![]() |
Carew paylaşılamıyor- BENİ GERİ ALIN!!!! Carew paylaşılamıyor Roma'dan Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen ama bekleneni veremeyerek Fransa'nın Lyon takımına giden John Carew'e Tottenham Hotspur'dan teklif geldi. Uzun süreden beri forvet arayışlarını sürdüren Tottenham Hotspur, teknik direktör Martin Jol'un isteği üzerine Carew ile görüşmeye başladı. Lyon teknik direktörü Gerard Houllier'in ise bu transfer sıcak bakmadığı öğrenildi. Carew'in Tottenham'a transfer olması ihtimalinde Beşiktaş da para alacak. 50 kez milli takım formasını giyen Carew'in adı bir ara Arsenal ile de anılmıştı. Tottenham Norveçli yıldızın yanı sıra Feyenoord'dan Dirk Kuyt ve B.Leverkusen'in Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov ile temasta. 10.04.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : SuperSpor.com dış haberler Carew: Beni geri alın Asbaşkan Oktay ve sportif direktör Arpacı ile görüşen Norveçli futbolcu, Fransa’da mutlu olmadığını belirtti, "Kulübümle anlaşırsanız seve seve gelirim" dedi. JOHN Carew’den büyük sürpriz... Beşiktaş’ta bir sezon oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunun başında Fransa’nın Olympique Lyon takımına transfer olan Norveçli forvet oyuncusu, siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediğini bildirdi. Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile telefon görüşmesi yapan Carew, Olympique Lyon’da aradığı ortamı bulamadığını söyledi. Fransa Birinci Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslemelerine rağmen Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olamadıklarını ifade eden Norveçli yıldız, şöyle konuştu: "Beşiktaş’tan ayrılmamın en büyük nedeni Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynama tutkusuydu. Bu hayalimi gerçekleştirdim ama hedeflediğimiz başarıyı yakalayamadık. Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda ettik. Lyon’dan soğudum Geçtiğimiz günlerde kulübümüzün başkanı Jean-Michel Aulas ile görüştüm. Benim hakkımda olumlu düşünmediğini ve Chelsea’den Didier Drogba’yı almak istediğini öğrendim. Bu durum da beni çok üzdü ve açıkcası Lyon’dan soğuttu. Eğer kulübümle anlaşırsanız tekrar Beşiktaş’a gelmek istiyorum. Fransa’nın yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden biri olan Jean Tigana ile çalışmak bana büyük mutluluk verir." Karar Demirören’in Kıvanç Oktay ve Erdil Arpacı, Norveçli futbolcuya konuyu başkan Yıldırım Demirören’e ileteceklerini bildirerek, olumlu yanıt gelmesi halinde transfer için hemen harekete geçeceklerini söylediler. John Carew bu sezon Fransa Ligi’nde 26 maçta forma giydi, 8 gol attı. Carew, Şampiyonlar Ligi’nde ise 10 maçta forma giydi, 4 gol kaydetti. hurriyet.com |
kaçan balık büyük olurmuş. |
bence Carew totenham'a gitmemeli kariyeri acisindan kotu olur Carew icin |
elimizde tutamadık şu admı ya yazıklar olsun!! |
Carew inşallah büyük paralarla ingiltereye veya avrupanın nersine giderse gitsin ancak bize 10 milyon euro gelir sağlasın ! |
Nasil gönderildi bu adam hala aklim almiyor. |
Alıntı:
carew para uğruna satıldı, kar ettik ya!.. |
ayyyy ben bu yönetimin.tövbe tövbe Süper admı gittik kendi elimizle lyon a teslim ettik şimdi dünya kapışıyor bu adam için anelka carew in sol ayağı olmaz bee.JOHN CAREW JOHN CAREW I LOVE YOU JOHN CAREWWWW |
carew o takımlara giderse kendine yazık eder arsenal olabilir |
enayi gibib sattık adamı:( |
adam durmak ıstemıordu kı zorlada tutamazdık |
Carewi unutamadim bi turlu. Lyon'daki maclarini surekli takip ediyorum, kalsa daha iyi olurdu. Pascal Number 2 :D |
Carew kaçırdığımıza hala inanamıyorum. |
gerçi biz kaçırmadık kendi kaçtı ama yine de tutulması gerekirdi!! |
Inanmam, Tottenham'da zaten Mido ve Defoe gibi iki kaliteli golcu var, adyrica Robbie Keane'da vardi herhalde. Sallamislar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu haber 1000 de 1000 yalan carew bikere bizde bekleneni verdi... bence tottenham sonunda olisadebe yi alır |
bence Carew avrupnanin en iyi 10 fervetinden birisi hem genc hemde uzun boylu nasil kacirdik yaaa sinir oluyorum |
yalnız Carew i Milan maçlarında seyredenler varsa bilirler bizde oynadığı oyunun yarısını oynayamadı. |
nasil satik böyle oyuncuyu hale inanamiyom simdi lyonda satcak carewi ve sonra anlicaklar carewin degerini ama gec olcak |
bu adam gitti ya çok üzüldüydüma ma yönetimin işi bu kısmet nabalım yolu açık olsun |
Alıntı:
Anlayin artik, Carew bize YA-RA-MA-ZDI. Adama dogru durust 1 orta yapamadik, sen adami besleyemezsen ondan ne beklersin ki? Yonetim cok iyi is yapti onu satarak, buyuk kar ettik Carew'den... |
iyi kar ettik hakkaten, ailton hamburga ,adem antepe, youla metze gitti .. sizin kar anlayısınız buysa karın bolumleri ortaklara verilmiş bile.. kalan bitek kleberson.. ----> oda karmı zararmı bilinmiyor, parlamaya çalışan ama daima ufacık kalan bir yıldız.. carew 2.8 mlyn € ya geldi romadan(boservis valencia) 1,5 de yıllığına verildi carew'in, ettimi 4.3 mlyn €, kaça satıldı carew 7.8 mlyn€ ya. kaç kaldı klube 3,5 mlyn €... ailton2,9 €,youla1,5 € adem 850 $, kürşat 270 $ , kleberson 3,2 mlyn €.. bide aldıkları maç başı para ve yıllık ücretleri hesaplayın, takıma katkıları % kaç onuda hesaplayın, sonra carew den kar etmişiz.... carew de bedavaya alınmadı .. bunuda bilmeni isterim bjk4ever |
beşiktaş kar değil zarar etmiştir her anlamda, en başta böle futbolcuları bize izlettiren yönetim, bu ruhsuzlara küsen taraftar (ki sonuna kadar haklı), basın mensupları, spor yazarları, gönül veren 7 den 70 herkes zarar görmüştür.. yönetimin yönetilişi yalnış herşeyden önce.. balık baştan kokarmış sözünün doğruluğunu tasdik ederim ... |
Alıntı:
Dikkat edersen karin Carew'den edildigini soyledim, diger oyunculardan bahsetmedim. Ayrica maasini karistirmak dogru degil, onun karsiligini sahada aldik nasil olda. Bonservis olarak bakildiginda net 4 milyon euro kar edilimistir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu sene de kanat adami alirlar, forvet olmaz. Iki isi birden yapamiyor yonetim, beyinleri o kadar gelismemis, saygi duymak lazim.... |
İnsallah carew den iyisi gelirde unutturur bize carewi ama su da bir gercek carew hiçbir sey yapamadı besiktasta |
Yönetim 2 işi birarada götüremiyor.Ya akılları yetmiyor yada güçleri.Bir yeri onarırlarken diğer taraf eksik kalıyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onda haklisin, kotu transfer politikasi cok para kaybettirdi, ama zararin neresinden donulurse kardir.;) |
Alıntı:
|
Carew Bence Tottenhama Gitmez Kariyeri Için Lyona Giden Totenhama Giderse Büyük Bir Hata Yapmiş Olur |
Carew bizde kalsaydı bu sene hiç bir şey yapamzdı yine bu Carew kötü mü demek hayır takımda sergenden başka ona yakışacak ona yardım edecek orta açacak başka bir oyuncu yoktu deli ibodan mı iyi orta gelecek yoksa ali güneşten mi! |
Gitmesine çok üzülmüştüm ama kalsa belkide oda bedavaya giderdi, inşallah dahada para kazanırız ondan büyük bir balık kaçırdık ama sonuçta futbolcular değil BEŞİKTAŞ kalıcı. |
carew para uğruna satıldı, kar ettik ya!..[/quote] Ne kar ama ,dimi...:(Para içimize oturdu.Kürsat Youla Ali tandogan Güven ve Ailton olarak.. |
Ah Carew aaahh.. |
YÖNETİMİN YAPTIĞI İLK TEK SON GÜZEL İCRAATI.. |
kimi tutuyoruzki elimizde anasını satim gelde isyan etme |
Türkiye`de Saat: 12:25 . |