![]() |
mıto sen saha ile ilgili bilgileri de yazarsan ii olur |
beyler maç pazar günü saat 15:00 de fulyada bjk tesislerinin yanında bi halısaha var orayı tutcam gelmek oynamak ve izlemek için herkesi bekliyoruz lütfen ulaşıp bilgi yazdırınız 0535 813 24 13 mithat |
1 mito 2 gogo 3 ceto 4 emre ? |
beyler son on kartal hadi valla bitiyo kara borsaya düşcek mevkiler |
ilgi yokmu maça yaaa |
var.. tolga yaz ;) |
ceto mito gogo yas benide meto die:D hadi arkadaşlar kaçarmı bu fırsat |
1 - mıto 2 - gogo 3 - ceto 4 - sahemre 5 - noumansız 6 - kartal mania yanı koskoca forumda bu kadar kısımıyız ? |
yook bea ben şaka yaptım ben yokum listede malesef konunun sahibinden ve gelecek olanlardan çok msjım var bu konuda:D |
vallah yaw |
Alıntı:
kartal mania arkadasımız gelmıyor |
ben bi arkadaşımı getirebilirim yabancı değil oda beşiktaşlı :) tabi uyarsaa |
adam yok zaten ceto bende bır arkadasımı getırebılırım istersenız |
ah be bn olasam getirirdim bir suru eleman :D sunu kütahyada yapsaydık keske :D |
beyler 14 kişiyi tamammlayalım forumdan kaç kişi gelşrse eksik kalırsa arkadaşlarınızı getirebilirsiniz tabiki maksat futbol oynamak ama bize uysun arkadaşlar kavga gürültü sorun çıkmasın ok |
bursadan gelsem gelirimde geri dönermiyim o var..:):):) |
bilader acaba larla oalabilirle vakit kaybetmeyelim gelcem gelmeyecem ba ne kadar net biz pazar 3 te fulyadayız üstelik kartal nyuvasında gelen gelir |
arkadaş konusunda sorun çıkmaz kavga gürültü olmaz merak etmeyin çocukmuyuz yav maksat spor olsun tanışmak olsun..beni 2 kişi sayın o zaman |
bende bir kişi getirebilirim |
abi sen getirceğin kişinin adınıda yaz listeye koyayım senleberaber |
ben varada + yeğenim can doğan |
arkadaşlar kusura bakmayın yiğenim can doğan gelemiyor bu akşam aydına gidiyor okul olayı malisef sadece ben geliyorum |
gogo´isimli üyeden Alıntı http://besiktasforum.net/forum/image...s/viewpost.gif 1 - mıto 2 - gogo 3 - ceto 4 - sahemre 5 - noumansız 6 - kartal mania 7 - varada |
taylan gelicek arkadaşın ismi |
maç nerde? |
Satış yapma ihtimalim çok büyük :( |
gelmeyecekler lütfen kesin söylesin yaaa beyler 1. sayfada maç bilgileri mevcut |
1 - mıto 2 - gogo 3 - ceto 4 - sahemre 5 - noumansız 6 - kartal mania 7 - varada 8 - taylan |
6 şardanmı maç ? yani 12 kişi mi lzım |
ya altı yada tedi ben akşam sahayla konuşup tutuyorum |
Mithat mutemelen ben katılamicam, çok zorlicam bakalım. Siz bensiz yapın takımı ve sayıyı gelebilirsem de keyifle izlerim sizi. |
hadii maça beyleerr yaa nerdee bu kartallar |
bol gollu olur umarım golleri koyun siteye izleyelim belki forvet sorunumuza care bizden olur |
hadi beyler yaa yokmu kimse bi takım yapamıcazmı.şimdi yer kalmaması lazımdı takımda bu ne böle |
Eee artık maçtan sonra yenilen takım çayları ısmarlar değil mi ? Maçı izlemeye bende geliyorum arkadaşlar sanırım gelmek isteyen başka arkadaşlarda olur |
ben geliyorum ama izlemeye:):) |
ya koca forumda 12 yada 14 kişi bulamıyacakmıyız hadi beyler gelin öğle süper top oynıyanları değil kendi aramızda oynıyacaz bakarsınız bu bir gelenek olurda her hafta yada 15 günde bir yaparız maksat tanışmak dostluk ve spor anlayışı |
abi okul olmasa süper olurdu yogun program ya... |
Arkadaşlar Halı saha maçı 21 Ekim pazar Günü Saat 15,00 'da Fulya Beşiktaş idman sahasında oynanacaktır.. Bilgilerinize .. |
Allah kolaylık versin arkadaşlar gecen sene 5 ay uğraşılmıştı galiba olmamıştı inş bu sefer olur bu organizasyon |
Türkiye`de Saat: 17:22 . |