![]() |
Sissoko alınsa manyak olur... |
Thuram, Sissoko ve Cissé alınsın gelecek yıl UEFA yı Türkiye'ye getiririz. |
Bence mainz dan muhammed zidane alınabilir Daha once gelecektı ahmet hasan ıstemedı sımdı ahmet hasanda gıdıyo bence yattara tarzı hareketlı bır adam gecen hafta guzel bır gol attı su ronaldı nın muthıs ayak hareketını yaparak. cısse alınırsa tabıı mukemmel olur ama ben kallon u pek begenmıyorum |
Abi Aslinda Gusel Isimler Soluyonuzda Zor Be:d Sizde Biliyonuz Ki Transfer Sezonlari Bir Suru Isim Konusulur Ama Konusulmayanlar Alinir.örnegin; Gectigimiz Transfer Doneminde Liverpool Daki Igor Biscan Kesin Alindi Diye Butun Gazeteler Bas Bas Bagirdi Ama O Kime Gitti:d Ama Hic Adini Bile Duymadgimiz Bobo Alindi Oysaki Transeferi Oncesi 1 Gun Bile Bu Adamla Gorusuluyor Denmedi Yani Yonetim Sol Gosterip Sag Vuruyor:d |
mainzde muhammed kallon ve cısse olablılr bu haftada entrasan bır gol attı ronaldı tarzı |
defansa cafu iyi olurdu orta saha geremi kleberson mavuba riquelme forvet wiltord cisse MEHMET TOPUZ, CANER,FAHRI TATAN, GÖKHAN ÜNAL, ERGÜN TEBER, kaleye yedek olarak nantesin kalecisi ama yabancı sınırlı ya |
cordoba bobo kleberson kalsın |
geremi - wiltord - mavuba - riquelme |
stevan gerrard defansa carreger ortasahata vıeıra(juventustakı) sag kanada cıcınho tarzı bı adam sol kanata armı hımblke( kongo cumhurıyetı) ne topcu beeee forvete ronaldınho beyler kımse ruya gormesın bu takıma kımse gelme skımse de hayal kurmasın |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:00 . |