![]() |
nasil satik böyle oyuncuyu hale inanamiyom simdi lyonda satcak carewi ve sonra anlicaklar carewin degerini ama gec olcak |
bu adam gitti ya çok üzüldüydüma ma yönetimin işi bu kısmet nabalım yolu açık olsun |
Alıntı:
Anlayin artik, Carew bize YA-RA-MA-ZDI. Adama dogru durust 1 orta yapamadik, sen adami besleyemezsen ondan ne beklersin ki? Yonetim cok iyi is yapti onu satarak, buyuk kar ettik Carew'den... |
iyi kar ettik hakkaten, ailton hamburga ,adem antepe, youla metze gitti .. sizin kar anlayısınız buysa karın bolumleri ortaklara verilmiş bile.. kalan bitek kleberson.. ----> oda karmı zararmı bilinmiyor, parlamaya çalışan ama daima ufacık kalan bir yıldız.. carew 2.8 mlyn € ya geldi romadan(boservis valencia) 1,5 de yıllığına verildi carew'in, ettimi 4.3 mlyn €, kaça satıldı carew 7.8 mlyn€ ya. kaç kaldı klube 3,5 mlyn €... ailton2,9 €,youla1,5 € adem 850 $, kürşat 270 $ , kleberson 3,2 mlyn €.. bide aldıkları maç başı para ve yıllık ücretleri hesaplayın, takıma katkıları % kaç onuda hesaplayın, sonra carew den kar etmişiz.... carew de bedavaya alınmadı .. bunuda bilmeni isterim bjk4ever |
beşiktaş kar değil zarar etmiştir her anlamda, en başta böle futbolcuları bize izlettiren yönetim, bu ruhsuzlara küsen taraftar (ki sonuna kadar haklı), basın mensupları, spor yazarları, gönül veren 7 den 70 herkes zarar görmüştür.. yönetimin yönetilişi yalnış herşeyden önce.. balık baştan kokarmış sözünün doğruluğunu tasdik ederim ... |
Alıntı:
Dikkat edersen karin Carew'den edildigini soyledim, diger oyunculardan bahsetmedim. Ayrica maasini karistirmak dogru degil, onun karsiligini sahada aldik nasil olda. Bonservis olarak bakildiginda net 4 milyon euro kar edilimistir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu sene de kanat adami alirlar, forvet olmaz. Iki isi birden yapamiyor yonetim, beyinleri o kadar gelismemis, saygi duymak lazim.... |
İnsallah carew den iyisi gelirde unutturur bize carewi ama su da bir gercek carew hiçbir sey yapamadı besiktasta |
Yönetim 2 işi birarada götüremiyor.Ya akılları yetmiyor yada güçleri.Bir yeri onarırlarken diğer taraf eksik kalıyor... |
Türkiye`de Saat: 14:01 . |