![]() |
Ülkesini Seven Herkes Baksın ve konu hakkında kendi yorumunu yapsın! Arkadaşlar bugün Alenin koymuş olduğu video yu izledim çok kötü oldum böyle bişey var mı ya! Neyse birşeyler yapmalı bizim en güzel yapacağımız şey birlik olmak!!! Fenerbahçeliler ve galatasaraylılar yani hepberaber izlenecekmiş hani herkesin içinde bi korku varya bence artık o korkunun olmaması içinde birşeyler yapmalıyız benim alen den nacizane bir ricam olucak!Bütün Önde gelen Türk takımları yani fb,gs,gibi bunların forumunda bu kampanya hakkında konuşsan ve o videoyu göstersen eminim çok işe yarayacak.Hadi buna biz önderlik edelim. GÜN VATAN GÜNÜDÜR VATANIMIZA SAHİP ÇIKALIM!!! TÜRK'ÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR! |
arkadaşlar bu konu hakkında duyarlılığımızı gösterelim. |
olablir aslında..Bu milli bi mesele..Buna onem gosterelim bncee..ben o forumlardan birine uye olablirim mesela... |
bende üye olurum hatta msn de bile gs,fb,bjk şeklinde bi toplantıda yapılabilir. Bu konu hakkında broşürler basılır gönüllüler dağıtırz. herkese duyururuz |
evet arkadaşlar Alen le konuşanlar soylesin fb gs forumlarında duyuru yapalım ve artık duyarlılığımızı gösterelim gün birlikte hareket etme günüdür. |
antu com a uye oluorum şu anda ama tuttugum takımı soruo bjk desem ayıp olur mu şimdi :):):) |
fb diye üye olalım bjk dersen yanlış anlarlar kabul etmezler hadi arkadaşlar LÜTFEN!!! |
dur bakalım aktivasyon kodunu gondersinlerr dee :):) |
geldimi kod? |
hayırr gelmedii..Beklıorumm dahaa... |
bekle tamam başka gs yi fb ile konuştuktan sonra hallederiz alen ne pm attım gelmedi daha foruma |
bunlar harbiden ezik ama yaa..Dediğimiz kadar !!!ovguyu!!! hakediolarr...Umarım bi şekilde birilerine sesimizi duyururuzz bu şekildee.. |
doğan anlayın artık eziklikde bi yere kadar ortam bunları konuşturmuyor artık. Artık kan tam burada duruyor. UNUTMAYIN ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZE SPOR SORULMUYOR! |
tmm bişey demedimm...Sadece aktivasyon kodu gelmedi bana o yusden canım sıkkın...O acıdan sooledim ben.. |
Doğan belki junk maile falan gelmiş olabilir bu kadar uzamaması lazım. Arkadaşlar Ülkemiz için kan vatan bayrak şehit gibi durumlar gündeme oturmuşken ezil sefil rekabet taraftar tribün gibi şeyleri ön plana koymak bunları ileri sürerek bir şeyler söylemek çok üzücü ve çok basit kalıyor. Şehitler ve askerlerimiz uğruna bir şeyleri ispatlamak varken biz hayır olmaz demeyelim, ülekmizin birlik beraberliğine sahip çıkalım. Bu ülkede insnalar belki herşeyden çok futbolla yatıp kalkıyorlar, bu belkide bütünleşmemizin en büyük halkası olacak bir konu. Lütfen duyarlılık gösterelim ve destek verelim. |
gsl bir tespit olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gs1905.org a uye oldum şimdi...Walla gs ye tebrikler..5 dakka soora gonderdi aktivasyon kodunu...Eger yapmamı istediginiz bişey warsa yapabilirm suanda gslilere :) |
evet doğan onlara güzel bi mesaj yaz işte bana link atarmısın bende üye olıyım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet arkadaşlar şuan kı gelişmeler nasıl uye olan varmı konuşma yapıldımı |
güzel bigelişme olabilir bu arkadaşlar.. şuandki durumlar nedir bi bilgi varmı şuanda ben gelemiyorum ama akşama bende üye olurum mutlaka ordada çoğalırsak daha etkili olur 1-2 kişinin üstlenmemesi gerekli bu yükü.. |
ARKADAŞLAR HADİ LÜTFENNNN BİRAZ DAHA İLGİ. |
Alıntı:
katılıyorum ama nedense kimse bu konuyla llginemiyoo ve sinlenmemek elde değil yaa herkes nerde anlamış değilimmmmm |
MİLLET AZICIK OYUNLARI BIRAKINDA KENDİNİZE GELİN ASKERLERİMİZ KİMLER İÇİN ŞEHİT OLUYO 90 KİŞİ BAKIP GEÇİYO 10 KİŞİ BİŞEYLER YAZIYO. |
dişi kartal diğer forumlarda durumlar nedir bi gelişme var mı ?_? |
TAKİ O KONUDA DOĞAN GS'LİLERİN FORUMUNA ÜYE OLDU VE FORUMU İNCELİYORUZ BEN DE DİĞER BEŞİKTAŞ FORUMLARINA İLETİYORUM. |
yazık yaa o kadar üyemiz var ama ilgilenen yok san ki olup bitenler çok normal bişey yaa |
Hemen calısmalara baslıyorum :) |
sağol alen sende olmsan bişey yapan olmayacak:) |
MURATA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ BENDE BU KONU HAKKINDA BİR LOGO HAZIRLLIYORUM VE BÜTÜN FORUMLARA DAĞITIYORUZ HATTA LOGOYU BASTIRIP BÜTÜN İSTANBULA GÖNÜLLÜ ARKADAŞLARLA DAĞITICAZ!!! |
dişi kartal bana heme gönderirsen sevinirim şuan radyo programcıları arkadaşlarımla görüşüyorum |
akşam gönderirim kadir. |
ok gözde |
arkadaslr her turlu organızeye varım bende ve benım arkadaslarımda gerı vıtes yok yapılması gereken neyse yapmaya hazırız...* |
[quote=sarbir;463661]arkadaslr her turlu organızeye varım bende ve benım arkadaslarımda gerı vıtes yok yapılması gereken neyse yapmaya hazırız...*[/quote teşekkürler arkadaş hepimiz bir olduktan sonra kimse yıkamaz. |
evet arkadaslar ben bu sabah gs1905.org taraftar sitesine uye oldum ve bu kon uyla ilgili bir msj yazdm..Ama ebedi dostumuz ve ezeli rakibimiz gsli yoneticiler actıgım konuyu kitlemişlerr..Saolsunlarr...:(:( CİNCONLARR YAA... |
olsun ümidimizi yitirmiyeceğiz.ALEN SON GELİŞMELER NELERDİR. |
Türkiye`de Saat: 09:58 . |