![]() |
kardeşim önce bu taraftar gruplarının başları yönetime karşı olmalı bu şekilde devam edilirse bu tüpçü dangalağı herkesi herşeyi ayarlamış diye düşünürum |
VALLA BU ADAMLAR BIZIM BASIMIZDA KALDIKCA BIZ COK T.DİREKTÖR ESKİTİRİZ ADAMLAR HATANIN KENDILERINDE OLDUĞUNUN HALA FARKINDA DEĞİLLER ÇIKARCI ADAMLAR BEŞİKTAŞA BAŞKAN OLAMAZ |
yaw gözüm siz ist. değilmisiniz bunlarla görüşün taraftar gurupları bu veya başka siteye gelmiyorlarımı bi konuşalım.. |
sadece teknik direktör eskitlekme olsa eyvallah her sene en az 10 topçu alıp 10 topçuda boş beleş gönderiyoruz... işte size borç batağı... |
hocam iyide biz görüşsek ne olcek onlar baştan işi sağlam tutmuşlar.bu kadar rezaletten sonra yönetimi istifaya davet etmemek bunda bişey var yani ama eğer öle bişey varsa beşiktaşın geleceği çıkar oyunlarına bulaştıysa bu bulaşan kişilerin ne olursa olsun allah belasını versin.ben inanmıyorum böle bişey olcağına ama yinede aklımın bi köşesi kurcalanıyor. |
zoruma gidiyor böyle şeyler kardeşim kanıma dokunuyor trobzonsporu geçeçecez valla.. |
dostum görüşelimde nereye Kadar ? aRTIK çarşı eski ihtişamını yitirdi Biz orda istifa diye bagırırsak ne olcak ki ? hiçbişey degişmiceK Bu adam kendiliginden istifa etmeli yoksa Durum harbiden cok cok kötü olucak bu GÜNLeri mumla arıyacak |
Alıntı:
Çarşı'da gıgını çıkaramıyo bu denzilere..! :shot: |
http://i82.photobucket.com/albums/j2...SERDARBLGL.jpg Büyük Başkan,özledik seni... |
Alıntı:
2003 ü Unutma Unutturma ! |
Türkiye`de Saat: 09:16 . |