![]() |
aynen bu forvetlerle zor |
kolay maç olmayacak kesinlikle. şampiyonlar ligi'nde bizde kötüyüz onlar da. ama bu hırsla gidip gol yollarındaki sıkıntıyı atlatırsak maçı biz kazanırız.gözümüzde büyütmenin anlamı yok.bakın bu hafta ne yaptı liverpool??? |
kesinlikle yenicez barçayı chelsea yi yendiğimiz gibi yenicez bunları ne çabuk unuttunuz o maçları |
ya bide bişey sorcam herkese fener beşiktaş maçına deplasmana giden war mı??? ben gitmek istiyorum bi arkadaşlada nası ayarlıcaz onu bilmiorm |
biletlerden haberi olan war mı ?? |
Alıntı:
1 hafta önce biletixten cıkıcam ama kalıcagını samıyorum :) bide sen izmirdesin zor alırsın karaborsa anca bulursun |
peki saracoğluna nası gidcen abi ben yürüyerek gitmeyi düşünüyorumda dayak yerim öyle dernekle falan nası gidilio |
Gerçekçi olmak gerekirse Liverpool dişimize göre bi rakip deil.Ama diğer takımlara karşı aldığı sonuçlarda ortada.Diğer maçlarda yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen bu maçtan galip ayrılıp bizde varız diyeceğimize eminim.Sonuc ne olursa olsun Beşiktaşımızın arkasındayız..! |
Alıntı:
|
Liverpool unda kazanmaktan başka şansı kalmadı onlarda çok stresli çıkacaklar maça belki bizimde işimize yarayabilir bu durum ama bizde bu beceriksizlik olduğu sürece biz ondanda faydalanamayız |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |