![]() |
tam destek bence de kazanacağız bu maçı |
Kazanmamız lazım.En azından gol atıp berabere kalmazmız lazım.Daha gol atamadık.Eğer burada kazanıp gidersek anfield road ta rakip çok stresli oynayacak we de oradada yenilmeyeceğimizi düşünüyorum(o maça kadar ricoda hzır olur) |
Eğer porto karşısında oynadıgımız macın yüzde 10 daha fazla iyisini oynarsak kazanırız gibime geliyor ama rakip liverpool tabiki onlarda kıran kırana gelcek keşke marsilyayla berabere kalıp portoyu yenseydikde liverpool son şansımız olmasaydıu şimdi adamlarında son şansı duman edecekler bizi burda eğerki eğerki ibrahim üzülmez oynarsa zaten işimiz olmuycak neyse allah yardımcımız olsun yüreğimiz kafkaskartalımız la |
yani ne denirki belli |
walla benim pek umudum yok açıkçası.liverpool portodan marsilyadan alamadığın puanların acısını bizden çıkarır.korkum fark yemek.bu maçı belki liverpool alır ama taraftar olarak ta biz alırız.malum liverpool taraftarıda bizler gibi ateşli yaa.gelsinlerde taraftar görsünler ingilizler :) |
Beşiktaş Livorpoll u harcayacak, gruptan bile çıkamıcaklar, desteğe devam, beşiktaş bizim herşeyimiz.. |
Ben almanyadan geliyorum ve liverpool macinda stadayim. Bence cok cok cok cok zor olcak. Liverpool icin bir puan ne ki ? grupta.. 3. suan .. yani onlar tam hücüm oynarlar |
İnşallah bile diyemiyorum.. |
hayırlısı olsun ne diyelim kalbimiz beşiktaşla |
bjk önce gol atsında kazanmayı sonra düşünelim :D bu forvetlerle zooor :) |
Türkiye`de Saat: 10:54 . |