![]() |
çagdas şerefsizinin acıklamaları ! İşte Çağdaşın açıklamaları: ''Beşiktaş 10 sene şampiyon olamaz. Kulübü tribünden sayısı bir avuç kadar olan çapulcular yönetiyor. Birçok arkadaşım bu çapulcular nedeniyle harcandı. Beşiktaş taraftarı futbol hayatımda gördüğüm en alakasız taraftar. Maçla alakaları yok. İşleri güçleri bizimle didişmek. Öyle doluyum ki Beşiktaştan hiçbirşey olmaz. Hersene toz pembe rüyalar görüyorlar.Beşiktaş büyük takım ama taraftarı büyük taraftar değil.Trabzonsporda yeni hedeflere yelken açtım ve başarılı olacağıma inanıyorum.Hakkımıza hayırlısı olsun. Burayı son durak olarak görüyorum.'' kaynak: cnn turk tv 8 spor haberleri Allah belanı versin cagdas |
senin allah belanı wersin adammısın sen lan,kimsinde laf sölüosun bu taraftara,insan ol önce dallama...olum seni linç etmezlermi bi yerde görüpde,o zmn anlarsın beşiktaş taraftarı nasıl oluyormuş,kendini ne sanıo bu yaaa sinirlerimi oynattı akşam akşam,sanki bi işe yaradığı olmuş da gelmiş lak lak yapıo |
Ulan ya..k sen nasıl gelcen lan inönüye o.ç bekliyoruz seni gelde gör e.a. |
Cagdas Ne kadar O.Ç mussun Annene Slm sölee Pç |
şerefsiz buya 2 yıl ekmek yedin bu kulüpten bu lafları söyluyosun şimdi beş para etmezsin adi insan adam olsaydın bu taraftar seni göklere çıkarırdı. dünyada takımını bukadar seven başka taraftar varmı |
Seni Inönude Görmek Isteriz Serefsiz!!! |
Seni hiç sevmedim zaten Adına çekmemiş ucube... Futbolcu olmaya çalışan şey seni. Seni ben futbolcu yapanı merak ediyorum doğrusuuu...... Gittin birde ötüyorsun...... Senin gaganı bu taraftar kapatır canımmmm... Akıllı ol... |
Alıntı:
Gelemezki İnönüye bırakın ya odunlarla uğraşmayın, Trabzonda ne mal olduğunu anlar onun... Futbolu Amatör Ligde bırakır... |
onu gönderin gitsin beşiktaşın topçusumu oooooo |
haklı yani adam doğru sölemiş 10 yıl şampiyon olamazsınız diye ama eksik söylemiş doğrusu şöyle olmalıdır Çağdaş:Beşiktaş camiası bu kafayla giderse yani benim gibi şerefsiz insanlıktan nasibini almamış yediği kaba pisliyen karakterden yoksun o.. çocuklarını transfer edipde hiç layık olmadığım değerleri verirse bırakın 10 u 15 yıl daha şampiyon olamaz bunun için benden kurtulmak istemeleri gayet doğal taraftarında annem ve tüm akrabalarımla yakın ilişki kurmalarında bi gariplik göremiyorum kaynak:çağdaşın vicdanı |
haklı yani adam doğru sölemiş 10 yıl şampiyon olamazsınız diye ama eksik söylemiş doğrusu şöyle olmalıdır Çağdaş:Beşiktaş camiası bu kafayla giderse yani benim gibi ******** insanlıktan nasibini almamış yediği kaba pisliyen karakterden yoksun o.. çocuklarını transfer edipde hiç layık olmadığım değerleri verirse bırakın 10 u 15 yıl daha şampiyon olamaz bunun için benden kurtulmak istemeleri gayet doğal taraftarında annem ve tüm akrabalarımla yakın ilişki kurmalarında bi gariplik göremiyorum kaynak:çağdaşın vicdanı |
GİTTİĞİN TAKIMIN TOPÇUSU STADDAN EKMEK ARABASIYLA ÇIKIYORLARDI,SEN BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ÇOK ARARSIN...BABASI MEÇHUL PEZ...ENG |
Çağdaş'ın bu sözlerine hiç şaşırmadım.Beşiktaş'a gelmeden kısa süre önce daha Cimbom'la anlaşmamışken Galatasaray formasi giyerek çektirdiği fotoğrafları dün gibi hatırlarım.Cimbom bunu alacak parayı bulamayınca tıpış tıpış bizim takımın yolunu tuttu.Dolayısıyla karakterini daha o günlerde belli etmiş bir arkadaşımız.Bizim Beşiktaş'lılar olarak böyle kanı bozuklara kızmamız yersiz olur.Bu kanı bozukları Beşiktaş'a reva görenlerden hesap sorulmalı. Bunu Beşiktaş'a getirenlere ve onu Emmanuel Petit gibi süper bir futbolcuyla özdeşleştiren Mösyö Tigana'ya yazıklar olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Bu daha hala orda mi kalmis? Ne kadar terbiyesit ve ahlaksiz bi adam ya bu! O kulübün ekmegini yedin. Zaten senin gibi serefsizlerde saygi ne gezer... Gercektende Inönüye nasil gelicek cok merak ediyorum. |
sizin gibi ********leri inönü'de görmek isteriz çağdaş bey adi herif ya işte böyle topçuların (futbolcu demiyorum bunlar futbolcu olamaz) beşiktaşta oynamış olmaları beni çok üzüyor |
ÇaĞdaŞ Elİne Vereyİmde Rahatla Hemİ İ.... Senİ Sende Futbolcu Olmaz Ancak Bar Fedaİsİ Olur S........ |
Alıntı:
bravo kardeşim.. imza.... |
bu topic derhal silinsil bence o serefsizin ismi buf orumda gecmesin arrik |
bu laflarını inönü de de duymak isteriz çağdaş beyy.. Tabi inönüye gelcek g..ü bulabilirsen |
FOTOMONTAJ TEPKİSİ Çağdaş Atan, bugün bir spor gazetesinde çıkan kendi resminin fotomontaj olduğunu ve kimseye resim çektirmediğini de ifade ederek, "Bunu özellikle yazmanızı istiyorum. Aynı gazetede Beşiktaş aleyhine söylediğim sözler de çıkmış. Böyle bir şey söylemedim. Benim için Beşiktaşy defteri kapandı. Orada iyi kötü günlerim geçti ama geride kaldı. Şimdi burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş' ta huzurum kalmadığı ve değişikliğe ihtiyacım olduğu için ayrıldım. Trabzonspor' a faydalı olacağıma inanıyorum" dedi. çokmu gaza geldik acaba? |
ya boyle yaws..k adamlar cıkıp ılerı gerı konusuyo ah ah bırakcaklar onu bızım ortamıza sonra onu 1 den 20 ye kdar cogaltmazmıyız bee:) |
İt bile yemek yediği yala tükürmez. bu it oğlu it, itlere kurban olsun. |
biraz fazla hakaret etmiyomuyuz arkadaşlar ... FOTOMONTAJ TEPKİSİ Çağdaş Atan, bugün bir spor gazetesinde çıkan kendi resminin fotomontaj olduğunu ve kimseye resim çektirmediğini de ifade ederek, "Bunu özellikle yazmanızı istiyorum. Aynı gazetede Beşiktaş aleyhine söylediğim sözler de çıkmış. Böyle bir şey söylemedim. Benim için Beşiktaşy defteri kapandı. Orada iyi kötü günlerim geçti ama geride kaldı. Şimdi burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş' ta huzurum kalmadığı ve değişikliğe ihtiyacım olduğu için ayrıldım. Trabzonspor' a faydalı olacağıma inanıyorum" dedi. basının şişirmesi hep bunlar bizde 2 sene oynadı gittiği yerde başarılı olur inş.. |
adama nıye kızıyoruzkı böle serefsızlerı takıma toplayıpda bızlerı ıtle köpekle muhattap edenlerde suc (cagdas senın a... a... pascal..... hayda rınna rınna) |
Alıntı:
|
Yüzbinlerin oğlu; sen nasıl geliceksin İnönü'ye bilinmez ama biz Trabzon'a gelmesini biliriz... Taraftar gör bakalım. Alakasız sözlerini; kimbilir neye dayanaraktan dedin, acaba çokmu annesiyle alakadar olduk... Ama bu saatten sonra olucağız!!!! |
Alıntı:
|
ulan it.. bu taraftar diil mi seni çılgın çocuk çağdaş diye tribüne çağıran.akıllı ol yoksa o kalan yarım aklını da almasını biliriz..!!!!! |
adamın suçu yok bunu bizim takıma getiren adamda suç. böle ********leri alıyolar kadroya. |
ya boyle o.... larını takıma alanın |
İşte beşiktaşı bu hale getidiler.Boyle pez...k leri,yav....k ları bu taıma toplarsan boyle olur işte.Ulan çağdaş sen inönüye de gelcen.Bence sakat numarası yap inönüye gelme,hatta öldü numarası yap istanbula gelme.Sen varya sen tam bir o.ç sun... |
Ulan şerefzin Oğlu,sen Inönüye Gel..seni Katletmeyen Senin Gibi Olsun...********e Bak Ya Canimi Sikti... Sen Beşiktaş Taraftari Gibi Taraftari Hak Etmiosun Zaten ******** I.ne... |
Alıntı:
Ben Bu Çağda$'ô O...Ç... Diyorum Şerefsiz İtin Çocugu Onun Bunun Cocugu Diyorum ve Baska Bir Sey Demiyorum..... İnenüde A.q Lar Senin Serefsiz İt Oglu İt |
Seni inönuye bekliyoruz cagdas |
ekmek yedigin canaga s...ma cagadaş efendi senin karakterini biliyoza zaten trabzonda da görecez senii senin hakkın 2. lig ona bile lkayık degilsin sana bie tavsiyem inönüye gelme |
sen hala konuşuyormusun,senden futbolcu olursa benden de ronaldinho olur.Senin gibi kazmayı futbolcu yapan altyapı antrenörüne kızmak lazım ya neyse... |
ben hayatmda bu kadar i..ne adam görmedim yeminle |
bırakın ********i futbolcumu o tigananı tek sevmedigim tarafı bu armutu nasıl oynatıyodu o |
İnönü de görüşürüz onunla... |
işte tam bir pislik a.q ....... çağdaş o.ç dende böle açıklama gelir ne bekliodunuz hani anderlecht e gidiodu hani nerde!allahından bulsun ******** herif!!!! |
Türkiye`de Saat: 19:21 . |