![]() |
YİNEDE İYİ TAKIMA GİTTİ BEN AKÇABATA GİTMESİNİ BEKLİYORDUM... |
hahah trabzonda batmak istiyor herhalde :) |
Alıntı:
|
hadi hayırlısı bi işe yaramaz adamdan daha kurtulduk. ama ne yazıkki yönetim birini gönderiyor ikisini transfer ediyor. |
iyi bea.kurtulduk şu kendini erkek görüpte ruhu erkek olmayan dan |
hayırlısı olsun... |
yıttık cağdstan :) anlaştığı avrupa kulübüne baq bayağı ünlüymüş ts nin seneye bi bok yiyemeceği belli oldu:D |
Alıntı:
|
ÇAĞDAŞ: "ÇOK MUTLUYUM!.." http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0523155638.jpg Trabzonspor'un dün prensipte anlaştığı Çağdaş Atan, bordo-mavili kulüp ile anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Çağdaş, yaptığı açıklamada, 3 yıldır Trabzonspor'un kendisini istediğini belirterek, ''Ben de Trabzonspor'u çok istiyordum. Kısmet bugüneymiş. Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi. Trabzonspor'un ''büyük düşünen'' bir takım olduğunu kaydeden Çağdaş, ''Trabzonspor'da başarılı olmak ve takımıma katkı yapmak istiyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu. Çağdaş, Belçika'nın Anderletch Kulübünün de kendisini istediğini, ancak bu transferin gerçekleşmediğini kaydetti. Bordo-mavili takımın bu sezonki ilk transferi olan Çağdaş, büyük olasılıkla yarın Trabzon'da basın önünde 2 yıllık sözleşme imzalayacağını da kaydetti. ÇIKAR O ŞEREFLİ FORMAYI ÜSTÜNDEN... |
aynı konuşmları bize geldiği günde yapmıştı bu herif,allahım ya sen büyüksün,insan biraz dengeli olur.. |
Türkiye`de Saat: 18:47 . |