![]() |
Pascal Noumaaaaaa arkadaşlar ne zmandır içimde sıkıntydı haksız yere gönderilen bjk aşığını yazmamak..tek istediğim bjk için herşeyi yapan pascal noumayı tekrar takıma gelmesi eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız.. sesimizi duyurmaya çalışalım... |
Sana yürekten katılıyorum kardeşim pascal için el ele hep beraber inşallah birileri sesimizi duyar. |
size sonuna kadar katılıyorum.pascal bir şekilde bu kulübe geri dönmeli... |
gelirmi bir dah pascal gibi futbolcu acaba |
gelmesi için herkes elinden geleni yapmalı bence..kendisi için değilde beşiktaş, beşiktaş taraftarı için futbolunun en iyisini her maçta gösterecek bi oyuncu görmedim, görememde..pascalı geri istiyoruz...!!! |
futbolcu olarak olmasa bile bu takımın ona ve onun ruhuna ihtiyacı var bence hem diskoya gideriz hep beraber :) |
takıma yarar sağlayacak kişiler lazım. Tamam pascalı seviyoruz ama okadarda değil yani. |
paskaldan bu saatten sonra beşiktaşa fayda gelmez akıllı olalım arkadaşlar pascal sadece türkiyede maç seyretmeye gelsin adam top oynamıyoki bizde top oynasın...? |
arkadaşlar bana gore pascal anca egomuzu tatmın eder ekstra olarak beşiktaşımıza hiçbir yara sağlayamaz... ı love you pascal ı love you pascal |
efsane ulAn efsane... |
pascalll noumaaa . beşikatşa'a bi daha böle bir oyuncu gelmez. arkadaşlar size katılıyorum ama adam yaşlandı bnce bu kulübe başkanlığa üye olsun. beşikatşı bu kadr sewen bir adam varını yoğunu ortaya koyar !!! ÖLÜMÜNE KARTAL ! ! ! |
abi SİzE SoNuNa kAdAr kAtIlIoRm... |
tamam pascal biz beşiktaşlılar için müthiş bi oyuncuydu oynadığı zaman içinde takıma harika faydası oldu ama şuan pascal 33 yaşında ve uzun suredir de yanılmıosam futboldan uzakk...Gecenlerde tvde izlewdim plaj futbolu oynuodu ..Anlıyacağınız Pascal'ın da devri bitti artıkk...O bizim gonlumuzde olucak..Turkiye ye geldiğinde artık amigo olarak faydalanırızz kendisindenn...Kimse kusura bakmasınn... |
pascaaaall noumaaaaaa bu adamı gerçekten takımda görmek isterim.bnce alenden sonra o gelmeli amigolua :D |
alenle müthiş olurlar walla..İnönu orkestrasını ikisi yonetioo düşünsenize :):):) |
noumanın artık futbolcu olarak beşiktaşa faydalı olamayacağı bir gerçek ama beşiktaşa gelirse futbolcu olarak olmasada diğer her konuda faydalı olacağıda bir gerçek çünkü onda beşiktaş ruhu vardı hep o ruhla oynadığı için iyi oynamasada yetenekleri sınırlı olsada giydiği formanın hakkını ruhuyla veriyordu zamanında onu elinden kaçıran hatta bjk taraftarının sevgilisi bşiktşımızın bir zamanlarki sembolünü tahriklere kapılarak kapı önüne koyan medyanın vekili olan o zamanki serdar bilgili yönetimini kınıyorum yönetimde yada teknik kadroda ona görev verilmesini destekliyorum |
offff bee ne futbolcuyduuu ölümüne kartal pascal |
ya o zaman alenin yanına çırak mı alalım ne yapalım söylenenler haklı benim isteğim pascalın ne görevde olursa olsun BEŞİKTAŞımıza geri dönmesi SAYGILAR.. |
pascal nouma 40 yaşınada gelse beşiktaşa faydalı olur, her maçta kırmız kart görsede, çünkü adamdaki hırs ve BEŞİKTAŞ sevgisi buna yeter. gelsin kulübede otursun yeter. |
ARKADAŞLAR nouma dan sonra bjk ye onun gibi sahaya yüregini ve ruhunu koyarak oynayan bır oyuncu gelmedı zaten bu yüzden hala adı dillerden düşmüyor pascal da kendimizi o başkaldırıyı azmi hırsı görüyorduk ya şimdi... zaten satılmış medyanın bu adam hakkında olan olumsuz görüşleride bundan geliyordu böyle bir oyuncu fener forması altında mücadele eden bir isim olsaydı adeta bir ıkon halını alır olumsuz yanları hiç konusulmazdı Zaten bakacak olursak medyada besıktaşımızla alakalı transfer haberlerınde hep isimsiz bilinmeyen oyuncuların adı konuşulurken ezıklerle alakalı haberler aklı salim her normal insanın kabul edemeyecegi hatta G******N Güleceği haberler olarak yansımakta konu yu biraz dagıttm ancak beşiktaşım ıle ilgili mevzuular maalesef hep bu yönde akıp gidiyor uzun lafın kısası BEŞİKTAŞIMA HERŞEYİNİ VERECEK OYUNCULAR TOPLULUGU LAZIM |
PASCAL ne görevde olursa olsun BEŞİKTAŞ da yer almalı bence zaten oyunculşarı da süper morelize eder ohttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gifama alenin yanına da yakışır yanehttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
MY HİT ULEN!!!! DÖN GERİ ÖZLEDİK |
Evet abii ya Psacal bir numaraydi ve halen de öyle |
FRANSA'DA DOĞDU BEŞİKTAŞ'LI OLDU HELAL OLSUN SANA PASCAL NOUMAA PASCAL NOUMAAA!!!! Bi de bizi bi diskoya götüremedi çiçekli kolyesini sevdiim...ama olsun en azından aleme TAKIM NASIL TUTULURMUŞ onu gösterdi :D GERİ DÖÖNNNN:( |
Alıntı:
|
ruhani futbolcumuz pascal abi sahalara dönerek bize katkıda bulunamaz ama!!yönetici olarak futbol şube sorumlusu faLan olursa çok faydası dokuncağanı düşünüyorum..onu unutmadık... |
arkadaşlar ewt pascalı sewioz ama artık pascalın takıma bi faydası olmaz bırakın kalbimizde kalsın |
tafarelin omuzunu kırdığı golü hiç unutamıom superdi. bide dinamo kiwe attığı gol muhteşem otesi bi goldü.onun gibi bi adamı bidaha gorebilecezmi acaba |
Pascal ı neden bu denli sevdik çünkü o sahada oynarken tribündeki beşiktaş taraftarının bir yansımasıydı.yürek, azim ,öfke coşku ve daha taraftarlık adına ne kadar duygu varsa hepsini kendisinde toplamıştı. Pascal ruhunu taşıyan yeri geldiğinde bir profesyonel olarak değilde taraftar olarak formasını ıslatan bir oyuncu ne zaman gelir işte o zaman bu pascal sitemleri son bulur... |
pascal kaç yaşında ? şu anda nerede oynuyo? performansı nasıl ? eger bu sorularımn cvp ları olumluysa niye gelmesin. |
amigo olarak da olsa dönsün isterim. |
alenin yanına gelse bırak 132 desibel 11132 desibeli geçeriz o derece gaz verir taraftara o zaman GERÇEKTEN Görürler BJK taraftarının gücünü |
ne yalan http://www.karahilal.com/sizden_gele...tler_olmez.jpgsöyleyelim kartal onun ve onun gibilerin sayesinde coştu |
Arkadaslar öncelikle herkese cok selam. Biliyorum birazcik konu disi ama benim ufak bir sorunum var.arabamin arka camina büyük bir sticker yapmak istiyorum. Tabiki BESIKTASímizla alakali. Degerli fikirlerinize vede güzel bir sekile yada herhangi bir yeni dizayn yaziya ihtiyacim var. Nedersiniz? Bir fikri olan varmi? |
süper bi futbolcuydu yha nasıl unutabiliris onu gönellere taht kurdu..o bi bjk aşııydı ölümüne kadar..keşke geri gelse.keşke o müthiş gösleri dolduran futboluyla devam etse.. |
pascal ulan :D |
paskalı degilde ruhunu getirelim bence paskal dan futbol olarak faydalanamayız ama onu çoooookkkk seviyorum |
bize bi nouma bi lua lua bi de bjk taraftarının ruhu yeter |
bence nouma sinan enginden sonraki kuşakta managerlik yapabilir ama olmaz yaa sonra futbolcular diskodan çıkamaz dimi ama :D:D:D |
KEsinlikle katılıyorum bende noumayı çOk seviyorum oNunda bizi bjK yi gerRçektenn Çok sevdigini Düşünüyorumm bizim içiN elinDen geleni yaptı eminimki Takımımızda olmak ÇoKkKk İStiyooDur...hAksız Yere gönDerildi....TıRaŞ bAsıNn ForZa B E Ş İ K T A Ş..... |
Türkiye`de Saat: 07:46 . |