![]() |
Yönetim istifaaa!!!!!!!! Artık yeter sabır taşı değiliz biz yeter artık yönetim artık gitmeli.buraya kadar mış denmeli.bu saatten sonra tribunler tamamen yönetimin istifası için çalışmalı bu kadar olmaz 2003ten beri ağlıyoruz yeter artık demirören ne olur sana yalvarıyorum istifa et biraz gururun varsa istifa et buraya kadar de yoluna git.. |
bizi Bize bırakın Kardeşİm İSTİFAA !! |
demirörenle baykal akraba filan mı acaba merak ediyorum!!!! |
Taraftar Boşuna Kendini Parçalıyor Bu Tüpcü Gitmez Gitsede 5 Yıl Kulüp Daha Düzeltilemez.. |
Alıntı:
|
bu gibi durumlarad ayptiklari belli ya takimi yeniliyorlar yada hocayi hatta yonetimi bile yenilediler ama kendilerine hic bakmiyorlar demiroren baskan oldu olali Besiktas sampiyon oldumu gorevi birakarak bugune kadar en buyuk iyligi yapmis olacaktir |
Alıntı:
nokta ! |
afedersiniz arkadaslar ama kıçınızıda yırtsanız bu burda kalır kim duyuyorki yazdıklarımızı bende karalıyım bişeyler o zaman abramoviç gelsin başkanı olsun bu takımın inönüdeki sese ölü olsa dirilir ama biz gol atamıyoruz topcularımız sevmiyor bikere beşiktaşı lant olsun diyorum...ama yinede ölümüne beşiktaş mezarda biter ancak bende |
elimizden geleni yapalım gerisi allah kerim.elbet bi duyan olur sadece biz demiyoruz istifa diye.herkes aynı fikirde. |
öle ama işte taraftar olarak bişey ler yapmalıyız tribünler 90dakka yönetim isitifa diye bağırsa gider bu dallama tüpçü ya. |
Türkiye`de Saat: 23:17 . |