![]() |
umarım kaygılarımız yersizdir ama içimde bir şüphe....Her gittiği takımda aynı sorunlar olmuş malesef |
Runje neler yapiyor? Runje Antep macinda hareketler cekiyor, toplari ellerinden kaciriyor ve en kotusude Delgado yanlis pas atti diye oyundan cikart diyor. Ben bu Runjeje daha alisamadim. Inshallah gelecekte iyi olur. |
Zaten böle giderse bir diğer hırvat kaleci pletikosa'yla anlaşacakmış.. |
runje yan toplarda cok kotu ama takımında oturmasıyla oda ıı olacaktır |
ben de hiç ısınamadm runje ye walla inşallah düzelir... |
bu adam bana da güwen wermiyor. inş düzelir |
Ben Güveniyorum her ne kadar ayağa paslarda CORDİ yi aratsa da ii kaleci ... |
den önc chatbozta demiştim bu barthez boşta die dünya kupasından önce bazı arkdaşlar runje çok iyi demişti. ama bence öyle deil hiç güvern vermiyor |
benımde çok kafamı karıştırıo sankı kendısı hatalar yapmıo ceza alnı içine uzun pas atarmı bi kaleci sonra delgado yanlış pas verince cıkart dıo ilk once kendısıne baksın... hedefi kaptan olmak heralde alallaa:@ |
benim de şimdiye kadar pek güvenimi kazandığı söylenemez, yüreğimiz ağzımıza geldi son maçta yaa ne o öyle sen ceza sahası dısında rakibin forvetine çalım atıyosun sonra kalenin içindeki koraya geri pas veriyosun, eridik maçta eridik:) |
Inonu'deki muhtesem atmosferden dolayi seyirci onu gaza getirdi, diger oynadigi 6-7 macta hic bu tur seyler yapmadi ve gayet iyi gozuktu, bence Tigana onu uyarmistir, bir daha boyle seyler yapmaz.:) |
buffon u alalım:D |
konu oyuncular ve teknık kadro bolumune tasınmıstır |
daha alışamadı gibi ama kendine çok güveniyor |
runje nin reflekleri cok guzel ama vestel macında yediği gol kotuydu.seni seniyoruz RuNjE |
daha defansa uyum sağlayamadı bence... |
süper kupa maçındaki gibi oynasın canımızı yesin |
Alıntı:
|
runje ye güvenin |
benim kendi fikrim runje yi final macında begendim ama dört mac gecti lig içinde ve bence iyi bir iş yapmadı ve devre arasında gider gibi geliyor bana |
Runje iyi bir kaleci, güvene ihtiyacı var. Zamanla daha iyi olacak. |
sakarya da oynayan colombialı bir kaleci var çok daha iyi bana pek güven vermiyor ileride ne olur bilmiyorum ! |
runjenın karıyerıne kımse laf soyleyemez ıyı kalecı ama suan ıcın guven vermıyor beklemek lazım umarım duzelır |
BeNCe CoRDoBa HiÇ GiTMeMeLiYDi. CoRDoBa'Ya YaZıK oLDu. HaTıRLaYaCaKSıNıZ YaSiN SüLüN De CHeLSea MaÇıNDa LaMPaRD'a ÇoK KLaS BiR ÇaLıM aTMıŞTı ŞiMDi YaSiN 2.LiGDe LaMPaRD iNGiLTeRe ŞaMPiYoNu BiR TaKıMDa. BöYLe oYuNCuLaRa ÇoK YaZıK oLuYoR. CoRDoBa KLaSıNı KoNuŞTuRaBiLeN BiR oYuNCu ÇoK KöTü oLDu ÇoKKK :(( |
yAA BEN su sakaryasporlu gol atan kaleciyi istiyorum yaaa... :D:D |
runje'yi bilmiom ama cordoba'yı aramaya bşladım bn |
her maç daha iyi oynuyor.kendini dahada geliştirecektir inanıyorum |
adam 30 - 31 yasında..kendisini geliştiricek diyosun hot prospect for the future hesabı :) |
aslında bize cordoba gibi degajla asist yapacak kaleci lazım(chelsea maçında sergene attığı asist gibi) |
bize isaksson..pletikosa gibi isimler lazımdı.. |
ama Alıntı:
|
runje'nin şansızlıgı cordoba dan sonra glmish olması..cordoba gibi çok yetenkli ve tknik bir kaleciden sonra runje çok basit bir kleci gibi gldi |
Bu adam kendini ne zannediyor o kadar insanın içinde kavga ediyor. Bu adamın biri kulağını çeksin yoksa ben ağzımı bozacağım. Kimsede bana yok şunu kurtardı yok bunu kurtardı demesin... Bu şahıs beşiktaşa hiçbir şey veremez... |
beşiktaşta buluna türk kaleci murattan hiç bir farkı yok bence kendine güven sıfır top oyuna sokma sıfır murat bundan daha iyidir |
Kulüp ve yönetim bir an önce yeni bir kaleci aramaya başlamalı ve devre arasındaki transfer döneminde de Runje'yi göndermelidir. Bu Beşiktaş'ımızın selameti için verilmesi gereken bir karardır. Bir Amatör Lig kalecisi kadar berbat. Top hakimiyeti yüzde olarak çok düşük. Frikik atışlarında nerede duracağını bilmiyor. Elindeki topu kaleye avuçluyor. Valla Beşiktaş'a geldiğinden beri dillere destan daha önceki kariyerinden eser yok. Bu adam Marsilya'yla nasıl UEFA şampiyonu olmuş, anlayamadım. Demek ki Marsilya'nın defansı çok iyiyiydi. |
bu heriften cacık olmaz...adamın geldiinden beri güven veren bi görüntüsü yok |
Hakan Arıkan alınabilir kontenjanla da 1 tane sol kanada bi tane de stoper e yabancı... |
Keşke parayı basıp sezon başında Pletikosa'yı alabilseydik. Yanlış hatırlamıyorsam, hem F.Bahçe hem de Trabzon istemişti Pletikosa'yı. Bonservis bedeli de 2 milyon Euro'ydu. Lucescu uyanıklık edip, Pletikosa'yı Shaktar Donetsk'e gelmesi için ikna etti. Bence Pletikosa üç gömlek daha iyi Runje'den. |
go home runje |
Düzelir umarım! Yönetici Kenan Öner, Runje için "Kaleciler hassas olur. Talihsiz goller yiyor, biz yine de ona inanıyoruz" dedi. KÖTÜ ETKİLENİYOR Beşiktaş'ın çok eleştirilen kalecisi Runje'ye yönetimden destek geldi. Genel Sekreter Kenan Öner, Hırvat file bekçisine inandıklarını belirterek, "Kaleciler, futbolculara göre daha hassas olurlar. Runje de bu yapıda bir kaleci. Yıkıcı eleştirilerden çok etkileniyor" dedi. UYUM SORUNU http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DVAR CSKA Sofya maçında, uzun süre toptan uzak kaldığı için konsantre olmakta zorlanan Runje için yönetici Kenan Öner, "Tabii ki yediği gollerden sonra üzülüyoruz. Talihsiz goller yiyor. Kalecinin uyumu farklı oluyor. Ama biz düzeleceğine inanıyoruz" yorumunu yaptı. |
Türkiye`de Saat: 04:49 . |