![]() |
sene ye beşiktaş'ta kaptan kim olacak sergen gitti tümer de gitti gidiyor ibrhim üzl. var oda sürekli ilk 11 de oynarmı belli değil sizce kim hak ediyor bjk de kaptanlığı benim görüşüm ibrahim toraman |
eğer tümer kalmazsa i. toraman olsun ikinci kaptan olarak da kleberson diyorum |
BaŞkan Toraman Olacak Dİye AÇiklamiŞti Zaten.... |
ewet başkan toroman dedi i |
başkan i.toroman diyordu |
%100 toraman olur |
abi hiç tartışmaya girmye gerek yok yasa %99 çıkıyor tümer kalıyor 2200 e iki yıllık daha anlaşma yapılıcak ve söz verilmiş kaptan sen olucaksın die yani tümer bu sezonun kaptanı yakışır kardeşime |
bence kaptanlığa en cok koray yakışıyor..hem yaşı hem de efendi tavırlarıyla 1. kaptan olmaya en layık kişi bence ama...sonra 2.kapatan toraman olabilir. |
TÜMER kalırsa birinci kaptan o olur.TORAMAN uzun yıllar BEŞİKTAŞ'ın kaptanlığını yapacak bir oyuncu TÜMER giderse o olsun |
ibrahimle toraman ikisinden biri olur bence |
BİRİNCİ KAPTAN 34 MAÇIN EN AZ 30 UNDA OYNAMASI LAZIM BUDA KLEBERSON |
bence kalırsa tümer olsun |
Kleb 4 maç sakat olmasaydı 34te 34 oynardı bencede olsun |
İbrahİm Toroman Ve Kleberson..... Bence Yabanci Oyuncularin ProfosyenellİĞİndende Faydalanilabİlİr.. Ama Toraman Bİraz GenÇ....maalesef İstedİĞİmİz Tİpte Bİr Kaptan BulamiyacaĞiz...... Kaptanlarin Kesİnlİkle Samİmİ Bİr Şekİlde BeŞİktaŞli Olmasi Gerekİyor...galatasarayin BaŞarisindakİ Kaptanlarin RolÜ Ortada Bana Kaptanlarini SÖyle Sana Takimini SÖyleyeyİm |
Bence kaptanlik en cok Ibrahim Toramana yakisir.:) |
Ibrahim Toraman veya Kleberson olsun kaptan |
cordoba muhtesem olurdu. ama simdi en iyisi toraman |
kleberson olsun sorumluluğu artarsa klebersonun verimi de artar çok tecrübeli bi oyuncu ama galiba tümer i yapacaklar gerçi tümer de soğukkanlı oyuncudur kaptanlığı layığıyla taşıyabilir ama toraman için erken daha en az bi senesi var onun |
kalırsa tumer olur.ama baskanın ı.toramanı yapmak ıstedıgını bılıyorum. korayda olabılır. |
Toroman olsun |
Bence takım içindeki arkadaşlık ilişkilerini kim iyi kuruyorsa o olsun |
toraman a yakışırrrr |
Kalırsa Tümerin birinci kaptan olması gerekir cünkü Tümer sorumluluk alınca süper futbol oynuyo...Kaptanlıkda büyük sorumluluklar verir oyuncuya Tümer e exstra motivasyon olabilir... |
kesinlikle ibrahim toraman beşiktaşı en iyi temsil edcek örnek yürekli bir futbolcu.kendisine çok güveniyorum |
ıstermısınız bu tupçi nobreyı kaptan yapsın:D |
Alıntı:
|
toraman olsun...yakışır.. :P |
Sergen veya Oscar Derdim de ..Kalırsa Hala SERGEN veya Tümer Deli iboda liderlik özelliği yok toraman da yenı geldi BEŞİKTAŞ Kaptanlığı agır olur herkese ilk senelerde verilmez.Toraman Tümere veya baska abilerine sunu yap et dese sizce ters olmaz mı ????? |
Eğer Sergen,Tümer olmassa İ.Toraman olsun yakışır benim koçuma... |
1. Tümer Metin 2. İbrahim Toraman 3. Jose Kleberson |
Tümer giderse %99 Toraman |
toraman koray |
Bu sene kaptanlığımızı kimler yapacak? Vallahi aradım ama göremedim varsa böyle bir konu kusura bakmayın. Malümunuz kaptanlarımızdan Tayfur futbolu bıraktı, Sergen ve tümör gitti. Sizce bu sene Beşiktaşımızın kaptanlıklarını kimler yapacak?? |
İlk yorumuda kendim yapayım:D Bence kaptanlığımızı 3 ibrahime vermeliyiz Üzülmez; tecrübesiyle eski oluşu yaşı itibariyle yakışır, Toraman; sürekli oynaması ve bence şu anda takımımızda en yakışacak oyuncu diye düşünüyorum, Akın; bu adama sorumluluk verilmeli belki kaptanlık pazubandını takarsa o zaman daha iyi olur sorumlulukla takım oyunu oynamayı öğrenir |
1.İBRAHİM ÜZÜLMEZ 2.iBRAHİM TOROMAN 3.KORAY AVCI olacak! |
KAPTAN ONBİRİN DEĞİŞMEZLERİNDEN OLMASI LAZIM BU İSİM BENCE KLEBERSON... |
|
bugün aciklandi.....deli ibo yapicak |
3 iboda sırasıyla kaptan olmalı |
i.toramana yakisir zaten |
Türkiye`de Saat: 01:43 . |