![]() |
İbrahim Akın a teklifler İbrahim Akın'a takas yok Beşiktaş Kulübü, İbrahim Akın'ın, takas yoluyla Antalyaspor'a verilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, futbolcu İbrahim Akın'ın, takas yoluyla Antalyaspor'a verileceği şeklinde medyada yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, böyle bir takasın Beşiktaş'ın gündeminde hiç yer almadığı vurgulandı. 17.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
İbrahim Akın ve Çağdaş’a karşı --Yattara Beşiktaş yönetimi, bordo mavililerin, İbrahim Akın ve Çağdaş’a karşı önerdikleri Yattara’ya Fransız hocadan onay çıkmadı. Tigana, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak, benim sistemime uymuyor" diyerek transfere karşı çıktı. İbrahima Yattara, futboluyla yalnız Türkiye’de değil, Avrupa’nın birçok kulübü tarafından yakından takip edilen bir futbolcu. Kıvrak çalımları ve yaptığı asistlerle dikkat çeken Trabzonspor’un Gineli yıldızını, takas karşılığında Beşiktaş’a önerdiği, ancak siah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana’nın bu transfere onay vermediği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin, siyah beyazlılarla temasa geçerek, "Yattara’yı size verelim. Karşılığında İbrahim Akın ile Çağdaş Atan’ı isteriz. Bunun dışında herhangi bir para talebimiz olmayacak" diyerek takas önerisinde bulundukları belirtildi. Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor’un bu önerisi üzerine vakit geçirmeden tatilde bulunan hocaları Jean Tigana ile temasa geçtiler. Fransız hocaya, Trabzonspor’un teklifini ileten siyah beyazlılar, "Hocam, Yattara’yı ister misin?" diye sordular. Tigana ise, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak benim sistemime uymaz. Ben, sahada çok koşan, terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu istiyorum. Üstelik onu alırsak, yabancı oyuncu sayımız artar. Yattara ile kontenjanımı doldurmak istemiyorum" diyerek bu transfere onay vermedi. |
onu istemio o sistemine uymuo gönderio eee kim oynıcak macta backham ı falanmı onermelerını beklıo... |
ya yattara kendi kafasına göre oynuyo.gelirse tiganayla sorun yasar bence. |
Yattara çok disiplinsiz bir oyuncu. Gelmemesi iyi olmuş bence. Ayrıca İbrahim Akın'ı da kaybetmemek gerekir. Hücümda alternatif açısından kadroda bulunmalı bence. |
TİGANA BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA İSBATLADI , İSİMLERLE İŞİ YOK TAKIM YENİLSEDE SON SANİYEYE KADAR MÜCADELE MÜCADELE MÜCADELE... NOBRE'Yİ ISRARLA NİYE İSTEDİĞİ ANLAŞILIYOR (HIRS+MÜCADELE) BIRAKIN BOL YILDIZI HANGİNİZDE VAR AYYILDIZ... |
BEN ANLADIM ABİ TİGANA FUTBOLDAN ANLAMIYOR !! 1 SENEMIZ DAHA BOŞU BOSUNA GİDECEK YATTARA ALINMAZ MI ? türkiye de böyle adam mı var ? i.akın gibi ne olucagı belirsiz bi adam yerıne özel hayatı abartılsa bile yattarayı tercih ederim.Adamın pasları teknigi kıvraklıgı zekası koşusu kimde var ???? Forma satısı İnönü de sovunu düşünün bide cagdas kazmasının acıklamalarını i.akın girse de gol atabilir mi? form tutsa artık dediklerimizi düşünün (genc bi adama bu lüksdür)... Ayrıca Lazarovda Türk olarak oynayabilecekmiş ve 400 bin $ a serbest kalıormus..YONETİM UYUMAAAAA |
yalan haber |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yattara Beşiktaşa gelse Show yapar be . gerekirsede 2 sene sonra avrupaya istediğin paraya sat. Tigana mücadele eden arıyormuş.Gol yollarını açacak adam olmasa neye yarayacak İstediğin kadar sahada koş dur.Bal yapmayan arı gibi. Madem sevmediğim Nobre alındı,bu adama kanatlardan pas gelmesi gerikir ki bu işide en iyi Yattara yapar. |
yattaranın kaçıncı senesi bu arkadaşlar? 4ü tamamladı diye biliyorum ben. seneyede türk statüsüne girecek ohhh. ama ibrahim akın verilmemeli. alınacaksa ali tandoğanla çağdaş verilsin:p tabi birazda para |
heveslenmeyın trabzon yattarayı vermez. verırse kulubu yakarlar o kadar sevılıyo cunku trabzonda |
yattara bence sezonda en fazla 10 maç oynar gerisi yok ama o 10 maçıda çevirir hani ama 10-15 maç oynayacak istikrarsız futbolcu istemiyo tigana hele yıldız kaprisi hiç çekmek istemiyo ona savşacak topçu lazım |
valla yattara ismini duyunca İ.AKIn ı hemen harcadınız helal olsun... |
Yattara BJK'nin kapısından giremez. |
bence transferde yönetim sadece para versin gerisini tigana ya bıraksın o en iyisini elbetteki bilir |
İbrahim Akın ateşle oynuyor Geçtiğimiz sezon 9 hafta kadroya giremeyen, 11 hafta onbirde sahaya çıkan, ancak 14 hafta oyuna kulübede başlayan İbrahim Akın, son yaptığı çıkışla yönetimi kızdırdı. Özellikle son haftalarda sakatlığı bulunmamasına karşın 18 kişilik kadroya bile alınmayan genç oyuncunun, Siyah-Beyazlı idarecilere, “Eğer önümüzdeki sezonda da oynatılmayacaksam ayrılmak istiyorum” talebinde bulunduğu öğrenildi. Akın’ın böyle bir şart koşması, Siyah-Beyazlılar’ı çılgına çevirdi. 4 kulüp istiyor Yöneticilerin, Akın’a şöyle yanıt verdiği kaydedildi: “Bu konuda son kararı Tigana verir. Hoca, gönderilmeni istemedi. Ancak biz, kalmak istemeyeni zorla tutmayız. Sana düşen, kamptan itibaren Tigana’nın her söylediğini yapmak. Çalış, formayı al. Hangi takımda hangi oyuncunun oynama garantisi var? Oynadığın maçları izle ve kendin hakkındaki kararını ver...” İbrahim’e Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Antalyaspor’dan sonra Kayserispor’un da talip olduğu bildirildi. 22.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Fanatik |
i.akın salak değildir beşiktaş gibi bir kulüpten gidecek antalyada g.birliğinde oynaycak :) çok saçma |
İbrahim Akın yetenekli olabilir ama geçen yıl giydiği formanın hakkını vermedi.Kendine verilen şansları da çok kötü kullandı.Oynama garantisi istemesi çok büyük bir saygısızlık.Forma verilmez alınır. |
Bence balon.Ezikler medyası her sene bunu yapıyor.Amaç BEŞİKTAŞ'ı karıştırmak.BEŞİKTAŞ'tan gidenler daha sonra dönmek için neler yapıyorlar İbrahim Akın da bunun farkındadır. |
selamlar olsun tüm kartallara |
İbrahim Akın yetenekli olabilir ama geçen yıl giydiği formanın hakkını vermedi.Kendine verilen şansları da çok kötü kullandı.Oynama garantisi istemesi çok büyük bir saygısızlık.Forma verilmez alınır. |
ALLAH İBRAHİM AKIN GİBİ ANGUTLARA YETENEK VERMİŞ AMA O FARKINDA DEĞİL ,ÇEVRESİNE BİR BAKSA İNSANLAR 400 MİLYON MAAŞLA GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORLAR,AMA İBRAHİM 1 TRİLYONA YAKIN PARA ALIYOR BEŞİKTAŞ GİBİ BİR KLÜBDE FORMA GİYİYOR , FUTBOL OYNAMASA ACABA NE YAPARDI KAÇ PARA KAZANIRDI,BUNU ANLAYACAK AMA ÇOK GEÇ OLACAK... |
sacma haber geliyo bana.ibrahim akın daha çok genç.beşiktasımız bırakmaz onu |
Alıntı:
|
Bu haberde i.akın+ çağdaş denmiş, çağdaşın bu sene zaten sözleşmesi bitmiyomu bizle boşta kalacak adam nasıl başka takıma öneriliyo |
İbrahim sadece kendisine zarar verir ancak. Allha yetenek vermiş fakat ona akıl vermemiş anlaşılan. |
slm yeni üyeyim i.akın gitmemeli bence tigana göndermez zaten |
"Tigana`nın ilk sürekli şans vermediği İ.akın`dan bomba gibi sözler; "Onbirde oynamazsam kimsenin gözünün yaşına bakmam giderim" dedi. Bu sözler üzerine yönetim İboya garanti verdi ve ücretine 1 milyon ytl`lik artış uyguladı". derrrrrrrrmişiiimmmmm. İbo büyük adamdır ya dermi der! |
bence bi sene daha kalmasında fayda var ya kazanırız yada kaybederiz. |
Ya bu haber doğru değildir.eger dogruysa yönetimimize ve tiganaya bir kes daah yuh çekmek istiyorum.Var mı yattara gibisi be.Bu arada zaten çağdaş trabzon'la anlaşmış... |
Ya evet çok genç ve çok yetenekli ama insanda biraz beyin omalı.Biraz beyiniyle oynamalı ve biraz gelişmeye ilerlemeye çalışmalı.Bu adam del bosque ile bi antep maçına çımıştık.+-^yanildik sanırım o maçta parladı ve o maçtan sonra bidaa asla o maçtaki gibi yüreğiyle oynamadı.Bence gitmemeli ama böyle oynarsa asla 11 de forma giyemez |
Alıntı:
|
yattara bizim yöneticilerin önünde iki artistik hareket yapsın hemen alırlar. yattara yerine govou geliyo beyler boşverin yattarıyı. |
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Malatyasporlu Bilal Kısa'nın transferini yüksek bonservis bedeli nedeniyle askıya aldıklarını söylerken, Beşiktaş'tan İbrahim Akın'ı transfer etmek istediklerini söyledi.. Sayitoğlu, "Malatyaspor'dan Bilal'in transferini askıya aldık. Kulübü bizden yüksek bonservisi bedeli istedi. 1.5 milyon Euro az bir para değil. Trabzonspor'a bir oyuncu faydalı olacak ise onun için 3 milyon Euro'yu gözden çıkarırız. Yeter ki takıma uyum sağlamasının bir garantisi olsun. Bu olmayacağına göre, bu kadar yüksek bir bonservis bedeli ödeyemeyiz" diye konuştu. Beşiktaş'tan Çağdaş'tan sonra İbrahim Akın'ı da transfer etmek istediklerini ve bu konuda görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Sayitoğlu, İbrahim Akın'ın transfere sıcak baktığını ve Beşiktaş ile anlaşma sağlanması durumunda bu transferin de gerçekleşebileceğini ifade etti. kaynak:maraton |
İbrahim Akın a Teklifler Trabzonspor, transfer bombalarını peş peşe patlatmaya başladı. Beşiktaşlı stoper Çağdaş'tan sonra Siyah-Beyazlılar'ın genç futbolcularından İbrahim Akın ile de prensip anlaşmasına vardı. Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, İbrahim Akın'ın tekliflerini kabul ettiğini belirterek, 'Beşiktaş kulübüyle de görüşmelerimiz devam ediyor. Onayı alırsak İbrahim Akın da Trabzonsporlu olacak. Tek sorun Tigana'nın bu futbolcuyu bırakmak istememesidir. Güçlü bir kadro için diğer transfer çalışmalarımız da devam ediyor' dedi. Bana öyle geliyorki beşiktaş fatih tekke için ortamı hazırlıyor okanla ali güneşide verdilermi bu iş tamam gibi geliyor |
bence f.tekke için değer i.akın+cağdaş+a.güneş ve 2 milyon euroya bu iş olcak galiba ..düşünün arkadaşlar forvet hattını nobre ve f.tekke inanılmaz olur valla arkayada bi delgado olsa varya mac kaybetmeyiz şerefsizim:D |
HAZIRLIK YAPILIYOR , EN SONUNDA KOPARACAKLAR BU ÇOCUĞU BEŞİKTAŞ'DAN... |
kaynak neresı eger gazeteyse balon haberr |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |