![]() |
ooo halı saaha macı mı yapıyoz ama mumkunse hafta sonu olsun malum hafta ıcı ıs var :( hfta sonu olursa gelmeye calısıcam |
Yeminle Ben Bile Gelmek Isterdim.. Ama Benimkisi Rüyada Bile Zor :( Hepinize Bol Eglenceler Simdiden :( |
forumda kızlar erkeklerden daha çok gelmek istiyolar valla anlamadım :S |
abi beni malesef listeden silceksin gene..:( Dogumgünü hazirliklar var.. özür dilerim. Herkeze iyi eglenceler ;) |
haydaaaa biz adam bulamazken gelemeyenler varrr nasıl olcak anlamadım :S |
beyler anlaşılan burdan 16 kişi yapamıyoruz sizin için ben bjk idman sahasını kapatayım şuna bak yaa ben 5 kişiyle gelcem tamamlarım takımı listeyide yapıyorum şimdii |
NAsıl yaa,benim dügünüm var,siz o gün mac yapiyorsunuz..:( Ne güzel mac izlemeye gelecektim bende c-haramla::( Ama olmaz ki böyle:( |
kızım bırak düğünü yaaa iki haftadır boru öttürüyoruzz burda düğün diyo yaaaa ooooo |
arkadaşlar maça gelecekler telefon numaralarını yazarsa buraya yarın irtibata geçelim en azından birbirimize ulaşırızz bişe olursa 0 533 370 53 74 çetin |
Alıntı:
Kuzenimin dügünü.Yakın olmasaydı,ne işim olurdu dügünde falan..Üzgbünüm yanii:( Bu arada bol bol resim cekinin..Özellikle gol yiyenlerin:D |
Türkiye`de Saat: 10:25 . |