![]() |
kluivert ve beşiktaşımMmM <H3>http://www.superspor.com/images/1/42...luivert001.jpg </H3>"Morientes geliyor Kluivert gidiyor" Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Liverpool'un İspanyol golcüsü Morientes'in, Valencia ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Morinetes'in Valencia'ya gitmesi halinde Kluivert satış listesine konulacak. Hollandalı golcünü Beşiktaş'a gelme ihtimali de göz önünde bulunduruluyor. İspanya'nın Marca gazetesi, Liverpool'un Morientes'in transferi için Valencia kulübünden 4 milyon Euro ile Marco Di Vaio'yu istediğini yazdı. İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiğini belirten Marca gazetesi, bu transferin bu hafta içinde bitebileceğini yazdı. Morientes'i Valencia'nın transfer etmesi halinde Kluivert'ın gönderileceğini de savunan Marca gazetesi, Hollandalı golcünün Beşiktaş'a gidebileceğini iddia etti. Gazete, geçen sezon Valencia takımında pek forma şansı bulmayan Kluivert'in siyah beyazlı kulüpten gelen teklife sıcak baktığına işaret ederek, "Morientes geliyor, Kluivert gidiyor" yorumunda bulundu. |
kaynakta veriyim size DHA... |
cissee .... |
ben şahsen kluviert i istemiyorum ...31 yaşında e 5-6 aydır futbol oynamıyor bu adam bize yaramaz bunu alcağımıza bobo kalsın daha ii bea |
kesinikle kardeş katılıyorum sana bobo daha iyidir |
bence gelirse bitmediğinin ispatı olarak bir patlama yapabilir... |
Alıntı:
|
Rİsk Almaya DeĞmez Ama |
bende arkadasa katılıyorum bıraz gelecege yatırım gerekır |
Carew alınsa kluiverte 10 basar. Şu an kluivert kluivert değil, posası çıkmış durumda. demirel gibi gıdığı var. 31 yaşında para kazanıp jübile yapacak takım arıyo kendine. anca Katar`a gider. |
bobo gibi balon |
Alıntı:
|
Hollandalı arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla Kluivert kendini,içkiye kumara vermiş,kafası futbolda değilmiş,onun için bitti diyorlar.BOBO bence BEŞİKTAŞIMIZA daha yararlı olur |
ya tutarsa ya tutursa kluivert şaraçoğlunda fenere koyarsa.... |
YAŞI ÖNEMLİ DEĞİL AMA BARCELONADAN GİTTİĞİNDEN BERİ AYAĞINI TOPA VURMADI... |
Kluivertın ahı gitti artık vahını alırız..... genç bomba gibi siyahi Fransızlar varken Kluivert biraz abesle iştigal bence |
Alıntı:
|
ben de arkadaşlar size katılıyorum.Bitek şu işe yarar.forma sattırır ama o da bizim prensibimizew sığmaz.Biz fener değiliz. |
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii katara katara |
bobo da olmaz daha kaliteli birine ihtiyacimiz var bobo ya cok bonservis istiyorlar etmez |
yaws ne bu ya sonunda ben çıkcam oynicam :D |
pascal gelse daha iyi |
Alıntı:
|
yanında gelirken bastonunuda getiriyormu bari. ya bizim gönderdiğimiz ailton bundan on kat futbolcu idi, şu adama sevinenlere hayret ediyorum. adam 5 senedir ortada yok kluivertim felan yazıyorsunuz. anlamıyorum sizi pascal noumayı getirsen o haliylen bu adamdan daha antremanlı ve daha hazırdır töbe estafurullah ya. |
kluivert bitmis, gelmesin. Gelirse'de is yapacagini sanmiyorum. |
kluiverti bu saattan sonra katar paklar arkadaşlar |
yalan haber ! |
ya bıraksınlar bunu nerden baksan 3-4 milyon dolara maalolur ona verecemiz paralarla falan bunun yerine sıksınlar biraz daha iyi birini alsınlar hiçdeğilse satar para kazanırız buda ailton gibi elimizde patlayacak. Carev gibi icabında parada kazandıracak bi adama 6-7 milyon dolar çok değil bunun gibi işi bitmişlerle ne uğraşılır anlamam ....... |
Eskiden düşmanı olduğum barca'da olduğu halde çok sevdiim,çok beğendiğim,o zamanların ve CM nin kral forveti.Ama çok zaman geçti artık adam doru düzgün arka arkaya 3 maç yapamadı .Heleki bu sene hiç yoktu.Sanırım bi alaves maçında oyuna girdi 10 dakika kalıp gebne çıktı oyundan.Newcastle ve valencia dönemi çok kötü.Bence alınmamalı,daha genç,dinç ve hırslı isimnlere ihtiyacımız var ama yinede tribunu etkileyecek ozellikleride olmalı.Ama alınırsada kluivert kluivert'dir... |
Isitip Isitip Bu Salak Haberİ GÜndeme Taşıyan Medyaya..... Beyler Birakin Bu Balonlari KaÇinci Bu Kulİvertİn Transfer Haberİ... Sikilmiyormusunuz Bu Haber MÜsvettesİnİ Buraya Yazarken. Ben Bunaldim Artik.... |
http://www.fotomac.com.tr/2006/05/26...FB9619D29b.jpg Kluivert atağı Wigan Kulübü, Roberts için indirim yapmayınca, Beşiktaş rotayı Kluivert'a çevirdi. Siyah-beyazlılar, Hollandalı yıldızın transferini bitirmek için atağa kalktılar. *** Kluivert olur! Roberts için Wigan indirim yapmayınca ibre Hollandalı yıldıza çevrildi. Transfer sezonuna hızlı giren Beşiktaş, Valencia'da oynayan Hollandalı futbolcu, Patrick Kluivert'ı gündemine aldı. Başkan Yıldırım Demirören'in takımda görmek istediği oyunculardan biri olan golcü oyuncunun transferi ise Valencia'ya bağlı. Siyah-beyazlı kulübün üç yıldır peşinden koştuğu yıldız futbolcu için başkan Demirören limitleri zorlamaya razı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Doldu. İspanyol ekibi, Morientes'i renklerine bağlamak için harekete geçerken forvette yer alan Kluivert'ı gözden çıkardı. SERBEST BIRAKILACAK İspanyol Marca gazetesi de, Morientes'in Valencia'ya transferi ile ilgili bilgi verirken, aynı mevkide oynayan Patrick Kluivert'ın ise yeni sezonda serbest bırakılacağını yazdı. Bu gelişme üzerine siyah- beyazlılarda genç Brezilyalı Bobo'nun yerine Hollandalı golcü Kluivert düşünülmeye başlandı. Morientes'in tekrar İspanya'ya dönmek istemesi Valencia'nın işini kolaylaştırırken, Beşiktaş'ın da karşılıklı anlaşma sağlanması durumunda ödeyeceği muhtemel bonservis bedelini düşürüyor |
rezil haber. gelsin jübile yapalım |
kluivert ın zamanı geçti artık |
bız artık deneme takımı olmakdan kurtulmamız lasım.bıze ıyı oynarken gelen bı oyuncu lasım wıltord gıbı cısse gıbı tabı wıltord yattı:) |
Ben Kluivertu hollandan taniyorum ve takip ediyorum. Gondermek istedikleri Sergen Yalcindan daha beter ve sakat bir futbolcudur. o artik futbolu birakacak kulup ariyor. Sergen Yalcina haksislik edilmis olur onun gelmesi. bir BUYUK BESIKTASLI dan slm lar kerem |
ya arkadaşalr bu adam okumazz inanın iş yapmazz ailton bu adamdan cok cok kaliteliydi bencee ins. asılsızdırr yaşı başı gecmiş |
bu adam gelceğine pascal gelsin daha iyi hiç olmazsa adam canı feda eder BeŞiKtAş için? |
Morientes, Valencia'ya 1 senelik imza attı. 07/2006 - 06/2007 http://www.weltfussball.com/bilder/wappen/mini/531.gif Valencia CF |
kluviert da BEŞİKTAŞlılık var bi zaman bi yerde okumuştum ama Beşiktaşı takip eden biri ama bu zamandan sonrada gelmesin BOBO kalsın bence de |
bence de bobo kalsın ya harika ya nerede olacağını çok iyi biliyor oyunu okuyor Sergen babam gibi |
Türkiye`de Saat: 08:46 . |