![]() |
bence Kavenagi'yi alsinlar arjantinli |
valla aslında bizim takımdaki butun futbolcular yabancı, başka topcu almaya gerek yok, bunların alayı futbola yabancı... |
defansı Lyon lu cris ve geremi toparlar..ortaya riquelme veya brezilyalı diego luis garcia forvete kesin ve kesin carlos tevez alınmalı yanınada wiltord gibi bi adam tabii bu arada sol kanadada yaslı olsada nedved....tabiii hayal bunlar ah bi gercek olsa.... |
Alıntı:
|
"RİQUELME". gerisi önemli değil... |
bu yöntim varken biz böyle adamaları alamayız |
1.podolski orta saha oyuncusu değil almanya milli takımın forveti. 2.wiltord 35 yaşında değil 31 yaşında. (sariyerli kartala cevap) |
riquelme,wiltord,tudor ve kanoute veya piquaanne mi ne iyi olurdu ama kanoute ilk tercih özellikle ola ki çok küçük bi ihtimal riquelme gelirse herkes korksun bu adam tutulamaz ama villareal yarı finale çıktı bu yüzden almamız hayli zor herkes peşinde olacak büyük ihtimal belki bi ihtimal tigananın bi etkisi olur keşke alınsa |
birtane orta sahaya lincol birtanede forvet cisse defansada song galatasarayli ama iyi adam daha iyisini zor aliriz |
ben öncelikle kendi 11'imi yazayım --------------Cordoba------------ Geremi--Toroman--G.Zan---Ergün Teber M.Topuz------Mavuba----Malouda-- -------------Kleberson------------ -------piquenne----Gökhan güleç Yedekler Mehmet batdal koray volkan ünlü Sergen Burak Mehmet Sedef Rıza Şen veya --------------Cordoba------------ Geremi--Toroman-G.Zan---? M.Topuz---Kleberson-----Malouda --------------Lincoln------------- ------Wiltord-------Gökhan Güleç Keşke Riquelme alınabilse fakat alınamayacağından Lincoln yazdım ! |
Türkiye`de Saat: 20:40 . |