![]() |
halı saha maçı hadi bakalım ruhunda futbol tutkusu olan herkesi bekliyoruz lütfen bu numarayı arayıp listeye bilgilerinizi yazdırınız 0535 813 24 13 izlemek isteyenler için perşembe günü açık adres bilgisi forumda verilecektir maç 21/10/2007 pazar saat 15:00 de fulya bjk tesislerinin yanındaki halı sahada olucak |
Tabi. |
bende oyniim :) |
oynamak isteyenler mevkilerini ve msn lerini yassın liste yapalım güzelce |
emre sen oynarmısın tabi yazmışın sadece knt az sende iki cümle yazıyosunn kardeşş |
YA BANA SEVGİNİ VER YADA ANA SEVİLMEYİ ÖĞRET NERDE BU KARTALLARR |
valla ben ist.da olsam kesinlikle gelirdim vede ciddi ciddi oynardım forvette ama mümkün değil:( size iyi eğlenceler d4emekten başka çarem yok:( |
SEN UGANDADAMISIN Kİ NİE GELEMİYOSUNN |
ya yakınım bursa ama çoooook zor hatta imkansız:( |
NEDEN AMA YA SABAH ÇIKIP AKŞAM DÖNERSİN FERİBOTTAN ALIR BIRAKIRIZ AAA |
:) çok sağolun siz bırakırsınızda şuan için bizimkiler bırakmaz tek.ama bidahaki organizasyona mutlaka gelirim |
Ben tüm mevkilerde oynarım Mithat. Sağ sol fena değil. |
bende varım sağ bek libero fark etmez cetin_etlik@hotmail.com |
hadi bakalım sizin adınıza sevindim bu organizasyona. Keşke istanbulda olsaydımda bende gelebilseydim |
ya valla oynamayı herkesten çok isterdim ama ne yazık ki oıraya kadar gelmem m ümkün ddeğil. |
forvet arkası lazımsa burdayım |
haydiii maçaaaa ... haydii maça yokmu halı saha maçına gelen arkadaşlar :) |
Bana uyar Mithat.Orta sahada yer aç :) |
mıto benıde yaz halı saha maçı yapıyoruz mevkıı farketmez bana |
hadi o zaman liste yapalım :) |
ist. olsam gelirdim ama :( kütahyadayım |
bende geliyorum.forvet benim için uygun :D:D tabi forvet ihtiyacınız varsa :) |
Hani taraftar topluluğumuz nerede :D |
Alıntı:
olmaz mı denizcim :) çok sevindik ayrıca seninde katılmana .. |
Alıntı:
tşkler aychee :) |
bu pazar mı yoksa bi dahaki hafta pazar mı? |
arkadaşlarr izlemeyede herkes gelebilir oynamak isteyen arkadaşlarrr msn leride yazıp yada beni eklesinler haberleşelimmm bu işi halledelimm |
Alıntı:
Tam Tarih : 21,10,2007 ve Saat 15 |
maç kayseridemi yapıcaz? |
benide yazın forvet arkası varada@besiktas.net |
maç nerde yapılacak yaaaaaaaaaaaaaa |
ist da bonus :) |
evet arkadaşlar maç bu hafta diyoruz ama kimseden ses soluk yok oynamak isteyenler msj yazsın |
bende oynamak isterim.. almanyadan geldim.. ayin 29.una kadar burdayin ;) tam olarak nezaman yapacaksiniz? |
bu pazar die düşünülüyo |
nerde ? |
beşiktaşta |
beyler maç fulyada olucak ama size ulaşacağımız bilgileri de yazın yaa msn vs olmuyoki pazar yaklaştıı |
hadii yaa nerde bu futbol aşığı kartallarr sözde kartalmısınız sizz bii takım kuramadık beyler maç bu pazar saat 15:00 de fulyada olucak herkes bilgisini yassın yaa aaa kızcam ama hadii |
arkadaslar lıste yapalım gelmek ısteyen arkadaslarda mıto arkadasımıza ozelden ulasabıleceğımız bı numarasını versın listeye başlıyorum gelmek ısteyen ekleyerek altına yazsın 1 - mito 2 - gogo |
Türkiye`de Saat: 06:55 . |