![]() |
Eğer böyle giderse ibrahim akın beşiktaşta kalıcı olmaz onunda bi an önce bjk de oynadığının farkına varması ve ilk geldiği dönemdeki gibi performansa ulaşması lazım. fiziki açıdan da güçlenmeli... Diğer futbolcular gidebilir ama cordoba yı trabzon da oynerken görürsem kahr olurum..:( |
Yıldırım Demirören ve tüplerine de talip olsalarda versek:) |
F. Akyel'e İstanbul yolu gözüktü Trabzonspor ile 2005-2006 sezonunun devre arasında sözleşme yapan ve Bordo-Mavili takımla 1 yıl daha anlaşması bulunan Fatih Akyel'e İstanbul yolu göründü. Beşiktaş'tan İbrahim Akın'ı isteyen Trabzonspor'un; bu oyuncuya karşılık Fatih'i Siyah-Beyazlılara verebileceği ve görüşmelerin iki kulüp arasında devam ettiği öğrenilirken, Karadenizli yöneticiler bir yandan da Galatasaray ile Tomas için görüşüyor. Tomas-Fatih takasına sıcak bakan Trabzonspor yönetiminin bir miktar para ve Fatih'i Galatasaray'a verip, Hırvat oyuncuyu alabileceği bildirilirken, Galatasaray yönetiminin de yüksek maliyetli Tomas'a formül aradığı öğrenildi. Tomas'ın yıllık 1 milyon 400 bin dolar ücretini fazla bulan Sarı-Kırmızılı yönetimin yıllık 800 bin dolara forma giyebilecek olan Fatih'e sıcak baktığı belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetimin bu konuda belini büken tek olay Fatih'in daha önce Galatasaray'dan ayrılırken, o dönemdeki yönetim ve camia ile sorun yaşamış olması. Bu konuda ikiye bölünen yöneticilerin kısa sürede karara varmaları bekleniyor. 24.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
ohaaaaaaaaaaaaa bı fatıh eksıkdı |
BİZ FATİHİN ŞEREFSİZ OLANINA DEĞİL DİĞERİNE TALİBİZ BUNLAR FATİHLERİ KARIŞTIRDI... |
Alıntı:
|
Tekke Dayanamadı Ve KonuştuFenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Trabzonspor takımı kaptanı Fatih Tekke, yurt içinde bir takıma gitmek istemediğini söyledi. (A) Milli Futbol Takımı'nın Almanya kampında bulunan Fatih Tekke, yurt dışında bulunduğu için transfer haberlerini takip edemediğini belirterek, ''Benimle transferim konusunda şu ana dek kimse konuşmadı. Yazılıp çizilenler benim dışımda gelişen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takıma gitmek istemiyorum. Böyle bir düşüncem yok'' dedi. Trabzonspor'dan ayrılması halinde Avrupa'ya gideceği yönünde açıklamalar yaptığını dile getiren Fatih Tekke, ''3 yıldır ben bunu diyorum. İnsanlar niye farklı yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatım. Futbolun içinde de dışında da olsam bu camianın içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacağım. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanıdır. Trabzonspor'un olduğu yerde de her türlü fedakarlığı yaparım. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kişiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati doğrultusunda davranmaya devam edeceğim.'' Fatih Tekke, ''Menajerlerim aracılığıyla İngiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nın Bayern Münih takımından transfer önerisi aldım. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmiş. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaati olursa Trabzon'u, Trabzonspor'u başarılı biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netleşir'' diye konuştu. |
kaynak??????* |
http://www.spordabugun.com/tr zaten bikaç yıl önce buna benzer bi demeç vermişti daha tailibi yokken |
hiç bir yere gitmez bence iBrAhİm AkIn |
Türkiye`de Saat: 19:16 . |