![]() |
ben tv den ızledım macı dusunn tv sesını kısmam gerektı alttakıler rahatsız oldu muhtesem bır taraftar kım ne derse desın turkıye besıktas taraftarı gıbısı yok olmayacakda superr bır atmosferı var ınsallah ınonude ole bır heycanı yasamak nasıp olur bundan sonraaa |
ağlamak istiyorum ark larr :):) |
valla ben maçı seyretmedim yüreğim artık dayanmıyor babam içerde bağardıkça ben mahfoldum ama maçı aldık şükürler olsun |
Alıntı:
|
Ben tv den izledim ama yinede tribündeymiş gibi coştum son 10 dk korku filmi gibi olsada aldık maçı ve bütün dünya bizi izledi Avrupanın En Ateşli Taraftarını bi kez daha gördü ben aslında fark atmamızı bekliyodum bi Barcelona daha yaparız diyodum 3-0 gibi bi sonuç olsa çok daha iyi olurdu ama yine de Liverpool lular maç yerine tribünleri izledi harikaydı yaşım küçük olduğundan ve izmir de olduğumdan İnönü ye gidemiyorum ama ilerde konbin almayı düşünüyorum ne kadar tutarsa tutsun yeterki o atmosferin içinde olayım |
Böyle galibiyetlere alıştık artık büyük takımları sürekli yeniyoruz şu küçük olanlarıda yenebilsek yapamayacağımız iş yok...!!! |
Söyle Liveerr Söyleeeeeee Söyle Ne Olduuuuuuuuuuuuu :D:D |
BEŞİKTAŞIM ÖLÜM SENSİN YAŞAM SENSİN ULANNN koyduk işte liverpool a herkese kapak olsun! |
en tribün ne taraftar öyle yaaaaa.muhteşem tek kelimeyle muhteşemsiniz |
Biz alışkınız boyle zaferlere..:)Once barcelona sonra chelsea şimdi de liverpooll...Sıradaki gelsiinn.. :):) |
Türkiye`de Saat: 21:26 . |