![]() |
korkmasınlar adam gibi oynasınlar kaybedelim ama şereffli bi şekilde olsun herşey.iyi oynasınlar |
Haydi be KArtal bir destan daha yaz. Bu arada liverpoolunda işi zor bize puan kaybederlerse grupta işleri zora giriyor. İşin vahamtide burda zaten :) |
Liverpool da tutuşmaya başladı. Bizede yenildiklerinde işler tersine dönecek onlar için. |
boşverın lıverpoolu bız alalım inş. maçı onlar nereye duserse dussun yoksa bız bı daha toparlayamayız kendımızı |
yaa ii olucak merak etmeyin yenmese te en kötü beraberlik o gece hem taraftar hemde takımımız destan yazacak |
banada yencez gibi geliyor:) |
GELİYORUZ ULAN ! |
yeni bi maç yeni bı umıt yenı bı heycan.. insallah bu sefer umutlarımız tukenmez uzulmeyız.. emınım hepımız yorulmusuzdur cunku herseferınde buyuk umutlarla ınanclarla seyrettgımız maclardan uzuntuyle ayrılmaktan ama yuzumuz gulsun artık... HAYDİ KARTALIM YINE SENLEYIZ YINE INANIYORUZZ.. |
liverpol macını alcagız gönlünüzü ferah tutun |
s.ligi heyecanımızın surmesi icin 3 puan sart ertugrulun ozellikle delgadoyu bu maca cok ii hazırlaması lazım en buyuk sorunumuz ruh yok takımda |
sevgili dostlar ben 16 ekimde istanbula geliyorum liverpool maçına nasıl bilet alırım ve nasıl maça giderim bu konuda bilgi vermenizi rica ediyorum.saygılar |
Alıntı:
Liverpool maçında Beyaz giyin... |
biletler nerede satışa çıkıyor.daha önce gelmedigim için bilmiyorum. |
biletix ten alıcaksın bileti bileti al gerisi kolay |
SAGOLUN GENÇLER şimdi oldu .biletx ten bi şekilde bulurum. |
İçimden bir his Liverpool maçını alacağımızı söylüyor ama yine de belli olmaz :) |
bu maçı kesin alıcaz hadi bu maçta gösterin kendinizi |
nerede olursanız olun kalbimiz sizinle |
allahın ıznıyle kazanıcaz bu macı bu besıktasımız ıcın donum noktası olucak bobo ve delgadodan patlama beklıyorumm...:trytofly: |
Alıntı:
|
ya beyler bana gore yaklasık bı 15 dk da bıletler bıtıcek bunun ıcın hangı gun cıkıcagı hakkında bılgısı olan varsa lutfen solesın tek hayalım bu maca gıtmek lutfen haber verın |
liverpool grubun en büyük favorisi olarak gösterildi kuralar açıklanınca dünya basını tarafından..ama şuan 1 puandalar.grubun en güçsüz takımı gösterilen marsilya onlarıda yenmeyi başardı.biz niye başaramaylım arkamızda dünyanın en büyük taraftarı varken.. bizim efsane bi sloganımız varya hani herkesin kendine mal etmeye çalıştığı bizden başka her takımda sırıtan slogan.. ' İNANIN ÇOCUKLAR ' |
yorum yokk...İzleyip goreceğizz.... |
bu sene bizden bişi olmıcağa benzo gönül isterki maç bizim olsun ama insan her istediği olmuo malesef ümmidim yoq... |
alıcaz bu macı baska yolu yokkk |
ya alıcaz ya alıcaz başka caremiz yok |
alıcaz tabiki arkadaşlar kimsenin şüphesi olmasın.. |
Bu maç salı günü değilmi???Heryer çarşamba diyor da... |
maç 24 ekim yani çarşamba günü |
Allah yardımcımız olsun.3 puan alırsak dengeler inanılmaz değişir.Dikkat.LÜtfen beşiktaş için 100 yıllk tarihimiz için,nice şehitlerimiz içn yenelim... |
Alıntı:
|
inşallah alırız demekten başka bir şey diyemiyorum.ama çok zor. |
çok zor değil bence.takımımıza şu an güvenim tam.defansta tuhaf hatalar yapmaz isek kazanırız |
3 haftadır oynadığımız oyunu tekrarlarsak kazanmamak için hiç bir engel yok yeterki kanatları iyi kullanalım çok orta yapalım bunuda fazlası ile tello yapıyor e bitanesinide bi zahmet golyapsın forvetlerimizde |
bı futbolla yenerizzzzzz |
arkada$lar ben sürekli bilet durumunu takip ediyorum ama biletixte hiç göremedim kaçırdıysam gerçekten çok üzülecem:( |
Bende Liverpool Maçınadyım (yupiiiii ) :D:D Sabahtan beri Bilet almak için yarıştım ve en sonunda yeni açıkta olsa bilet buldum valla çok sevinçliyim. çarşamba akşamını nasıl bekleyeceğim bilemiyorum ses tellerim kopana kadar bağıracağım |
senın adına sewındım kardesım beklerıs bende açıkta olucam :D:D:D zaten bağırmayan BU MAÇA gelmesın :D:D:D |
evet bağırmayan gelmesin yıkıcaz ortalığı 140 desibel geliyor |
deme laaaaaaaaaaaaaaaaaan bende kapalı alttayım demek açıktasın sen el sallarım sana kardeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşş |
Türkiye`de Saat: 14:43 . |