![]() |
Beşiktaşımız - Liverpool F.C http://img115.imageshack.us/img115/2...verpoolsy3.jpg Beşiktaşımızla Liverpool Fc Arasındaki şampiyonlar Liği maçı yorumlarını buraya yapabilirsiniz. |
Bu maç bizim olacak göreceksiniz. Burayada yazıyorum. |
2 takım acsındanda kırılma noltası ama mac bizim adımıza iyi bir sonucta biticek.. |
açmıcam ağzımı fark yicez :( portoyu yenemeyen takım liverpoolu nasıl yensin |
benim dünden sonra ümidim var bu maçtan en azından yenilmeyeceğiz. ERTUĞRUL HOCAMA HEP DESTEK TAM DESTEK |
Bu maç bizim olacak. Göreceksin sercan. Ben bu zamana kadar böyle bişey dedim mi. ama bu defa diyorum bu maçı kazanacağız. |
yaa bu pozisyonlara 10 kere giremeyiz 1 tanesini atsaydık porto macında cok ii olucaktı ama işallah liverpoolu deviricez inönüde yenersek en azından uefa sansımız olur yenilirsek avrupa defterini kapatırız |
İnşallah demekten başka birşey düşmüyor.. |
orasıda var Yenebilirsek Bana göre Eger kazanırsak Beşiktaş 2 bile olabilir ama Uefa şansı artar . Ah porto maçı beraber bile kalsa Şimdi 2lik konusucaktık :( |
kazanacağız bu maçı artık yeter bu şansızlık |
umudum yok maalesef. :( |
Bu maç Sadece sahada değil aynı zamanda tribündede oynanacak. Liverpool ve beşiktaş taraftarı arasında bari tribün zaferini biz kazanmalıyız. Yaratıcı beşiktaş taraftarından güzel pankartlar bekliyorum ben. |
Bu seneki Şampiyonlar Ligi geleneğimizi bozmayarak 90+5 'te gol yiyerek 1-0 kaybedip kahrolacağız. Daha sonra televizyonda canlı yayında "Hakketmedik", "Hakem sert oyuna prim verdi" "Yenildik ama ezilmedik" beyanatlarını dinledikten sonra foruma gelerek aynı şeyleri tartışacağız. Gecenin geç bir saatinde küfredip yatacağız. |
marsilya'Nın bu grupta bizden başka galibiyeti olamayacağını ve en fazla 1-2 puan daha alabileceğini ve böylelikle de uefa şansımızın olabileceğini düşünüyordum ama yanıldım, marsilya'nın dünkü liverpool galibiyetinden sonra uefa şansı da kalmadı, şamp. ligindende en önemli kural yenmek değildir, yenilmemektir, porto 2 biz 1 puan olacakken, artık alışagelmiş klasik nedense hiç şaşırmadığımız son dakika gollerinden birisiyle porto da bizden uçtu, ne yani biz 3. olacaksak liverpool bu grupta sonuncu mu olacak, boş umutlar... şunu da hemen belirteyim; bunlara sadece bu yılki şamp. ligi durumumuzla alakalı görüşlerimdi, başkaları gibi gelecekten umutsuz değilim, bu bir serüvendir, hiçbir takım şamp. liginde oynadığı ilk yıl büyük başarılar yakalayamaz, bu ancak bir hayaldir, 2-3 yıl buralarda oynaya oynaya pişebiliriz ancak, bu istikrar artık sağlanmak zorunda, ayrıca dünkü maçın özellikle ilk yarısında porto gibi kalburüstü bir takımı ne hale getirdiğimiz de ortada, hakemin hatalı kararları olmasaydı şu an bambaşka şeyler de konuşuyor olabilirdik, bunlar bahane değil, artık birşeylerin gerçekten arkasında durma zamanı geldi... |
Olabilir bu yıl kazanamamış olabiliriz. ama işi türkiyede de sıkı tutup şampiyonluğu kaybedince bunalım takılıp 4. hatta 5. sıraya gerilememiz lazım. 2. sırayıda başarı olarak görmemiz ve şampiyonlar liğine 2-3 yıl arka arkaya katılmamız burada tecrübe edinmemiz lazım. Futbolculara gelince çoğu süper liği bile yeni görmüş oyuncular. Onların moralini bozmak ıslıklamak yerine onlara destek olmak ve gelecek için onların tecrübe kazanmalarına yardımcı olmak lazım. Uzun vadeli başarı planı yapılmalı taraftarda buna destek olmalıdır. Ve Ertuğrul sağlamı ben bu planın başlangıcı olarak görüyorum.Tabi yönetimi araya katmazsak. |
Alıntı:
|
:):):):) bu konuyu acmam bile:)ne olacagı belli.... |
Liverpool iki maçı da alır. Biz fark yememeye çalışalım. Zaten 8-10 defans oyuncusuyla oynarız. Bobo da yok. 1 puan alabilirsek süper iş yapmış oluruz. |
Alıntı:
|
Hadi bakalım göreceğiz.Farkmı yiyeceğiz yoksa maçı alacakmıyız. |
tam destek bence de kazanacağız bu maçı |
Kazanmamız lazım.En azından gol atıp berabere kalmazmız lazım.Daha gol atamadık.Eğer burada kazanıp gidersek anfield road ta rakip çok stresli oynayacak we de oradada yenilmeyeceğimizi düşünüyorum(o maça kadar ricoda hzır olur) |
Eğer porto karşısında oynadıgımız macın yüzde 10 daha fazla iyisini oynarsak kazanırız gibime geliyor ama rakip liverpool tabiki onlarda kıran kırana gelcek keşke marsilyayla berabere kalıp portoyu yenseydikde liverpool son şansımız olmasaydıu şimdi adamlarında son şansı duman edecekler bizi burda eğerki eğerki ibrahim üzülmez oynarsa zaten işimiz olmuycak neyse allah yardımcımız olsun yüreğimiz kafkaskartalımız la |
yani ne denirki belli |
walla benim pek umudum yok açıkçası.liverpool portodan marsilyadan alamadığın puanların acısını bizden çıkarır.korkum fark yemek.bu maçı belki liverpool alır ama taraftar olarak ta biz alırız.malum liverpool taraftarıda bizler gibi ateşli yaa.gelsinlerde taraftar görsünler ingilizler :) |
Beşiktaş Livorpoll u harcayacak, gruptan bile çıkamıcaklar, desteğe devam, beşiktaş bizim herşeyimiz.. |
Ben almanyadan geliyorum ve liverpool macinda stadayim. Bence cok cok cok cok zor olcak. Liverpool icin bir puan ne ki ? grupta.. 3. suan .. yani onlar tam hücüm oynarlar |
İnşallah bile diyemiyorum.. |
hayırlısı olsun ne diyelim kalbimiz beşiktaşla |
bjk önce gol atsında kazanmayı sonra düşünelim :D bu forvetlerle zooor :) |
aynen bu forvetlerle zor |
kolay maç olmayacak kesinlikle. şampiyonlar ligi'nde bizde kötüyüz onlar da. ama bu hırsla gidip gol yollarındaki sıkıntıyı atlatırsak maçı biz kazanırız.gözümüzde büyütmenin anlamı yok.bakın bu hafta ne yaptı liverpool??? |
kesinlikle yenicez barçayı chelsea yi yendiğimiz gibi yenicez bunları ne çabuk unuttunuz o maçları |
ya bide bişey sorcam herkese fener beşiktaş maçına deplasmana giden war mı??? ben gitmek istiyorum bi arkadaşlada nası ayarlıcaz onu bilmiorm |
biletlerden haberi olan war mı ?? |
Alıntı:
1 hafta önce biletixten cıkıcam ama kalıcagını samıyorum :) bide sen izmirdesin zor alırsın karaborsa anca bulursun |
peki saracoğluna nası gidcen abi ben yürüyerek gitmeyi düşünüyorumda dayak yerim öyle dernekle falan nası gidilio |
Gerçekçi olmak gerekirse Liverpool dişimize göre bi rakip deil.Ama diğer takımlara karşı aldığı sonuçlarda ortada.Diğer maçlarda yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen bu maçtan galip ayrılıp bizde varız diyeceğimize eminim.Sonuc ne olursa olsun Beşiktaşımızın arkasındayız..! |
Alıntı:
|
Liverpool unda kazanmaktan başka şansı kalmadı onlarda çok stresli çıkacaklar maça belki bizimde işimize yarayabilir bu durum ama bizde bu beceriksizlik olduğu sürece biz ondanda faydalanamayız |
Türkiye`de Saat: 03:39 . |