![]() |
yaws ne bu ya sonunda ben çıkcam oynicam :D |
pascal gelse daha iyi |
Alıntı:
|
yanında gelirken bastonunuda getiriyormu bari. ya bizim gönderdiğimiz ailton bundan on kat futbolcu idi, şu adama sevinenlere hayret ediyorum. adam 5 senedir ortada yok kluivertim felan yazıyorsunuz. anlamıyorum sizi pascal noumayı getirsen o haliylen bu adamdan daha antremanlı ve daha hazırdır töbe estafurullah ya. |
kluivert bitmis, gelmesin. Gelirse'de is yapacagini sanmiyorum. |
kluiverti bu saattan sonra katar paklar arkadaşlar |
yalan haber ! |
ya bıraksınlar bunu nerden baksan 3-4 milyon dolara maalolur ona verecemiz paralarla falan bunun yerine sıksınlar biraz daha iyi birini alsınlar hiçdeğilse satar para kazanırız buda ailton gibi elimizde patlayacak. Carev gibi icabında parada kazandıracak bi adama 6-7 milyon dolar çok değil bunun gibi işi bitmişlerle ne uğraşılır anlamam ....... |
Eskiden düşmanı olduğum barca'da olduğu halde çok sevdiim,çok beğendiğim,o zamanların ve CM nin kral forveti.Ama çok zaman geçti artık adam doru düzgün arka arkaya 3 maç yapamadı .Heleki bu sene hiç yoktu.Sanırım bi alaves maçında oyuna girdi 10 dakika kalıp gebne çıktı oyundan.Newcastle ve valencia dönemi çok kötü.Bence alınmamalı,daha genç,dinç ve hırslı isimnlere ihtiyacımız var ama yinede tribunu etkileyecek ozellikleride olmalı.Ama alınırsada kluivert kluivert'dir... |
Isitip Isitip Bu Salak Haberİ GÜndeme Taşıyan Medyaya..... Beyler Birakin Bu Balonlari KaÇinci Bu Kulİvertİn Transfer Haberİ... Sikilmiyormusunuz Bu Haber MÜsvettesİnİ Buraya Yazarken. Ben Bunaldim Artik.... |
Türkiye`de Saat: 08:38 . |