![]() |
hem demirören ne yapsın arkadaslar adam 4 senedir istenilen topcuları yada alternatiflerini muhakkak alıyor...LAMI CİMİ YOK SİNAN ENGİN GELDİĞİ GÜDEN BU YANA BAKIN BAKALIM TAKIMIN SON DURUMUNA ÇARŞI NIN SİNAN ENGİNİ İSTEMEDİĞİ KADAR VAR BENCE O ADAMDA BİR UĞURSUZLUK YADA BİR SIKINTI VAR DERHAL GİTMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
YA ARKADASLAR ASLINDA BİRAZDA RUH OLMALI YA SAMİMİ SÖYLÜYORUM YABANCI9 TAKIM TARAFTARI BİLE BEŞİKTAŞLI OLMAK İSTER O AMBİYANSTA AMA BİZİM TOPCULAR OYNAMIYOR...BEN 1,80 BOYUNDA 85 KİLOYUM SİGRADA KULLANIYORUM...AMA ORDA OLUCAM VARYA O DEFANSI YARAR YİNEDE GOLÜMÜ ATARIM O SEYİRCİ İÇİN AMA ADAMLAR YILLARDIR FUTBOL OYNUYOR DAHA TOPA VURMASINI BİLMEYEN İBRAHİM TOROMAN,ÜZÜLMEZ...DAHA KAC TANE SAYILIR BİLMEM HA NOBRE BİŞEY YAPAMIYOLAR HELE İBRAHİM ÜZÜLMEZİN BU TAKIMDAN GİTMESİ İÇİN ADAK ADAYACAK DURUMA GELDİM BEN YA OOOOOFFFFF OFFF |
İSİTFAAAAAAA. ETTT..! |
Alıntı:
olay budur..+1903 handan:) |
ibrahim akını da hala topçu diye sahaya sürüyolar ya hayret edilecek bişey yaa. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynı şekilde Delgado da öle..! Bu NOBRE ne işe yarar acaba bu takımda??????* |
nobre evet... s.özkan yerine yozgatlı dedik tello geride önunde i.akın forvettede bobo hig. bu kadro herşeye yeterdi.. |
Alıntı:
|
nobre gol atamaz kardeşim ancak top indirir bakın eğer higuainle nobreyi bi oynatsın ertuğrul hoca varya o pire gibi higuain neler yapar herkes görsün |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |