![]() |
Adam 100%100 Hakli Sergen Bir Zamanlar Başariliyda Ama Klübe Zarar Vermeye Başladi Maç Başina Oynamak Istemediği Için Klüb Onu Gönderdi Eğer Sergen Beşiktaşi Gerçekten Sevseydi Maç Başina Parayai Hakettiği Parayi Almayi Kabul Ederdi O Beşiktaşi Değil Beşiktaşin Parasini Seviyordu. |
ne anlatıyo bu anlıyan anlatsın ben anlayamadım |
Sevgili arkadaşlar ilk ve son kez yorumlar için bir cevap yazacağım.... yazdıklarımla hemfikir olan da olacak olmayanda... hepinize de saygı duyacağım.... Ozellikle Sergen'den vazgecemiyenler için... Sergen'in futbolundan vazgecmek futbolu bilmeyen biri için gecerlidir... eger bir gram futboldan anlıyorsanız... onun nasıl bir futbol ilahı oldugunu anlarsınız zaten... ama gercekte bazı seyler farklı oluyor.... neyse benım soylemek ıstedigim.... sizlerden farklı dusunuyor diye asla ama asla bir BEŞİKTAŞ'lıya febe'li yada gese'lidir demeyin lutfen..... Yazıları yazanlar sadece sizlerden farklı düşünen BEŞİKTAŞ'lı kardeşleriniz ya da abilerinizdir.... Lütfen bir BEŞİKTAŞ'lı asaleti içinde yaklaşın birbirinize..... Hepinize sevgilerimle, saygılarımı sunuyorum..... |
Tümer Ajax'a gidiyor Hollanda'nın ünlü ekibi Ajax solak yıldıza resmen talip oldu, Tümer 'olumsuz' yanıt vermedi. Avrupa'ya sıcak Askerlik sorunu nedeniyle futbol yaşantısını Avrupa'da sürdürmek isteyen Tümer Metin'e, Ajax talip oldu. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı yöneticilere Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir takımda oynamayı düşünmediğini ifade ederken; Avrupa'dan gelecek tekliflere ise her zaman sıcak baktığını yineledi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D BAŞARILI OLURUM HOLLANDA ekibinden gelen transfer teklifinden gurur duyduğunu ifade eden Tümer Metin, "Bu transfer gerçekleşirse, Hollanda'da başarılı olacağıma inanıyorum. Çünkü nasıl Türkiye'de Beşiktaş formasını giymek bir onursa, Ajax gibi marka bir takımın formasını giymek de büyük bir onurdur" diye konuştu. |
Yok yasa cikarsa Tümer insallah seneye gene bizde;) |
bencede tümer sergenden daha yararlı bir adam 90 dakika mücadele edio sergen beşiktaşa hizmetini tamamlamış bir futbolcudur ona yakışan mükemmel bir jübileyle futbolculuğu evinde yani beşiktaşta bırakmasıdır ama bunu bile istemiyosa defolsun gitsin |
Tümer Yabanci Bir Takima Gitseydi üzülmezdim...fakat O Alet Olmayi Kukla Olmayi Tercih Etti...şiddetle Kiniyorummm çünkü Fb Onu Sadece Bizim Canimizi Acitmak Için Yapmiştir..tümerde Buna Alet Oldu.............. |
Arkadaşlar Bu Klübü Sadece Biz Karşiliksiz Seviyoruz.. Yönetimide Oyuncusuda çikarci...... Adam Beşiktas Kaptani Olmuş Yaşi 32 Olmuşş.. Sen Hala Git Parayi Pulu Düşün.. Bu Kadarda Mi Düşkünmüş Bu Adam..... Bu Gün Bir çok Taraftar üzülmüştür.. Ben Gitmesini Istediğim Halde Böyle üzülüyorsam Diğer Dostlari Düşünemiyorum Bile... Ama Feyyazdan Bilirim Acisini |
bu sayfada tumer serefsızını savunanlar tumerın ne kadar serefsız oldugunu gormuslerdır para ıcın kendını satmıstır dusunuyorumda bu serefsız ınonu stadına ne yuzle cıkacakk |
esas sımdı görecez gercek besıktaslıları tek tek hepsının yaldızı dökuluyo ısteyen gıderrr burası besıktaş |
Türkiye`de Saat: 08:24 . |