![]() |
Alıntı:
Bu sene olması için sende bir atım at istersen :) mesela sende gel :)) |
Alıntı:
|
ben gelirim de istanbulda değilim ama ara sıra gidiyorum istanbula o zaman inş |
yok valla yaa bi takım kuramıcaz koca forumda yazık çok yazık |
Arkada$lar yeterli cogunluk saglandı mı halı saha macı icin ?? |
hala 4- 5 kişi acıgımız var. Hani beşiktaş aşkı nerde .. nerde bu devlet nerde bu millet :) |
:D:D:D:D |
kaç kişi eksik ben 2 adam getiriyorum |
1 - mıto 2 - gogo 3 - ceto 4- noumansız 5 - kartal mania 6 - varada 7- taylan 8-Gogonun arkadaşı 9 gogonun arkadaşı :) Teşekkürler gogo :) tek başına 3 kişiye bedelsin sen dostum |
eyw c hara maksat muhabbet kaynasmak ama konu ılk acıldığında benı oraya yaz buraya yaz dıyordu sımdı kımse de ses yok mazeretını bıldırenlere lafım yok |
elbetteki maksat muhabbet .. Gelmeyen arkadaşlar için üzülüyorum ama neticede gelenler var :) .. Kimse ilk buluşma içinde umutlu değildi ama biz buluştuk eglendik hatta vakit olsa daha da eglenecektik.. |
arkadaşlar ben iş çıkışı gelirim buluşurum sizlerle |
Alıntı:
harbı delıkanlı kızsın :top: |
1 - mıto 2 - gogo 3 - ceto 4- noumansız 5 - kartal mania 6 - varada 7- taylan 8-Gogonun arkadaşı 9- gogonun arkadaşı :) 10-asparagas |
gökhan listeye yazmışsın ama ben maça yetişemem |
abı bekleyın gelıyorum dedın o yuzden yazdım karar ver |
ben maçtan sonra gelirim dedim görüşmek açısından |
şuna ba k yaa kaç bin üye var kartalın idman sahasını kapamışım halada yaranamıyoruz haa doldurmamızlazım orayıı beylerr hadii yaa |
hocam kalecilik benm işim...Ama uzgunumki şehirler farklıı...Bu aralr iste gelcek olsam tmm dieyim ama uzgunum... |
Alıntı:
|
ooo halı saaha macı mı yapıyoz ama mumkunse hafta sonu olsun malum hafta ıcı ıs var :( hfta sonu olursa gelmeye calısıcam |
Yeminle Ben Bile Gelmek Isterdim.. Ama Benimkisi Rüyada Bile Zor :( Hepinize Bol Eglenceler Simdiden :( |
forumda kızlar erkeklerden daha çok gelmek istiyolar valla anlamadım :S |
abi beni malesef listeden silceksin gene..:( Dogumgünü hazirliklar var.. özür dilerim. Herkeze iyi eglenceler ;) |
haydaaaa biz adam bulamazken gelemeyenler varrr nasıl olcak anlamadım :S |
beyler anlaşılan burdan 16 kişi yapamıyoruz sizin için ben bjk idman sahasını kapatayım şuna bak yaa ben 5 kişiyle gelcem tamamlarım takımı listeyide yapıyorum şimdii |
NAsıl yaa,benim dügünüm var,siz o gün mac yapiyorsunuz..:( Ne güzel mac izlemeye gelecektim bende c-haramla::( Ama olmaz ki böyle:( |
kızım bırak düğünü yaaa iki haftadır boru öttürüyoruzz burda düğün diyo yaaaa ooooo |
arkadaşlar maça gelecekler telefon numaralarını yazarsa buraya yarın irtibata geçelim en azından birbirimize ulaşırızz bişe olursa 0 533 370 53 74 çetin |
Alıntı:
Kuzenimin dügünü.Yakın olmasaydı,ne işim olurdu dügünde falan..Üzgbünüm yanii:( Bu arada bol bol resim cekinin..Özellikle gol yiyenlerin:D |
sen meraklanma güzelim :) foto işi kolay :) |
listenin son hali nedir kaç kişi olduk |
bjk forum 1 çeto 2 gogo 3 varada 4 gogo 1 5 gogo 2 6 kartal mania? 7 taylan ? 8 asparagas ? mito tk 1 mito 2 abim 3 kardeşim 4 kuzenim 5 mah arkadaş 6 çetonun arkadaşı 7 ? 8 ? eksikleri ayarlıcaz olmassa yedişerli oynarız maç bjk fulyadaki idman yaptığı sahada bjk binasının orası |
evet beşiktaşlılarr son günnnn varmı gelenn maçaa |
Alıntı:
|
bjk forum 1 çeto 2 gogo 3 varada 4 gogo 1 5 gogo 2 6 taylan 7 ? 8 ? mito tk 1 mito 2 abim 3 kardeşim 4 kuzenim 5 mah arkadaş 6 ? 7 ? 8 ? eksikleri ayarlıcaz olmassa yedişerli oynarız maç bjk fulyadaki idman yaptığı sahada bjk binasının orası __________________ |
cetoo naberr hırcın besıktaslı senı |
ve halı saha maçında buluştuk oldukca centilmen bir ortamda gecen maçta son golu kim atarsa kazanıyor idi ve tabiki biz attık ve forum ailesi 1:0 önde şuanda:D:D:D:D:d |
forum ailesimi 10,000 üye maça gelen 3 kişi sevgili abimmm benimmmm anladınn senn onuuuu benceeee |
bidahaki sefere ilgi olur merak etme böyle forumlarda baştan geliriz deyipte gelmeyen çok olur sonraki günlerde bir bütünlük sağlanır herşey zamanla mito sıkma canını |
Türkiye`de Saat: 09:27 . |