![]() |
Alıntı:
|
istifaaaa!_!! ytr artk vaatten cok icrat istioruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
süper yaaaa :D:D:D o borçla kimse beşiktaşın başına gelmez bizde daha uzun seneler bu tüpçüyü çekeriz.tabi bu arada beşiktaşın durumu ne olur hiç bilmiyorum.(iyi olmayacağı kesin) |
valla onu bunu bilmem ne olursa olsun demirören in beşiktaşımız dan elini ayağını çekmeli dayı-amca-yeğen ler oldukça bizim işimiz allah'a kalmış artık çünkü........? bu yüzden beşiktaş ımız karalanıp yıpratılmaya çalışılıyor medya da bu yüzden üzerimize geliyor hep dayı-amca-yeğen tartışmaları almış başını gidiyor öylede olunca beşiktaşımız zor durumlarda kalıyor biz taraftarlar ne kadar da desteklesek yıldırım demirören dayısı yada amcası herneyse onun olduğu herde başkan lık değil yöneticilik dahi yapmaması gerekiyor ancak o zaman kurtuluruz bu azap tan bilmem anlatabildimmi? YILDIRIM DEMİRÖREN başkanımız elini vicdanına koy ve BEŞİKTAŞ ımızdan elini ayağını çek artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr DEMİRÖREN İSTİFAAAAAAA DEMİRÖREN İSTİFAAAAAAA DEMİRÖREN İSTİFAAAAAAA |
sie go home please =) bi laf sölemişti sayın başkan 18.03.07 geçen sene şampiyon olucaz demiştin ne oldu sonucu yazdık kenara sözler yapılmak ve uygulanmak içindir ! |
ben her zaman söylüyorum istifaaa die ama dinleyen kim :D |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum her maç hatta kazanılan maçlarda dahi yönetim istifaya davet edilmeli iyi oynadığımız maçı kaybederiz diye korkmasın tribünler en azından bir maç yada bir sezon kaybeederiz ama inanın beşiktaşın geleceğini kazanırız yönetim kesinlikle gitmeli tribün liderleri bu konuda üzerine düşeni yapmalı beşiktaşımıza sahip çıkarak kulübümüzü düştüğümüz bu beladan kurtarmaya davet ediyorum |
Türkiye`de Saat: 02:59 . |