM.BİRTEK BEŞİKTAŞ ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLIDIR.Diğerleri bizi asla geçemez.TÜMER ve SERGEN yürekten BEŞİKTAŞLIDIR ve forma için oynarlar.BEŞİKTAŞ'ın ihtiyacı olan da budur. |
kardeşim ben imza kampanyası için kullandım o kelimeyi... eski defterleri açıyor arkadaşlar.. onları açma arkadaşım.. onun ben taraftara ne yaptığınıda biliyorum.. parmaklarınıda biliyorum..heberturkte daha yeni gösterdi.. kalkıp benim sözlerimi çarpıtmayın..., KİMSE BEŞİKTAŞTAN ÜSTÜN DEĞİL sergende dahil |
bune ya şuursuz şuursuz konuşuyorlar ya bunu görüpte bu adamı atacak bi Moderator yok mu ? adamın çarkı boşa dönüyor:)) |
Ulan git işine eziklere bela et önce... Bu forumda Sergen için imza kampanyası topiclerinden de birisini ben açtım.... Lafını bilde konuş, sonra takmayın arkadaşlar herşey BEŞİKTAŞ'ımız için diyip olayın içinden sıyrılmaya çalışma... Lavukça konuşmanın anlamı yok.. Seni yerin dibine sokarım sonra kusura bakma özür dilerim herşey sinirle oldu herşey BEŞİKTAŞ içindi derim... Hangi kitapta yazıyor bunlar soruyorum????? Kullanacağın kelimeleri düşün tart ve öyle yaz kardeşim.... |
arkdaşım bir anlık sinirle yazmış olabilir ancak sergen çok yetenekli bir topçu ancak malesef 1 sezonda en fazla 10 maç oynuyor istikrar istiyorsak vazgeçmek zorundayız tiganada bunun için yapıyor |
yaa arkadaslar herkes goruslerını bıldırebılır hatta saygı duyarızz ama bende sergene soylenen hıcbır kotu seyı kabul etmem kım ne derse desın hıc bır zaman futbolsu gol atınca ıyı hos atmayınca kotu olmaz kı Sergen oyle sıradan bır oyuncu deıl.. senelerını besıktasta gecırdı ve bırcok basarıyada ımza attı cogu zaman ne kadar ıse yaramıs yaramamıs dusunmeden gozlerımız sahada sergenı arıyomu arıo hıcmı demıosunuz sımdı sergen olcaktıı bu pozısyonda dıee.... sahsen ben soluorum vee Sergen'e soylenen kotu elestrılerı kendı acımdan kabul etmıyorumm!! |
Alıntı:
%95 goooooooollllllllll nidaylarıyla ayağa kalkıyoruz...... +1903 |
eğer bu konuyu tartışıpta böle birbirimizi kırmaya devam edersek bundan beşiktaşımızın zarar göreceğine inanıyorum.sergen şu an hala beşiktaşın oyuncusu durumunda ve bi sonuç çıkmış değil.evet sergeni seviyoruz çünkü beşiktaşa zamanın da büyük fayda sağladı.kaldı ki gönderilirse, yapacak bişey yok. herkes şunu bilsin ki Beşiktaş'tan büyük futbolcu yoktur. biri gider biri gelir...önemli olan sadece Beşiktaşın başarısıdır eğer hocamız sergenin fayda sağlamıyacağını düşünüyorsa gider. BİZİM AŞKIMIZ RENKLERE VE O SİYAH BEYAZ ASİL FORMAYADIR. |
Bu iki adam yüzünden yıllarca adam gibi oyun kurucu alınmadı Beşiktaş'a. İkisine de güvenilmez çünkü devamlılıkları yok. Mutlaka iyi bir oyun kurucu şart! |
sergenın yapacagı tek sey var oda ınonuye cıkıp o sanlı forma altıda jubıle yapmaktır.tumere gelınce butun sezon nerdeydın kardesım. mıllı forma altında cıkardıgın macları nıye besıktasımızda yansıtmadın.sezon sonu ıkı mac oynayıp kendınımı affettıreceksın.bu son ıkı macıda askerlıgı ıcın oynayıp yurtdısına transfer olması ıcın oynadıgı kanısındayım. |
Alıntı:
Yarardan çok zararı var lütfen herkes görsün.. Beşiktaşlı Sergen olarak jübilesini yapmayacaksa gitsin şekersporda oynasın artık Beşiktaş formasını kaldırabilecek kuvveti kalmamıştır sergene güle güle |
Alıntı:
arkadaşım çok doğru saölemiş; hiç kimse Beşiktaş'tan daha önemli diildir.Beşiktaş'ın aleyhine olucak herşeyin ve herkesin karşısındayım. ama gönül isterki sergen jübilesini Siyah-Beyaz'lı forma altında yapsın... |
Alıntı:
Ama ;Tümer'i de futbola küstürdüler bu kadar kaliteli bir oyuncu yıllarca kulübe de bekledi...onun için ne söleyeceğimi bilemiyorum... Buldum böle yapıcaksan hiç durma git... |
ayıp bela okunmaz !!! |
Alıntı:
|
KRTL_BJK nın teknik olarak yapmış olduğu görüşlerinin önemli bir bölümüne katılmaktayım.şansız söylemi dışında ayrıca Sergen ve Tümer gibi bir takımın direkleri gibi futbolcular takımdan ayrılmadığı takdirde o takımların yeni yıldız yaratmaları güçtür.Örnek İbrahim Akın... |
sergene dil uzatana bende uzatırım,sergeni satanı bende satarım |
Alıntı:
|
ne diosun bilader bu forum sana gore deıl sanırım |
fikirlerine katılıyorum ama bela okuman yakışmadı.dikkatli ol. |
Sergen gerçeği bakın ortada bi gerçek var, geçen sene 34 mac turkcell süper liginde, 9 maç fortis Türkiye kupasında ve ikisi eleme 6 maç UEFA kupasında olmak üzere 49 maç yaptı Beşiktaşımız. şimdi size soruyorum sergen kaç tanesinde oynadı ve maçın altına imzasını attı? 3? 4? 5? 1 sezonda 10 maç oynamamış birisi için imzamı toplanacak? tabiki Sergen Beşiktaş için çok önemli birisiydi, 100. yıldaki şampiyonlukta onun payı büyüktü belki ama herşey geride kaldı, O' nun artık bu takıma yararlı olamıyacağını benim gibi sizlerde biliyorsunuz. bundan sonra Segen için yapabilecek tek şey teşekkür etmek ve bundan sonra O'na başarı dilemektir bence. |
Arkadaşlar öncelikle fikirlere saygı duyalım gerçek bjk liyede bu yakışır zaten evet sergen iyi bir bjk lidir ama artık bjk için oynayacak durumda değildir bu işi para için yapmıyorum diyor ama kulupte en çok para alan futbolcuların başında geliyor bir sezonda bu kadar az maç yapan kişi için beşiktaşımızın parası neden gitsin ve neden sergen için genç yıldız adylarımızın yolu tıkansın.Sergen beşiktaş için bişeyler yapmak istiyosa o zaman ya teknik heyette biyerde çalışsın yada herkesle birlikte tribünde yer alsın o zaman.Unutmayınki futbolcular başkanlar tek. direktörler geçicidir kalıcı olan Beşiktaşımızın başaralıarı veya başarısızlıklarıdır.Sergen gibi insanlarla devam edersek ne yazıkki tarihimize başarısızlıklar yazılacak. onun için beşiktaşımızın çıkarları doğrultusunda hareket edelim... |
Valla Bİz Bazi Konularda Çok Duygusaliz Bence Şİmdİ ArkadaŞin Üslubu Kesİnlİkle Tasvİb Edİlemez Zaten Oda Erdemlİ Bİ Şekİlde ÖzÜr DİlemİŞ YakiŞanda Budur Bİ BeŞİktaŞk Liya Ama Sergen Konusundakİ GÖrÜŞlerİne Gelİnce Katilmamak MÜmkÜn Deyİl ÇÜnkÜ Artik Futbol Sergenİ BirakmiŞ Yanİ Bİr Sezonda KaÇ MaÇ Çikaracakkİ.ama Şunu Sorarsaniz BaŞka Bİ Takimami Gİtsİn Hayir ÇÜnkÜ Sergenİ BaŞka Forma Altinda GÖrmek Bİr BeŞİktaŞ Liyi Çok Yaraliyor Yanİ En Azindan Ben Öyle DÜŞÜnÜyorum Bence Sergen De Erdemlİ Ve Olgun BİŞekİlde Davranip JÜbİleyİ Kabul Etmelİydİ. Saygilar |
Soyleme sekili ne kadar yanlis olsa da bence haklidir. Artik Sergen, Tumer zamanlarini geride birakip cag atlamaliyiz, yeni isimlere acik olmamiz lazim. Bence Burak Yilmaz oynayip pisse daha faydali olur, Sergen senede 10 mac oynasin, ama 2 milyon dolar'i gotursun. Sonra Nobre'ye 3 milyon fazla diye gotumuzu yirtalim? Tumer simdi 2.2 milyon istiyor, bu ne curet? Tumer ne yapti ki bu parayi hakedecek? |
GANGBOY:'Bu iki adam yüzünden yıllarca adam gibi oyun kurucu alınmadı Beşiktaş'a. İkisine de güvenilmez çünkü devamlılıkları yok. Mutlaka iyi bir oyun kurucu şart' BENİM SÖYLEYECEKLERİMİ ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ÖZETLEMİŞ.... Tümer konusunda şunu eklemek istiyorum..... efeskap turnuvasını bilmiyorum hatırlıyormusunuz.. 120dk süren maçta tümer tam 120dk koştu....pres yaptı..... ailtonunda güzel oynamıştı o turnuvada.. bir tek sebeb vardı..maç yabancı kanaldanda veriliyordu.. kabul edelim devamlılıkları yok ve mac seçiliyor.... ben sergenin ve tümerin aşığıyım.. ben ali güneşi bile seviyorum okanı bile seviyorum beşiktaş için....bu iki klas futbolcuyumu sevmiyeceğim...., ama gelecek bunlar üzerine kurulamaz. |
BeŞiKTaŞLı OLunMaZ BeŞiKTaş'Lı OluNuR...İşte Sergen,Tümer,İlhan bu oyunculardır.Bunların hepsinin jübilesine kadar bu takımda olması gerekir.İlhan'ı kaybettik bare Sergen ve Tümer bize kalsın,bari Beşiktaş'lı olduğunu söyleyenler onlara laf atmasın.Ayıptır artık,Fenerlimisin nesin... |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |