![]() |
İşte beşiktaşı bu hale getidiler.Boyle pez...k leri,yav....k ları bu taıma toplarsan boyle olur işte.Ulan çağdaş sen inönüye de gelcen.Bence sakat numarası yap inönüye gelme,hatta öldü numarası yap istanbula gelme.Sen varya sen tam bir o.ç sun... |
Ulan şerefzin Oğlu,sen Inönüye Gel..seni Katletmeyen Senin Gibi Olsun...********e Bak Ya Canimi Sikti... Sen Beşiktaş Taraftari Gibi Taraftari Hak Etmiosun Zaten ******** I.ne... |
Alıntı:
Ben Bu Çağda$'ô O...Ç... Diyorum Şerefsiz İtin Çocugu Onun Bunun Cocugu Diyorum ve Baska Bir Sey Demiyorum..... İnenüde A.q Lar Senin Serefsiz İt Oglu İt |
Seni inönuye bekliyoruz cagdas |
ekmek yedigin canaga s...ma cagadaş efendi senin karakterini biliyoza zaten trabzonda da görecez senii senin hakkın 2. lig ona bile lkayık degilsin sana bie tavsiyem inönüye gelme |
sen hala konuşuyormusun,senden futbolcu olursa benden de ronaldinho olur.Senin gibi kazmayı futbolcu yapan altyapı antrenörüne kızmak lazım ya neyse... |
ben hayatmda bu kadar i..ne adam görmedim yeminle |
bırakın ********i futbolcumu o tigananı tek sevmedigim tarafı bu armutu nasıl oynatıyodu o |
İnönü de görüşürüz onunla... |
işte tam bir pislik a.q ....... çağdaş o.ç dende böle açıklama gelir ne bekliodunuz hani anderlecht e gidiodu hani nerde!allahından bulsun ******** herif!!!! |
Türkiye`de Saat: 19:19 . |