![]() |
Sizce Beşiktaş'a Hangi Yabancı Oyuncular Yararlı Olur :) Bence bize şu yabancılar çok faydalı olur.cordoba(kameni),thuram(desailly),r.babel(klui vert)geremi,wiltord,sissoko sizin görüşleriniz?:) |
defans:tudor,lugano orta saha:mavuba,geremi,lincoln,malouda forvet:mido,wiltord,cisse |
defans:Igor Tudor,alex,Cris veya Lyon un Kaptanı 5 numarası adını hatırlayamadım o.saha:geremi,riquelme,mavuba,maluda forvet:cisse,wiltord |
lyon un 5 numaralı oyuncusu claudio cacapa kardeş. bu sene sözleşmesi bitiyor ama opsiyon hakkı var. |
Cordoba(Lupatelli) Toraman Cannavaro(Parma daki) Koray Gökan Zan Stankoviç Kleberson Rothen Lincoln(Rıquelme) Kanoute Güleç Arkadaslar burda 7 yabancı var bunu yabancı sayısı arttırılmıs olarak düsünüyorum Bobo da kalmalı bu takımda artı bir yabancı daha alabiliriz cünkü rothen ve Stankoviç avrupa statüsünde bu kadro varya her kulvarda sampiyon olur cok süper kadro hayalim deki kadro ama zor |
imzama bakin yeter |
Luis Garcia (hayal) |
rothen iyi mi ya adamı bi fransa c.rica maçında gördüm ailtondan kötü belki o maçta kötüdür bence gelmesin onun yerine Ryan Babel gelsin |
stam ile ibo defansta sağ bek belletti ya da (geremi) sol bek berthod ya da abidal (lyon da bunlar) kleberson un yanına maresca ya da (mascherano) cohrintians ilerde crouchya da (tevez) ile gökhan haaaaaaaa bi de tümerin yerine van der vaart ya da (dalessandro) hayal ama süper bi kadro olur |
Alıntı:
|
bunlarin hepsi cok bizim besiktasimiza 4 yabanci mehmet topuzve bir iki yerliyle bu is olur |
wiltord cisse ilerde ortada kleberson ve gravesen defansta tomas yanına zago gibi bi adam bide ortaya guinti olabilir yine gelirse iii oynuyo şu andada |
Yaw arkadaşlar bence bu saydığımız isimlerin hiçbiri bu yönetim warken gelmez gelsede yönetim alamaz.Biz anca gider Anadoludan transfer yaparız yabancı futbolcu hele hele ismi avrupada duyulmuş bi yabancı futbolcuyu alacagımız aklımın ucundan dahi geçmio.Gidip 2.ailtonu almazsak iyidir!! |
Arkadaşlar benim size acizana tavsiyem yukarıda geçen isimleri bu yönetim alamaz.Boşuna HAYALLER kurmayalım.Biz boboyla yetinelim.Yada MUHAMMEDİN büyümesini bekleyelim. Ne dersiniz söylediklerim de haksızmıyım? |
cıdden ıı karar werılmek zorunda! |
KALE:akinfeev,lastuvska,arenas(colombia-19) defans:naldo(w.bremen)gioda(19)(boca juniors)chelidze(gürcistan-19)lugano orta saha:cacapa,riquelme,ricardinho(santos)adu(16-geleceğin yıldızı)freddy guarin(19 colombia)owusu abeye(hollanda-18)wendel(corinthias)vukcevic(partizan-20)muhammet demirci(***12- bjk) forvet:tevez,fred,tardelli,vucinic(lecce-21)tevfik köse(leverkusen)jo(corinthias)okaka(18-roma nijerya) bu isimleri unutmayın bu isimler geleceğin yıldızı olacak BEŞİKTAŞ bunlardan en az 5 tanesini alırsa bizi kimse tutamaz |
YERLİ OLARAK: kale:volkan babacan,serkan kirintili,ali melih,bekir küçükertaş,volkan ünlü defans:barbaros barut,ömer özçelik orta saha:deniz baykara,sezer öztürk,izzet aygün,muhammed akıncı,gökhan şenol,burak yılmaz,irfan basaran,emre köroğlu forvet:cafercan,tevfik köse,jem paul karacan,yasin karaca |
ilk onbir şöyle olmalı: arenas(cordoba) hübscman(salgado) i.toraman(koray) gioda(naldo) chelidze(barbaros barut) sezer öztürk kleberson(sergen) vukcevic(ricardinho) mascherano babel(aydın-devre arasında alınan) g.güleç(tevfik köse) tevez(adu,bobo,jo) |
luca toni yi alsınlar yeter |
podolsky alınamazmı acaba orta sahaya??? birde defansa romada oynayan mexes'ten başkası olmamalı...ön liberoya sisokko olabilir liverpool da oynayan hemde çok iyi olur... ama forvete cisse den başkası alınmamalı transfer sorumlusuna ve tiganaya sesleniyorum bu transferi yapın adam bizde çok iş yapar rakiplerimiz (ronalda, roberto carlos,morientes,raul, gravesen)den bahsederken bizim gidip 35 li wiltord la ilgilenmemiz biraz saçma değil mi??? cevaplarınızı bekliyorum (sarıyerli kartal)... |
bence Kavenagi'yi alsinlar arjantinli |
valla aslında bizim takımdaki butun futbolcular yabancı, başka topcu almaya gerek yok, bunların alayı futbola yabancı... |
defansı Lyon lu cris ve geremi toparlar..ortaya riquelme veya brezilyalı diego luis garcia forvete kesin ve kesin carlos tevez alınmalı yanınada wiltord gibi bi adam tabii bu arada sol kanadada yaslı olsada nedved....tabiii hayal bunlar ah bi gercek olsa.... |
Alıntı:
|
"RİQUELME". gerisi önemli değil... |
bu yöntim varken biz böyle adamaları alamayız |
1.podolski orta saha oyuncusu değil almanya milli takımın forveti. 2.wiltord 35 yaşında değil 31 yaşında. (sariyerli kartala cevap) |
riquelme,wiltord,tudor ve kanoute veya piquaanne mi ne iyi olurdu ama kanoute ilk tercih özellikle ola ki çok küçük bi ihtimal riquelme gelirse herkes korksun bu adam tutulamaz ama villareal yarı finale çıktı bu yüzden almamız hayli zor herkes peşinde olacak büyük ihtimal belki bi ihtimal tigananın bi etkisi olur keşke alınsa |
birtane orta sahaya lincol birtanede forvet cisse defansada song galatasarayli ama iyi adam daha iyisini zor aliriz |
ben öncelikle kendi 11'imi yazayım --------------Cordoba------------ Geremi--Toroman--G.Zan---Ergün Teber M.Topuz------Mavuba----Malouda-- -------------Kleberson------------ -------piquenne----Gökhan güleç Yedekler Mehmet batdal koray volkan ünlü Sergen Burak Mehmet Sedef Rıza Şen veya --------------Cordoba------------ Geremi--Toroman-G.Zan---? M.Topuz---Kleberson-----Malouda --------------Lincoln------------- ------Wiltord-------Gökhan Güleç Keşke Riquelme alınabilse fakat alınamayacağından Lincoln yazdım ! |
önce icerdeki karektersiz ve yetersiz adamlardan kurtulmak lazım... Kale:hildebrand-frey defans:cris-alex-cacapa o.saha:wiltord-riquelme-diego-d`alessandro-gronkajer-geremi-rommedahl forvet:cisse-cavenaghi-carlos tevez |
--------------------cordoba------------------------------------- ---toroman----tudor-------gökhan zan------hayrettin(sivas)---- ---------kleberson-------koray----------mavuba--------------- -------------------yıldıray------------------------------------ -----------wiltord--------------bobo------------------------- yedekler: volkan mehmet sedef mustafa doğan burak yılmaz sergen yalcın umut gökhan güleç |
Merak ettim bize darius vassel gelir mi fiyatı 4,3milyon dolar geçen yıl man city aston villadan 3milyon dolara almıştı.bence alsak süper olur çünkü 26 yaşında boyu kısa ama iyi kafa vuruyo ve dünyanin en hızlı 3-4 forvetinden biri ve hiç yorulmuyo |
ya arkadaslar bence bu saydiginiz bütün futbolculari alsak bile bu yönetim degismedigi sürece bu takim yine hüsran yasar ,bence mesela sizin verdiginiz isimlerin cogu imkansiz isimler ama benim aklimdan gecen ve hicte hayal olmayan isimler var , almanyada yasadigimi icin alman ligini iyi takip edebiliyorum borisia dortmunda cek orta saha oynucusu Tomas Rosicky var o mutlu degil takimda ve bence harika futbolcu ve genc , ah birde nuri sahini alabilsek süper olur ama olmayacak transferler degil bunlar ha birde unutmadan söylim herta berlinde marchlinioda süper bir forvet yani öyle fazla ucmaya gerek yok ezikler gibi yok ronaldo yok morientes falan filan hep sallama , ama bosverelim ezikleri biz kendi isimize bakalim ve genc yabanci alallim.... |
slm hayal gormeye gerek yok. carev ı bıle yolladık bızım iii sistem adamlarına ihtiyacımız var aynı lucescunun yaptıgı gıbı ronaldo zago guinti.... tiganada eksik gordugu yerlere bu kalıtede oyuncular bulmalı bıde tabii beşiktaşı sırtlayacak devamlılıgı olan yani sergen gibi olmayan sahada olan bır oyuncuya onuda artık tigana bulsun yeter 3 senedır boş transferler yapıp duruyoruz bu sene boyle olmaz ihşallah tiganaya guvenıyorum ihşallah o yanıltmaz bizleriii.... |
forvet:cisse,mido defans:lugano,igor tudor orta saha:mavuba,malouda tabi bunlar onerıler ayrıca 7 yabancı olabılır mantıgıyla tabı bu ısı turklerle yapabılırlerse oda kabulumdur |
cisse kesinlikle gelmeli kesinlikle alınabiliyosa yanına saha cisse ikilisi mutlaka riquelme tipinde bi adam lazım artık onmuzdeki sene tumer sergen tribi yasamak istemiyoruz rica ediyoruz alabiliyosanız basel takımından eduardo brezilyalı ve mukemmel onuyo |
vassel hasselbaink westwerveld kleberson(sissoko) geremi ve wiltord |
yönetim 4 tane yabancı alacağına iki tane alsın biri cisse olsun biride riquelme.....! |
bence defansa cris orta sahaya solano ileri ucada fabio nilmar mehmet topuz emre toraman |
Türkiye`de Saat: 12:14 . |