![]() |
Yönetim istifaaa!!!!!!!! Artık yeter sabır taşı değiliz biz yeter artık yönetim artık gitmeli.buraya kadar mış denmeli.bu saatten sonra tribunler tamamen yönetimin istifası için çalışmalı bu kadar olmaz 2003ten beri ağlıyoruz yeter artık demirören ne olur sana yalvarıyorum istifa et biraz gururun varsa istifa et buraya kadar de yoluna git.. |
bizi Bize bırakın Kardeşİm İSTİFAA !! |
demirörenle baykal akraba filan mı acaba merak ediyorum!!!! |
Taraftar Boşuna Kendini Parçalıyor Bu Tüpcü Gitmez Gitsede 5 Yıl Kulüp Daha Düzeltilemez.. |
Alıntı:
|
bu gibi durumlarad ayptiklari belli ya takimi yeniliyorlar yada hocayi hatta yonetimi bile yenilediler ama kendilerine hic bakmiyorlar demiroren baskan oldu olali Besiktas sampiyon oldumu gorevi birakarak bugune kadar en buyuk iyligi yapmis olacaktir |
Alıntı:
nokta ! |
afedersiniz arkadaslar ama kıçınızıda yırtsanız bu burda kalır kim duyuyorki yazdıklarımızı bende karalıyım bişeyler o zaman abramoviç gelsin başkanı olsun bu takımın inönüdeki sese ölü olsa dirilir ama biz gol atamıyoruz topcularımız sevmiyor bikere beşiktaşı lant olsun diyorum...ama yinede ölümüne beşiktaş mezarda biter ancak bende |
elimizden geleni yapalım gerisi allah kerim.elbet bi duyan olur sadece biz demiyoruz istifa diye.herkes aynı fikirde. |
öle ama işte taraftar olarak bişey ler yapmalıyız tribünler 90dakka yönetim isitifa diye bağırsa gider bu dallama tüpçü ya. |
hem demirören ne yapsın arkadaslar adam 4 senedir istenilen topcuları yada alternatiflerini muhakkak alıyor...LAMI CİMİ YOK SİNAN ENGİN GELDİĞİ GÜDEN BU YANA BAKIN BAKALIM TAKIMIN SON DURUMUNA ÇARŞI NIN SİNAN ENGİNİ İSTEMEDİĞİ KADAR VAR BENCE O ADAMDA BİR UĞURSUZLUK YADA BİR SIKINTI VAR DERHAL GİTMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
YA ARKADASLAR ASLINDA BİRAZDA RUH OLMALI YA SAMİMİ SÖYLÜYORUM YABANCI9 TAKIM TARAFTARI BİLE BEŞİKTAŞLI OLMAK İSTER O AMBİYANSTA AMA BİZİM TOPCULAR OYNAMIYOR...BEN 1,80 BOYUNDA 85 KİLOYUM SİGRADA KULLANIYORUM...AMA ORDA OLUCAM VARYA O DEFANSI YARAR YİNEDE GOLÜMÜ ATARIM O SEYİRCİ İÇİN AMA ADAMLAR YILLARDIR FUTBOL OYNUYOR DAHA TOPA VURMASINI BİLMEYEN İBRAHİM TOROMAN,ÜZÜLMEZ...DAHA KAC TANE SAYILIR BİLMEM HA NOBRE BİŞEY YAPAMIYOLAR HELE İBRAHİM ÜZÜLMEZİN BU TAKIMDAN GİTMESİ İÇİN ADAK ADAYACAK DURUMA GELDİM BEN YA OOOOOFFFFF OFFF |
İSİTFAAAAAAA. ETTT..! |
Alıntı:
olay budur..+1903 handan:) |
ibrahim akını da hala topçu diye sahaya sürüyolar ya hayret edilecek bişey yaa. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynı şekilde Delgado da öle..! Bu NOBRE ne işe yarar acaba bu takımda??????* |
nobre evet... s.özkan yerine yozgatlı dedik tello geride önunde i.akın forvettede bobo hig. bu kadro herşeye yeterdi.. |
Alıntı:
|
nobre gol atamaz kardeşim ancak top indirir bakın eğer higuainle nobreyi bi oynatsın ertuğrul hoca varya o pire gibi higuain neler yapar herkes görsün |
beşiktaş gol atamıo ki sorun da burda ama denizli maçında ne olduysa 2 tane yedilkten sonra coşuverdik.azım açık kaldı vallaha.illa ki gol mü yememiz lazım. |
Alıntı:
heralde. |
Beşiktaşlı olunmazki Beşiktaşlı doğulur...Beşiktaşlı olmayanları görüyoruz işte...YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAA.... |
ertuğrul kalsın yönetim gitsin |
tüpçü sen git tüp sat!!! |
Alıntı:
olurmu bizde adet olmuş..kendilerine bakacaklarına teknik drektörü harca gitsin..herkes kötüü onlar mükemmel ya..yazık ettiler ertuğrul hocaya... |
tamamda bu yönetimi neden istifaya davet etmiyor taraftar grupları.çarşı neden hala yönetime karşı tepki vermiyor yoksa aralarında nasıl bi munasebet var neden tarftar başları yönetime destek veriyor veya neden tepkisiz kalıyor biri açıklasın lütfen |
tüpçü istifa git şirketini batır tüpçü.. |
işin ilginç yanı hala bu adamları savunan başarılı bulan taraftarlar var. YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAA |
abi kampanya felan başlatalım bişeyler yapalım madara olmaktan bıktım b.j.k tv ye mesaj çekelim faks çekelim yoksa bu adamın gideceği yok... |
kardeşim önce bu taraftar gruplarının başları yönetime karşı olmalı bu şekilde devam edilirse bu tüpçü dangalağı herkesi herşeyi ayarlamış diye düşünürum |
VALLA BU ADAMLAR BIZIM BASIMIZDA KALDIKCA BIZ COK T.DİREKTÖR ESKİTİRİZ ADAMLAR HATANIN KENDILERINDE OLDUĞUNUN HALA FARKINDA DEĞİLLER ÇIKARCI ADAMLAR BEŞİKTAŞA BAŞKAN OLAMAZ |
yaw gözüm siz ist. değilmisiniz bunlarla görüşün taraftar gurupları bu veya başka siteye gelmiyorlarımı bi konuşalım.. |
sadece teknik direktör eskitlekme olsa eyvallah her sene en az 10 topçu alıp 10 topçuda boş beleş gönderiyoruz... işte size borç batağı... |
hocam iyide biz görüşsek ne olcek onlar baştan işi sağlam tutmuşlar.bu kadar rezaletten sonra yönetimi istifaya davet etmemek bunda bişey var yani ama eğer öle bişey varsa beşiktaşın geleceği çıkar oyunlarına bulaştıysa bu bulaşan kişilerin ne olursa olsun allah belasını versin.ben inanmıyorum böle bişey olcağına ama yinede aklımın bi köşesi kurcalanıyor. |
zoruma gidiyor böyle şeyler kardeşim kanıma dokunuyor trobzonsporu geçeçecez valla.. |
dostum görüşelimde nereye Kadar ? aRTIK çarşı eski ihtişamını yitirdi Biz orda istifa diye bagırırsak ne olcak ki ? hiçbişey degişmiceK Bu adam kendiliginden istifa etmeli yoksa Durum harbiden cok cok kötü olucak bu GÜNLeri mumla arıyacak |
Alıntı:
Çarşı'da gıgını çıkaramıyo bu denzilere..! :shot: |
http://i82.photobucket.com/albums/j2...SERDARBLGL.jpg Büyük Başkan,özledik seni... |
Alıntı:
2003 ü Unutma Unutturma ! |
Türkiye`de Saat: 10:16 . |